- 8 Haziran 2011
- 263
- 12
-
- Konu Sahibi kaderiminoyunu
aynen canım aynen o tad bambaşka bende hayal görmüş gibi oluyorum demekki biz beraber oturduğumuz için bukadar etkileniyoruz...sen nekadar oturdun ve ev mi alıcaksınız haziranda nasıl ikna ettin eşini kaynanalar nediorBen yeni evliykende halada gider annemlerde kalırım. kalmayınca sanki eve gelince hayal görmüş gibi oluyorum olmuyor kalmanın tadı başka.
Sabah kalkıp beraber kahvaltı yapmanın tadı başka...
Seni uzun zamandır takip ediyorum ve çok iyi anlıyorum bende kv delerle beraberim ama ben haziranda kendi evime geçicem inş az kaldı...
İnş sende tez zamanda çıkrsın artık o evden kayınvalidenle de iyice yüzgöz olmuşsunsunuz insan öyle olsun istemiyor ama hep bir arada olunca ister istemez işler bu hale geliyor..
keşke az kalmış olsa canım allah razı olsun bir duan yeter belkide .hapishanede hissediyorum kendimi çıkmak için gün sayıyorumseni o evden kaçırmalarına az kalmış canım
Allah sabır versin ya çok istiyorum düze çıkmanı artık
evet cnm çk haklısın heralde mal aldığını düşünüyoryok böyle birşey ..nasıl göndermiyor..allahım ya hak var hukuk var..bu ne despotluktur..kendisine mal mı almış ,eş mi almış..
eşin ailesiyle görüşmesine engel olmak boşanma sebebidir. ohh valla kendisi anasıyla dip dibe olsun ama sen ailenle görüşeme.
ama biraz suç sizde baştan böyle bir yaşamı neden kabulleniyorsunuz ki..
bir hafta kalman iyi değil diyenler olmuş elin kadınıyla aylarca yaşa sıkıntı yok ama annenle bir hafta kalman dert olsun. ne kadar saçma.
Neye göre iyi değil yani. Burada kimsenin hayatı birbirinin aynı değil. Ben de hafta kalmam. Eşim kal der ama hayatta kalmam. Ama yuvamda daha mutluyum, daha rahatım, diken üstünde değilim, istediğim saatte kalkıp eğer istersem yemek temizlik yapmama hakkımı kullanıyorum. Evime istediğim an misafir çağırır, onlarla başbaşa otururum. İstediğim an banyoma tuvaletime giderim, bunun için giyinmeme bile gerek yok. Konu sahibi bunların hangisini yapabiliyor da yuvasından ayrılamasın. Kocası ona güzel bir ortam sağlasın bak yine gitmek istiyor mu. Bu arada kendi annem babama gitmek için izin almak nedir? Kölemiyim ben? Hür bir insanın anne babasını ziyaret etmesi (hemde istediği kadar) neden olay olur?
söyledim canım dün içimdeki herşeyi söledim galiba bu konudapeki söyledin mi siz kızınızı her gün görmek istiyorsunuz gibi bişeyler...
bencede bir hafta kalmak istemeniz doğru değil. evlilik böyle birşey arkadaşım benim ailem sadece 3 km uzaklıkta istesen yürüyerek bile basar gidersin 8-10 günde bir gider 3 saat oturur gelirim 7 yılllık evliyim daha bir kez yatılı kaldım eşim müsade etmez öyle yatılı kalmaya falan...
söyledim canım dün içimdeki herşeyi söledim galiba bu konuda
hatta teyzesi geldi dün oturmaya her geldiğinde aksi gibi bende annemlerde oluyordum bu sefer evdeydim sarılırken şakala 2 gün daha gecikseydiniz yine beni göremeyecektiniz dedim...kadında şakasına elinni masaya vurdu ne annenene gidip duruyon otur oturduğun yerde dedi şakayla laf soktu....ee ben altta kalırmıyım herkez vardı kaynanam görümcem ama biz mutfaktaydık kaynanam teyze ben görümcemler yan odada salondaydı ama kesin duymuşturlar....dedimki elimi belime koyarak gülerek ve bayağa yüksek sesle " niyeymiş canımmm niye gitmeyecekmişim siz kızınızı hergün görüyonuz yaaaaa" kimsede çıt yok....oh iyi oldu....bide onlar gittikten sonra kaynanamla bi konu konuşuoduk öle böle konuyu annemlerde kalmama getirdim..zaten benim annemlere gidip kalmam herkeze batıyo dedim..yooo niye batacak dedi hiç öle bişey yok falan dedi..."ben kocamdan izin aldıktan sonra kimse bana karışamaz dedim ailemi görmemi kimse engelleyemz dedim....ben bişey deiyomki sana dedi "diyemessin zaten" dedim.....kocan izin verdikten sonra isterse 1 ay kal banane dedi.....ama yeni evlisiniz yanlız bırakma diye öle diyom ben sana dedi bende yalnız değil o siz varsınız dedim...ben gitmek zorundayım zaten istemediğim hayatı yaşıyorm psikolojim bozuldu dedim (ayrı eve çıkartmıyorlar ya)..biraz içimi boşalttım ya
diyorum zaten laf sokuyorum siz kızınızı hergün görüyosunuz diyorumTeyze bile sana karışmaya hak buluyor kendisinde. Kayınvalidenle konuşman iyi olmuş, böyle bir lafı tekrar açarsa görümcenden dem vur. Biraz seni kendi kızı yerine koyabilirse anlar halinden.
7 yılllık evliyim daha bir kez yatılı kaldım eşim müsade etmez öyle yatılı kalmaya falan...
aynen canım aynen o tad bambaşka bende hayal görmüş gibi oluyorum demekki biz beraber oturduğumuz için bukadar etkileniyoruz...sen nekadar oturdun ve ev mi alıcaksınız haziranda nasıl ikna ettin eşini kaynanalar nedior
kaynanama dedimki yarın giidiyoz annemlere biz dedim allahtan bişey olmassa....kalıcanmı dedi..evet dedim...gidip gelin kızım ya dedi....kalıcam anne yaa dedim..noldu ki dedim bişeymi oldu dedim..yok da dedi ceap vermedi....resmen batıo ya
aynen canımTemizlik başına kalacak ya...