- 21 Ocak 2015
- 1.248
- 995
- 83
- 32
Onu öylesine yazmış canım. eşi gelmeden yemek yiyip, gelince aç takliti yapıyor heralde:)Şuan ilk mesajına karşılık ben de sizin gibi yorum yaptım. Haa yiyor muymuş yemek?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu öylesine yazmış canım. eşi gelmeden yemek yiyip, gelince aç takliti yapıyor heralde:)Şuan ilk mesajına karşılık ben de sizin gibi yorum yaptım. Haa yiyor muymuş yemek?
Ya yazmiycaktim ama dayanamadim..daha pazartesi hersey gulluk gulistanlikmiş,esini övmus ovmus.. bu kadar iyi adam caydab yemekten homurdanirmi allahaskina .. bir de ilk bebegi de degil arkadasin.. sen odaya kapaniyorsan o iki cocugunu napiyorsun? Hicbirsey inandirici gelmedi .. komik geldi :) once 5 gundur yemek yemiyorum ,sonra yiyorum ilerleyen mesajlarida takip edin deyip bize sinirlenmeler:) hepsi ayni gunde olmus masallahOnu öylesine yazmış canım. eşi gelmeden yemek yiyip, gelince aç takliti yapıyor heralde:)
Burda yillardir bebek bekleyenleri de duygu somurusu yapip etkileme... gunahtir !
Hiç bişey istemedim hiçbişey de demedim. Kavga sebebini yazmıştım zatenNe dediniz, ne yaptınız da bu kadar gaddar olmaya ittiniz eşinizi. Tamam hamile olunca ilgi bekleyebilirsiniz ama eşinizin verebileceğinden fazlasını istediniz acaba? Yoksa hamile halinizde neden bu kadar ilgisiz olsun. Sizin beklediğiniz gibi o da sizin onun yanına gitmenizi bekleyebilir. Bence sırf ilgi görmek adına hem kendinize hem de karnınızdaki masum bebeğe eziyet etmeyin.
Pohpohlanmak için hamile kaldım diye bişey mi yazdım fark etmeden? Neden herkes bu kadar gaddar bana? Hırsızın hiçmi suçu yoksiz eşinizin huyunu bilmiyor muydunuz sırf ilgi beklemek için mi hamile kaldınız çok saçma. ah şu hemcinslerimi bazen hiç anlamıyorum hamile kalınca sanki dünyadaki tek hamile kendisiymiş gibi davranıyorlar. tamam eşiniz masum demiyorum ama sırf pohpohlanmak içinde bebeğe zarar vermek sizinde masum olduğunuzu göstermiyor. madem bi odunla evlisin sende ona göre davranacaksın. şimdi git kendini toparla bebeğe daha fazla zarar vermeden.
Hastalığımın nolduğunu çok iyi biliyorum. Epilepsi bulaşıcı değil. En azından bi bayılma yla değil. 20 yıldır çekiyorum ben bunu.Bence sen hastalığını git bi öğren ondan sonra 1 bayilmayla epilepsi çocuğa geçmez de. ben bu hastalığı gayet iyi bildigimden konuşuyorum bos değil yani. Kaldıki ben nerden biliyim senin yemek yediğini 5 gündür aç susuz yataklar da ağlıyor gibi yazmissin okuduğuma yorum yapıyorum senin günlük hayatını izleyip değil.
Zaten ilk çocuğu değilmiş ki 3.çocuğu olacakmış
15 ve 11 yaşlarında çocukları daha varmış
Anneleri böyle triplerle ağlaşırken o çocuklar naptı acaba yazık yaa
Aynen ve ergenlik dönemi 15 yaşında tehlikeli yaşlar.
Bence bunun icin de bir topik ac ordan cevap alirsinKızlar size tek bişey sorcam. Burda yeni olduğum için bilmiyorum. Bu topiği nasıl kapatıbilirim?artık konuşmak istemiyorum.
Neyse ben burda biraz yardım bulurum diye umut etmiştim. Ama nedense çoğu arkadaş ne eşimi nede kavganın sebebini bilmeden beni suçlu çıkardılar. Artık bişey demiyorum. Hoşçakal.
Umarım sizler bir gün böyle bişey yaşamassınız
fazla naz aşık usandırır tatlım... ki kocan usanmışKızlar 5 gündür çok kötüyüm ben. Eşimle kavgalıyız. Hem de bir hiç yüzünden. Günlerdir yemek yemiyor yatak odasından çıkmıyorum. Ağlamaktan çok yoruldum ama o nun hiç mi hiç umurunda değil bu durumum. Ağladığımı biliyor bir kez yanıma gelip te yeter artık ağlama gibisinden bişey söylemiyor. Üstelik ben epilepsi hastasıyım üzüntü yaramıyor bana sık sık kriz geçiriyorum üzülünce ve beni en çok üzen de 5 aylık hamile olmama rağmen beni umursamaması. Kendimden geçtim Bebeğimizin düşünse, sırf o yüzden azıcık ilgi gösterse yetecek bana. Asıl kavgalı olduğumuz sebebi unuttum bile; beni en çok üzen hastalığım ve hamileliğimin bile dikkate alınmaması. Oysa 3 buçuk sene uğraştık bu bebek için ve ben hamile kalınca çok ilgi görürüm azcık pohpoh lanırım diye ümitleniyordum. Fazla bişey mi istiyorum. Bi kadının en hassas en sevgiye muhtaç olduğu zamandır bu zamanlar ama ben ....ahh çok üzülüyorum çok
Ben diğer toğikte eşimi falan övmedim. Sadece doğuma girdiğini söyledim. Bu da 15 sene önceydi. Hem aynı günde iui olup akşamına kavga eden olamazmı yani. Herşeyin bir ilki vardır.Ya yazmiycaktim ama dayanamadim..daha pazartesi hersey gulluk gulistanlikmiş,esini övmus ovmus.. bu kadar iyi adam caydab yemekten homurdanirmi allahaskina .. bir de ilk bebegi de degil arkadasin.. sen odaya kapaniyorsan o iki cocugunu napiyorsun? Hicbirsey inandirici gelmedi .. komik geldi :) once 5 gundur yemek yemiyorum ,sonra yiyorum ilerleyen mesajlarida takip edin deyip bize sinirlenmeler:) hepsi ayni gunde olmus masallah
Talebiniz üzerine konunun kapatılmıştır.Kızlar size tek bişey sorcam. Burda yeni olduğum için bilmiyorum. Bu topiği nasıl kapatıbilirim?artık konuşmak istemiyorum.