eşim aileme göndermiyor:(

ayrı ev konusunda çok konuştum kendimi yerden yere bile attım evden çıkıp gittim ama yok anca seneye kadar düşürebildim beraber oturmayı yoksa 5sene oturcaktık..eşim tamam seneye kadar bişeler biriktirim sabret dedi ...izin almak konusunda bilmiorum...haber vermeyi de denedim eşim asla gidemessin dedi benden izin almadan hiçbiyere göndermem dedi izin almdan gitmeye çok karşı zaten vermiyorda

Sadece kocanin da degil, kocanin ve ailesinin de rizasi olacak. Yani en kötüsü bile gelse basiniza, babaniz önce riza arayacak. Kocan ve ailesi bunu sunu yapmis ama babaevine gelmene rizalari yoksa hadi yallah geri git mi oluyor simdi bu? Sadece kocaniz degil ailenizden yana da mi sansiniz yok sizin? Bir baba evladinin izdirabini nasil anlamaz veya anlayip görmezden gelebilir? Tamam iki eliniz kanda degil, cözülmeyecek bir sorununuz yok, esiniz yola geldi mi derdinize derman bulunur ama kizim el kapisinda mutsuzmu ki devamli buraya gelmek kalmak istiyor diye düsünmüyor mu babaniz anneniz?

Kocadan ayri uyuyamamak iyi güzel de kocadan kocaya fark var. Esine ve haklarina saygili, güven duyan, sevgi-huzur veren kocaysa amenna. Zaten böyle durumda kadin niye nefes almam, gidip kafami dinlemem lazim desin ki? Gidemezsin, gelemezsin, yapamazsin, konusamazsin larla dolu bir evlilik ne kadar huzurlu olur. Ben sizin yerinizde olmayi hissedemiyorum bile. Sabriniza hayran kaldim. Allah yardimciniz olsun

evet aileme de bazen sinir oluyorum oraya gidince babam dioki" babandan izin aldınmı" diyor bende kocamdan izin aldım baba diyorum onları ilgilendirmezz diyorum...nebilim yaa babam benim duruuma çok üzülüo ama elinden bişey gelmior ben ordayken eşim için aradımı nezaman gelcek falan dior nedense huzursuz oluyor..bir sorun var da ondan geldim sanıyor ...
eşie çok kırgınım nefes alamıyorum onun yüzünden bakalım bu işin sonu nolucak aaa iyice inada binmiş durumda

Arkadaşım keşke bekar kalsan daha iyi olacak mış.
Aklıma 'küçük gelin Nazmiye' filmini getirdin..:)Elinde bebeği,evliliğin farkında olmayan bi kız çocuğu.
Bu kadar özlem çeken,kardeşiyle uyumak isteyen biri evliliğe hiç hazır değil miş gibi görünüyor.
Duygu sömürüsü yapmayı neden düşünüyorsunuz?
Aile görülür,anne,baba,kardeş..Bunlar olmadan olmaz,babanın evi,baba ekmeği yenmeden durulmaz..ama sen çok feci abartmışsın..

evet galiba hazır değilmişim evlenmeye
neyi abartmışım

1 buçuk saatlik mesafe var aramızda yakın olsa bi hafta kalmazdım haftada bir iki görür gelirdim ama haftalardır görmedim onlarda gelemio...

Aynı mesafe bizdede var,ayda 1 gider,bir gece kalır gelirdik eşimle taki 1 sene öncesine kadar.
5 senedir,1 hafta bir kez bile kalmadım,evliliğin farkında olmak lazım..1 hafta kalıp,hasret gidereceğim baba evinden,hiç gelin olup çıkmazdım ben olsam.
Sizinki 'hem ağlarım,hem giderim' olmuş.

