Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanım efendi yemeğini ve çayını yapmaya devam ederseniz yatak odalarına kapanıp çok ağlarsınız daha. Nedir bu hizmetçi ruhu,teslimiyetçilik anlamıyorum.Evet yemeğinide çayınıda yapmaya devam edicem. Ben sayıda kusur etmemeye çalışıyorum. Belki o da hatasını anlar diye. Hem ne konuşayım ki zaten neden üzüldüğümü biliyor
Sen ne biçim konuşuyorsun allah aşkına.Epilepsi hastası olup 5 gündür ağlamak aç kalmakta nedir? Bir kere bayılsan çocuğunda epilepsi olucak bunu biliyomusun? 5 aylik hamilesin 5 gündür yemek yemiyorum diyosun ne kadar cani dusuncesiz kötü bi annesin. Sırf umursamaz kocandan ilgi görmek için sebebini unuttuğun kavgada çocuğuna cektirdigine bak yazık ya yazık. Eşine laf edicegine kendine bak seninde çocuğunu çok düşündüğün soylenemez
canım kimseye kızmana gerek yok...biraz sakin ol bence.sonuçta herkes burda senin ve bebeğinin sağlığını düşündükleri için söylüyorlar.böyle hiçbiyere varamazsın.yazık ediyorsun kendinede bebeğinede...biraz sakinleş ılık bi duş al ve eşinle konuş bence.Sen ne biçim konuşuyorsun allah aşkına.
1. Bi bayılma ile bebekte epilepsi olmaz ((tabiiki hoş bişey değil)
2. Yemek konusunda 50 defa açıklama yaptım. Yemek yiyorum. İlk sorumda yemeden içmeden kesildim anlamında yazdım onu. Eşimle yemiyorum ama o gelmeden ufak tefek atıştırıyorum.
3. Bunu ilgi görmek için yapmıyorum. Çok kırıldığım için yapıyorum.
4. Burası bir forum " vurun abalıya" meydanı değil. Senin bana böyle çirkin hakaretlerde bulunmaya hiç hakkın yok.
Zaten halihazırda Üzgün (ama haklı ama haksız) bir insana sövmekle sende pek iyi bir insan sayılmassın.
Lütfen herkesten rica ediyorum. Yaptıklarımı onaylamayıbilirsiniz ama kırıcı olmayın lütfen.
Öcelikle kesinlikle fake değilim. Bunu bilin. Eşimde her zaman böyle değil. Evet çocuğum var. Bu 3. Hamileliğim. Hiç bi zamanda ilk demedim. Çocuklarım 15 ve 11 yaşında. 2013 yılında 3. Çocuğa karar verdik ve o gün bu gündür deniyoruz. Geçen sene 12. Haftada bebeğim karnımda öldü. Tam 1 sene sonra yine oldu. Zaten bunca zorlukla geçtiğimiz için bu kadar üzülüyorum ya.Sevgili konu sahibi başka bir konuya yaptığınız yorumda böyle yazmışsınız
ilk doğumunuzda kocanız yanınızdaymış Demek ki bu ikinci olacak
Peki siz ağlayıp sızlarken diğer çocuğunuza kim bakıyor acaba
Ayrıca burada 3,5 sene sonra zorla kavuştuk bu bebeğe diyorsunuz alıntıladığım yerde ise ilk çocuğunuzdan bahsediyorsunuz
Çelişkiler Çelişkiler
fake misiniz acaba
Öcelikle kesinlikle fake değilim. Bunu bilin. Eşimde her zaman böyle değil. Evet çocuğum var. Bu 3. Hamileliğim. Hiç bi zamanda ilk demedim. Çocuklarım 15 ve 11 yaşında. 2013 yılında 3. Çocuğa karar verdik ve o gün bu gündür deniyoruz. Geçen sene 12. Haftada bebeğim karnımda öldü. Tam 1 sene sonra yine oldu. Zaten bunca zorlukla geçtiğimiz için bu kadar üzülüyorum ya.
Umarım inanmışınızdır.
Ne dediniz, ne yaptınız da bu kadar gaddar olmaya ittiniz eşinizi. Tamam hamile olunca ilgi bekleyebilirsiniz ama eşinizin verebileceğinden fazlasını istediniz acaba? Yoksa hamile halinizde neden bu kadar ilgisiz olsun. Sizin beklediğiniz gibi o da sizin onun yanına gitmenizi bekleyebilir. Bence sırf ilgi görmek adına hem kendinize hem de karnınızdaki masum bebeğe eziyet etmeyin.Kızlar 5 gündür çok kötüyüm ben. Eşimle kavgalıyız. Hem de bir hiç yüzünden. Günlerdir yemek yemiyor yatak odasından çıkmıyorum. Ağlamaktan çok yoruldum ama o nun hiç mi hiç umurunda değil bu durumum. Ağladığımı biliyor bir kez yanıma gelip te yeter artık ağlama gibisinden bişey söylemiyor. Üstelik ben epilepsi hastasıyım üzüntü yaramıyor bana sık sık kriz geçiriyorum üzülünce ve beni en çok üzen de 5 aylık hamile olmama rağmen beni umursamaması. Kendimden geçtim Bebeğimizin düşünse, sırf o yüzden azıcık ilgi gösterse yetecek bana. Asıl kavgalı olduğumuz sebebi unuttum bile; beni en çok üzen hastalığım ve hamileliğimin bile dikkate alınmaması. Oysa 3 buçuk sene uğraştık bu bebek için ve ben hamile kalınca çok ilgi görürüm azcık pohpoh lanırım diye ümitleniyordum. Fazla bişey mi istiyorum. Bi kadının en hassas en sevgiye muhtaç olduğu zamandır bu zamanlar ama ben ....ahh çok üzülüyorum çok
Bence sen hastalığını git bi öğren ondan sonra 1 bayilmayla epilepsi çocuğa geçmez de. ben bu hastalığı gayet iyi bildigimden konuşuyorum bos değil yani. Kaldıki ben nerden biliyim senin yemek yediğini 5 gündür aç susuz yataklar da ağlıyor gibi yazmissin okuduğuma yorum yapıyorum senin günlük hayatını izleyip değil.Sen ne biçim konuşuyorsun allah aşkına.
1. Bi bayılma ile bebekte epilepsi olmaz ((tabiiki hoş bişey değil)
2. Yemek konusunda 50 defa açıklama yaptım. Yemek yiyorum. İlk sorumda yemeden içmeden kesildim anlamında yazdım onu. Eşimle yemiyorum ama o gelmeden ufak tefek atıştırıyorum.
3. Bunu ilgi görmek için yapmıyorum. Çok kırıldığım için yapıyorum.
4. Burası bir forum " vurun abalıya" meydanı değil. Senin bana böyle çirkin hakaretlerde bulunmaya hiç hakkın yok.
Zaten halihazırda Üzgün (ama haklı ama haksız) bir insana sövmekle sende pek iyi bir insan sayılmassın.
Lütfen herkesten rica ediyorum. Yaptıklarımı onaylamayıbilirsiniz ama kırıcı olmayın lütfen.
Şuan ilk mesajına karşılık ben de sizin gibi yorum yaptım. Haa yiyor muymuş yemek?Bence sen hastalığını git bi öğren ondan sonra 1 bayilmayla epilepsi çocuğa geçmez de. ben bu hastalığı gayet iyi bildigimden konuşuyorum bos değil yani. Kaldıki ben nerden biliyim senin yemek yediğini 5 gündür aç susuz yataklar da ağlıyor gibi yazmissin okuduğuma yorum yapıyorum senin günlük hayatını izleyip değil.