Hepinize öncelikle çok teşekkür ederim

buradan direk yazayım. arama sorma yok her yerden engellemiştim en son sinirle herşeyimizi silmiş saçma sapan haklıyım hareketleri yapıyor. Babamla herhangi bir konuşma yaşamadık kardeşim konu açıldıkça krizler geçiriyor en sinirlimiz o şuan onların tarafından asla iletişim yok konu duyulsaydı büyük eltimle aram iyiydi o muhakkak söylerdi diye düşünüyorum köye gitti mi gitmedi mi hiç haberim yok. ailemin yanındayım annemle sürekli konuşuyoruz torununa bişeyler alıyor oda bi yerde rahatlatmaya çalışıyor beni :) yârın kontrolüm var ve onu çağırmıycam çocuğumu görmeye hakkı olduğunu düşünmüyorum. Bana durup durup bi ağlama geliyor onun dışında bunada şükür iyiyim. Ne olacak ne bitecek hiç bilmiyorum kestiremiyorum ama istemediğimi anneme söyledim. Bir kere daha hamileliğimin ilk başında tartıştık yine beni baskılamaya çalışmıştı kanamam olmuştu sabaha kadar hastanedeydik o gün bana yalvarmıştı bir daha yapmıycam etmiycem affet diye affetmiştim daha beterini yaptı. İnancım kalmadı. İçim böyle yanıyor sanki ama huzur gerekli.