Son düzenleme:
kızlar eşim hala inat etmekte..bende tabi...dün tek kelime konuşmadık küs olduğumuzun 3.günü bugün...dün gece uyandı sonra ilk adımı attı konu açıldı yine ..ağladım sen beni seviyormusun dedim evet dedi ozaman ben neden mutsuzum dedim bunaldım kafamı dinleek istşiyorum neden bana eziyet ediyorsun dedim...daha yeni gittin oraya gidince düzelecenmi falan dedi..kesinlikle evet dedi motive oluyorum dedim...sen gidince ben kendimi bi garaip hissediyorum dedi sıkılıyorum dedi...bende ailemi görmeyince senin ailenin yanında garip hissediyorum dedimm......dün ablama söledim olanları çok sinirlendi babamı sok araya dedi masus babam sana çok kızıyomuş de dedi...bende eşime aynen böle dedim..babam hastalanmış dedim bana üzüntüden....tamam dicek gibi oldu..sonra yine nolduysa küs yattık...sabah kalktık sarılmak istedi istemiyorum dedim...yine konuyu açtı tabi aynı şeyler istemiorum gidemessin dedi..bende daha fazla kendinden soğutma istersen dedim....ben rüyamda kardeşimi gördüm gözyaşları içinde uyandım bu sabah ...buhafta sonu gidicem dedim ister gel ister gelme dedim....küfür etti bekle gidersin dedi.....giderkende ben gidiom bişe dionmu dedi hiç ses vermedim uyuma numarası yaptım..söylenerek gitti.....yine aynı şeyler işte ne o arıyo ne ben.....hiç bukadar inat etmemişti ...dolduruşa geldi sanırım bunuda sordum annen yada ablan seni gaza getirmiş dedim asla öle bişe yok dio alası yok dio ...bilmiorum kızlar nolcak böle....

En azından derdini anlatmışsın diyeceğini demişsin. Sen sıkılırken iyi paşa bey aman sıkılmasın. Çok bencil bir eşin var. Ayrıca bu fikir sırf kendinin olsaydı biraz olsun yumuşardı. Sanırım birileri konuşuyor onunla.

Bu konuyu her gördüğümde,'küçük gelin Nazmiye' filmi aklıma geliyor..aman Allah ım,bu inat ne böyle?
Cidden birşeylerin farkında olun lütfen konu sahibi.
Siz evlisiniz,sürekli baba evine gidip,bir hafta boyunca eşiniz istemiyorsa 'kalamazsınız'
Hani eskiler şöyle der;'baba evinden çıktın bir kere!'
Siz hala farkında değilsiniz evliliğinizin.
Siz evli bir kadınsınız,ve evli bir kadın gibi davranın lütfen.
Hala çocuk çocuk inatlaşmalar,illede gideceğim diye tutturmalar..Diyelim ki gittiniz,eşinizle küsken,babanızın evinde rahat edebilecek,huzur bulacak mısınız?
Yaşınız 15 ila 18 arası bence..
Bilmem farkında mısınız?Çocuk çocuk davranıyorsunuz.
Rüyanızda kardeşinizi ağlayarak görmüşsünüz,arkadaşım bu kadar hasret çekecektiniz,neden bekar kalmadınız?

Son düzenleme:
bencede bir hafta kalmak istemeniz doğru değil. evlilik böyle birşey arkadaşım benim ailem sadece 3 km uzaklıkta istesen yürüyerek bile basar gidersin 8-10 günde bir gider 3 saat oturur gelirim 7 yılllık evliyim daha bir kez yatılı kaldım eşim müsade etmez öyle yatılı kalmaya falan...

aslında seni anlıyorum çoğu zaman yaşadığın şeyi bende yaşıyorum özellikle bunaldığım zaman. özlem bi yana seninki belki de kaçıştır eşinin ailesiyle yaşıyosun sanırım hem kaçış hem de ailene yeterince vakit ayıramıyorum diye suçluluk duygusu.ben ailemle aynı şehirdeyim çok yakın deiliz bazen bende haftada 1 yada 2 haftada 1 gün falan kalırım falan ertesi gün gelir eşimle döneriz hem o da ailemle görüşmüş olur onu bi itirazı yok şimdilik aranızda anlaşın bence inatlaşmakla olmaz 1.5 saatlik yol günübirlik dönülmez ama 1 haftada çok gibi 3 gün falan olsun de anlaşın ne sen üzül ne de o kendini yalnız hissetsin(erkekler belli zaman sonra eşlerine çok alışıyor)ha bi de eşinin ailesi diyodur belki neden gönderiyosun falan diye o da arada kalıyordur en iyisi kavga etmeden güzelce konuş canım

