İyi hatırlattın cnm. Dün mesaj attım ama cevap vermedi. Ne kadar böyle devam etcez. Bu durumdan hiç memnun olmadığım gibi şeyler yazdım.Belki cevabını akşama yüz yüze verir dedim ama maalesef o da olmadı.konuşmak istemiyorsanız mektup yazın. ama hakaret vari olmasın. duygusal olsun....
Ya lütfen kaç kez yazdım yemek yediğimi. Hala bebeğini düşünmüyorsun gibi ithamlarda bulunuyorsunuz çok üzülüyorum zaten. Ben de bir insanım ve her insanın duyguları vardır. Kırılır da kırar da. Siz üzülünce gülüp oynuyormusunuz? Bende böyleyim işte.
İyi de bu şekilde senden de eşinden de geçtim en çok o bebeğin etkileniyor.Artık sen bir anne adayısın önceliğin bebeğin olmalı onu strese sokuyorsun vede sen üzülünce o da çok üzülüyor.Erkekler malesef bencil olabiliyor.Biz bayanlar gibi ince düşünemiyorlar.Geçen sene bende hamileydim eşim şunu mu istersin bunu mu yada dr randevuların nasıl geçti hiç demedi.Ama ben genede hep pozitif tuttum kendimi vede hiçbir şey olmamış gibi güle güle anlattım paylaştım.Erken doğum oldu vede hastahaneye herşeyi yağdırdı bir ilgi bir alaka..Ama malesef bebeğim hayata tutunamadı.O yüzden yüreği yanan bir anne olarak diyorum ki herdaim bebeğin önceliğin olsun.O gün Dr randevum olduğunu biliyodu. Noldu nasıldı diye sorabilirdi bana.
Bugüne kadar her kavgamızdan sonra ben attım ilk adımı hep ben sokuldum yanına. Yine nasıl olsa o gelir diye bekliyor büyük ihtimalle. Çünkü öyle alıştırdım onu.
İyi hatırlattın cnm. Dün mesaj attım ama cevap vermedi. Ne kadar böyle devam etcez. Bu durumdan hiç memnun olmadığım gibi şeyler yazdım.Belki cevabını akşama yüz yüze verir dedim ama maalesef o da olmadı.
Off ya lütfen yazdıklarımın hepsini okuyunSırf eşin seninle ilgilensin diye 5 gündür bebeğini aç bırakıyorsun yani...
PES! Demek istiyorum.
Yanlış anlama ama oturup konuşmadan sadece surat asıp aglayarak, daha doğrusu koca kişisinin ayağına gelmesiyle sorunları çözebilecegine inanan kadınlara ben gerçekten inanamıyorum.
Kavganın sebebinin ne olduğunun bence pek önemi yok ama yinede yazayım.
O gün yemek yapamam ve çayının hazır olmamasıydı. Aslında her zaman yemeğide çayıda hazır olur işten gelince. O gün Dr gitmiştim plasenta mın aşağıda olduğunu dinlenmem gerektiğini söyledi. Ayaklarımı yukarı kaldırıp Yatmam gerekirmiş yoksa en kötü ihtimalle plasenta kopması bebeği kaybetme ve kan kaybı olabileceğini söyledi. Ben de daha açıklama yapamadan bağırmaya başladı ve kapıyı çarpıp çıktı. Hala durumumu bilmiyor ve ben yinede kalkıp yemek yapıyorum.
Yemek konusuna gelince onunla aynı sofraya oturmuyorum ama o gelmeden atıştırıyorum. Çok kırıldım
Okursan sebebini yazdığımı göreceksin3 sayfa oldu daha kavga sebebini öğrenemedik
Evliliği hiçte hiç sorunlu değil. Bunuda nerden çıkardın. Eşler hiç mi kavga etmezilgi görmek tabi ki ister istenmesine de böyle sorunlu bir evliliğe sırf ilgi görürüm diye çocuk doğurmamakta lazım
pardon da daha 48 dk önce günlerdir yemek yemiyorum demişssin.. tepkiler sert gelince hemen yemeyemi başladın.. ilk başta ne yazdıysan bizler de onu okuyoruz.. ilk mesajına bak benceOff ya lütfen yazdıklarımın hepsini okuyun
Kavganın sebebinin ne olduğunun bence pek önemi yok ama yinede yazayım.
O gün yemek yapamam ve çayının hazır olmamasıydı. Aslında her zaman yemeğide çayıda hazır olur işten gelince. O gün Dr gitmiştim plasenta mın aşağıda olduğunu dinlenmem gerektiğini söyledi. Ayaklarımı yukarı kaldırıp Yatmam gerekirmiş yoksa en kötü ihtimalle plasenta kopması bebeği kaybetme ve kan kaybı olabileceğini söyledi. Ben de daha açıklama yapamadan bağırmaya başladı ve kapıyı çarpıp çıktı. Hala durumumu bilmiyor ve ben yinede kalkıp yemek yapıyorum.
Yemek konusuna gelince onunla aynı sofraya oturmuyorum ama o gelmeden atıştırıyorum. Çok kırıldım
+1
Kocalarını nasıl görüyorlarsa artık ama daha anlatmadan sorunları paylaşmadan küslüğün sebebini bilmesi bekleniyor
Ya sorma sana kendimi kanıtlama ihtiyacım varda ondan kıvırıyom.pardon da daha 48 dk önce günlerdir yemek yemiyorum demişssin.. tepkiler sert gelince hemen yemeyemi başladın.. ilk başta ne yazdıysan bizler de onu okuyoruz.. ilk mesajına bak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?