• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim... ağlamaktan yoruldum artık. Lütfen yardım

Onu öylesine yazmış canım. eşi gelmeden yemek yiyip, gelince aç takliti yapıyor heralde:)
Ya yazmiycaktim ama dayanamadim..daha pazartesi hersey gulluk gulistanlikmiş,esini övmus ovmus.. bu kadar iyi adam caydab yemekten homurdanirmi allahaskina .. bir de ilk bebegi de degil arkadasin.. sen odaya kapaniyorsan o iki cocugunu napiyorsun? Hicbirsey inandirici gelmedi .. komik geldi :) once 5 gundur yemek yemiyorum ,sonra yiyorum ilerleyen mesajlarida takip edin deyip bize sinirlenmeler:) hepsi ayni gunde olmus masallah

Burda yillardir bebek bekleyenleri de duygu somurusu yapip etkileme... gunahtir !

Zaten ilk çocuğu değilmiş ki 3.çocuğu olacakmış
15 ve 11 yaşlarında çocukları daha varmış
Anneleri böyle triplerle ağlaşırken o çocuklar naptı acaba yazık yaa

Ne dediniz, ne yaptınız da bu kadar gaddar olmaya ittiniz eşinizi. Tamam hamile olunca ilgi bekleyebilirsiniz ama eşinizin verebileceğinden fazlasını istediniz acaba? Yoksa hamile halinizde neden bu kadar ilgisiz olsun. Sizin beklediğiniz gibi o da sizin onun yanına gitmenizi bekleyebilir. Bence sırf ilgi görmek adına hem kendinize hem de karnınızdaki masum bebeğe eziyet etmeyin.
Hiç bişey istemedim hiçbişey de demedim. Kavga sebebini yazmıştım zaten

Ğ
siz eşinizin huyunu bilmiyor muydunuz sırf ilgi beklemek için mi hamile kaldınız çok saçma. ah şu hemcinslerimi bazen hiç anlamıyorum hamile kalınca sanki dünyadaki tek hamile kendisiymiş gibi davranıyorlar. tamam eşiniz masum demiyorum ama sırf pohpohlanmak içinde bebeğe zarar vermek sizinde masum olduğunuzu göstermiyor. madem bi odunla evlisin sende ona göre davranacaksın. şimdi git kendini toparla bebeğe daha fazla zarar vermeden.
Pohpohlanmak için hamile kaldım diye bişey mi yazdım fark etmeden? Neden herkes bu kadar gaddar bana? Hırsızın hiçmi suçu yok

Ben
Bence sen hastalığını git bi öğren ondan sonra 1 bayilmayla epilepsi çocuğa geçmez de. ben bu hastalığı gayet iyi bildigimden konuşuyorum bos değil yani. Kaldıki ben nerden biliyim senin yemek yediğini 5 gündür aç susuz yataklar da ağlıyor gibi yazmissin okuduğuma yorum yapıyorum senin günlük hayatını izleyip değil.
Hastalığımın nolduğunu çok iyi biliyorum. Epilepsi bulaşıcı değil. En azından bi bayılma yla değil. 20 yıldır çekiyorum ben bunu.
Yemek yediğimi 40 kez yazdım mesela ordan bilebilirsin. Okursan tabiiki

Kızlar size tek bişey sorcam. Burda yeni olduğum için bilmiyorum. Bu topiği nasıl kapatıbilirim?artık konuşmak istemiyorum.

dünya eşinizden ibaret değil, hamilesiniz ve epilepsi hastasısınız aynı zamanda da günlerdir beslenmenize hassasiyet göstermiyorsunuz, pardon allah muhafaza ama oldu da bir kriz geçirdiniz, bu sizi eşinizle olan kavgadan daha çok yıpratır. anne olmayı göze alan kadın her daim bebeği için güçlü olmak mecburiyetinde.
güçlü olun lütfen.

yorumları okudum yemek yiyormuşsunuz, üzülmeyin lütfen bebeği düşünün, siz güçlü olun o da size tutunsun inşallah. sizin doktor kontrolünüzde yanınızda olamadıysa bile arayıp durumu öğrenmesi gerekirdi, böyle bir durumda yemek yok diye kavga çıkaran adamın kafasını tencereye sokmak lazım!