kızlar çok garip şeyler oldu....ben eşimin teyzesine kırgındım buakşam bize geldiler bende pek yüz vermedim...o da erkenden kalktı gitti..kaynanamında canı sıkıldı heralde niye gittiler acaba erkenden deyip durdu başımda bana laf sokuyor tabii..bende sorsaydın ya ozaman niye gittiler diye dedim...ondan sonra dayanamadı benim ilgii çekti buakşam teyzenle hiç konuşmadınız dedi...bende neden kırgın olduğumu falan anlattım....zaten herkeze batıyorum ben falan dedim aileme gitmem bile batıyo size dedim ....yo niye batsın dedi kaynanam ama yeni evlisiniz gidip kalman iyi değil falan dedi yalnız bırakıyosun dedi bende siz varsınız ya yeter dedim(ayrı eve çıkartmıyorlar ya bizi)...bana dedim aile konusunda kimse karışamaz dedim sizden önce ailem vardı dedim ben zaten istemediğim hayatı yaşadığım için çok hassasım dedim gidip kalmak zorundayım dedim..kocan izin veriyorsa banane isterse 1ay kal dedi......öyle biraz tartıştık....bu tartışmadan öncede eşimle barıştık cumartesi annemler beklio pazartesi sabah biner gidersin dedim cmartesi gelirsn dedim ikimizde alttan aldık birbrimizi...bakarız dedi ama çok da heveslenme dedi bende bişe olmaz gideriz falan dedim bakalım nolucak...

Son düzenleme:
kızlar size bu üsttekini yazarken kulağıma bir fısıltı geldi şüpelendim kaynanam eşime fısır fısır bişeler diyodu ...aniden odamın kapısını açtım ve aniden yanlarına girdim hemen çekildi eşimin yanından eşimde hemen lafı değiştirdi şu bardağı al ordan falan...hemen kaçtı kaynanam inanamıyorum şoktayım..bende imalı imalı baktım kaynanama...eşim tek kelime etmedi benle...5 dk oturdum odama gelirken otursana nereye gidion dedi eşim "yok siz annenle fısıldaşmaya devam edin rahat rahat" dedim çektim geldim..
çıldırcam kızlar ben duramıyorum bu evde artık

Kadın banane diyor ama belli o istemiyor. Yoksa daha önce de dediğim gibi bu kocanın kendi başına aldığı bir karar değil. Eşin bişey dedimi sonra.

Kadın banane diyor ama belli o istemiyor. Yoksa daha önce de dediğim gibi bu kocanın kendi başına aldığı bir karar değil. Eşin bişey dedimi sonra.
ne konuda fısıdaştığını odaya gelince sorcam biraz bana teyzesi konusunda bişeler dio gibi geldi du bakalım çıkcak ortaya
banane dedi ama yinede istemediğini belli etti zaten yalnız bırakma falan dedi bende bunalımdayım karışmayın dedim ben sana gitme demem dedi diyemessin zaten dedim

seni o evden kaçırmalarına az kalmış canım
Allah sabır versin ya çok istiyorum düze çıkmanı artık

eşin ailesiyle görüşmesine engel olmak boşanma sebebidir. ohh valla kendisi anasıyla dip dibe olsun ama sen ailenle görüşeme.
ama biraz suç sizde baştan böyle bir yaşamı neden kabulleniyorsunuz ki..

bir hafta kalman iyi değil diyenler olmuş elin kadınıyla aylarca yaşa sıkıntı yok ama annenle bir hafta kalman dert olsun. ne kadar saçma.

yok böyle birşey ..nasıl göndermiyor..allahım ya hak var hukuk var..bu ne despotluktur..kendisine mal mı almış ,eş mi almış..

Neye göre iyi değil yani. Burada kimsenin hayatı birbirinin aynı değil. Ben de hafta kalmam. Eşim kal der ama hayatta kalmam. Ama yuvamda daha mutluyum, daha rahatım, diken üstünde değilim, istediğim saatte kalkıp eğer istersem yemek temizlik yapmama hakkımı kullanıyorum. Evime istediğim an misafir çağırır, onlarla başbaşa otururum. İstediğim an banyoma tuvaletime giderim, bunun için giyinmeme bile gerek yok. Konu sahibi bunların hangisini yapabiliyor da yuvasından ayrılamasın. Kocası ona güzel bir ortam sağlasın bak yine gitmek istiyor mu. Bu arada kendi annem babama gitmek için izin almak nedir? Kölemiyim ben? Hür bir insanın anne babasını ziyaret etmesi (hemde istediği kadar) neden olay olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…