- 24 Aralık 2012
- 2.017
- 30
-
- Konu Sahibi kaderiminoyunu
Ne kadarlık evlisiniz
Ailen ne kadar uzakta
Hep bir hafta gidip kalmak bana da uygun gelmiyo
Ama tabi kendi de o kadar sık görüşmesin o zaman ailesiyle
15 günde bir Cuma akşamı gidip Pazar dönseniz çok uzaksa
Yakınsa zaten sadece ziyarete gidip dönülmeli, kalınmamalı
ailem gelince bişey anlamıyoruz ki beraber yaşadığımız için bu curcuna da rahat edemioyoruz bişey alayamıyorum en eski günlerimi yaşamak istyorum ailemin yanında bikaç gün..sora eşime dönmek..eşimin ailesi galiba onu gaza getirdi ama icabına bakıcam galiba en ufak yüzüme bişey desinler sizde hergün kızınızı ggörmeyin ozaman dicemcanım duygu sömürüsü yap ailen nerde kalıyor aranız uzak galiba sen gidemiyorsan birşekilde ailenin size gelmesini sağla ama senin ailenle görüştürmeli senin en doğal hakkın bu, belki 1hafta eşine uzun gelebilir 2 3gün kalmayı dene belkide eşinin ailesi gitmeni istmezler ve eşine laf söyleyebilirler
1 buçuk saatlik mesafe var aramızda yakın olsa bi hafta kalmazdım haftada bir iki görür gelirdim ama haftalardır görmedim onlarda gelemio...
ailem gelince bişey anlamıyoruz ki beraber yaşadığımız için bu curcuna da rahat edemioyoruz bişey alayamıyorum en eski günlerimi yaşamak istyorum ailemin yanında bikaç gün..sora eşime dönmek..eşimin ailesi galiba onu gaza getirdi ama icabına bakıcam galiba en ufak yüzüme bişey desinler sizde hergün kızınızı ggörmeyin ozaman dicem
1 buçuk saatlik mesafe var aramızda yakın olsa bi hafta kalmazdım haftada bir iki görür gelirdim ama haftalardır görmedim onlarda gelemio...
bir bucuk saatlik mesafemi bende baska ülke sandim
nedne böyle yapyior
cok acimasizca
ben baska ülkedeyim ben bile fazla gidiyorum ailemin yanina
esime söylerim ikiletmez hemen alir bileti
ne gerek var üzüyor sizi
en iyi çözüm onu anasına şikayet et