Son düzenleme:
Artık size hiçbirşey diyemiyorum. Haksız olan birine haksızsın demek var bide bazılarının yaptığı gibi hakaret etmek var. Ve buna hiç gerek yok

Fazla beklenti buyuk hayal KIRKLIĞIDIR o yuzden biraz daha umursamamak gerek surat asmak falan erkekler umursamaz yani dahada hırcin olurlar kendi kocam bana dedi senin surat asman bana bir eziyet diye kendileri nekadr suclu veya hakli olmasalarda malesef hep idare edilmek istenirler,neyapcaksin encok kadinlar idare etmek zorunda kaliyorlar iste:KK39:

Neyse ben burda biraz yardım bulurum diye umut etmiştim. Ama nedense çoğu arkadaş ne eşimi nede kavganın sebebini bilmeden beni suçlu çıkardılar. Artık bişey demiyorum. Hoşçakal.

Umarım sizler bir gün böyle bişey yaşamassınız

ilk mesajınızda eşinizin size neden tepki gösterdiğini ve doktorun riskli bulduğu noktayı da yazsaydınız bu kadar eleştirilmezdiniz. eşiniz haksız, çalışıyorsunuz ve hamilesiniz ayriyetten de epilepsi durumunuz var, ağlayıp üzülmeyin lütfen. eşinizde umarım kabahatini anlar. allah bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.

Kızlar 5 gündür çok kötüyüm ben. Eşimle kavgalıyız. Hem de bir hiç yüzünden. Günlerdir yemek yemiyor yatak odasından çıkmıyorum. Ağlamaktan çok yoruldum ama o nun hiç mi hiç umurunda değil bu durumum. Ağladığımı biliyor bir kez yanıma gelip te yeter artık ağlama gibisinden bişey söylemiyor. Üstelik ben epilepsi hastasıyım üzüntü yaramıyor bana sık sık kriz geçiriyorum üzülünce ve beni en çok üzen de 5 aylık hamile olmama rağmen beni umursamaması. Kendimden geçtim Bebeğimizin düşünse, sırf o yüzden azıcık ilgi gösterse yetecek bana. Asıl kavgalı olduğumuz sebebi unuttum bile; beni en çok üzen hastalığım ve hamileliğimin bile dikkate alınmaması. Oysa 3 buçuk sene uğraştık bu bebek için ve ben hamile kalınca çok ilgi görürüm azcık pohpoh lanırım diye ümitleniyordum. Fazla bişey mi istiyorum. Bi kadının en hassas en sevgiye muhtaç olduğu zamandır bu zamanlar ama ben ....ahh çok üzülüyorum çok
fazla naz aşık usandırır tatlım... ki kocan usanmış

Ya yazmiycaktim ama dayanamadim..daha pazartesi hersey gulluk gulistanlikmiş,esini övmus ovmus.. bu kadar iyi adam caydab yemekten homurdanirmi allahaskina .. bir de ilk bebegi de degil arkadasin.. sen odaya kapaniyorsan o iki cocugunu napiyorsun? Hicbirsey inandirici gelmedi .. komik geldi :) once 5 gundur yemek yemiyorum ,sonra yiyorum ilerleyen mesajlarida takip edin deyip bize sinirlenmeler:) hepsi ayni gunde olmus masallah
Ben diğer toğikte eşimi falan övmedim. Sadece doğuma girdiğini söyledim. Bu da 15 sene önceydi. Hem aynı günde iui olup akşamına kavga eden olamazmı yani. Herşeyin bir ilki vardır.

Çocuklarıma gelince onlar şu an evde değiller. 1 haftadır bi kamp a katıldılar.

Back