- 24 Aralık 2012
- 2.017
- 30
- Konu Sahibi kaderiminoyunu
Size katiliyorum. Annem ölüm dösegindeyken esimin beni zincirle falan baglamasi lazim gidememem icin. Ne var bu adamlarda bu kadar ya, insan nasil evli kalir bu adamlarla? Esim gidemezsin diyecek ve ben gitmeyecegim annemin son nefesine. Önce ben kendi insanligimdan evlatligimdan utanip kahrolurdum.
Konu sahibine gelirsek; ben evliliklerde izin almayi degil haber vermeyi dogru buluyorum. Yani esimden niye ne icin izin alacagim? 5 sene ask diyorsunuz ama hic mi anlamadiniz adamin huyunu, ailenize karsi tavrini? Görümcenizi bir gün görmeyince bogazlarindan gecmiyor ama siz ailenize gidemiyorsunuz. Siz esim ev almadan asla baska eve cikmaya yanasmiyor diyen üyemisiniz? Eger öylese durumunuzu ümitsiz buluyorum. Adam kralligini ilan etmis, ben ne dersem o diyor. Kendisine hayat arkadasi, es, can yoldasi degil anne babasinin ve kendisinin isleri görülsün diye köle almis. Agir olduysa kusura bakmayin benim bakis acim bu. Hadi ayni evde oturma hatasini yaptiniz genctiniz, asiktiniz. Simdi sizi rest cekmekten alikoyan ne? "Sen bir dur bakalim, bu is böyle yürümez, konusup anlasip en kisa zamanda bu ayri ev isini cözelim aksi takdirde ben artik yokum" niye demiyorsunuz ki?
ayrı ev konusunda çok konuştum kendimi yerden yere bile attım evden çıkıp gittim ama yok anca seneye kadar düşürebildim beraber oturmayı yoksa 5sene oturcaktık..eşim tamam seneye kadar bişeler biriktirim sabret dedi ...izin almak konusunda bilmiorum...haber vermeyi de denedim eşim asla gidemessin dedi benden izin almadan hiçbiyere göndermem dedi izin almdan gitmeye çok karşı zaten vermiyorda