Eşim... ağlamaktan yoruldum artık. Lütfen yardım

Evet yemeğinide çayınıda yapmaya devam edicem. Ben sayıda kusur etmemeye çalışıyorum. Belki o da hatasını anlar diye. Hem ne konuşayım ki zaten neden üzüldüğümü biliyor

En büyük sorun karşılıklı konuşamamak eşine karşına alıp yemek vede çayı neden yapmadığını anlatmalısın öcelikle siizin olay tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış olayı resmen..Eğer eşine doğpru düzgün anlatsan herşeyin bebeğinizin sağlığı için olduğunu böyle kendini yıpratıp ağlamana değmez.Bence öncelikle al karşına bir konuş sonuçta eşinde bir insan karanlıkta göz kırpıyorsun adamın haberi yok nerden bilsi.İnşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın.Önceliğin bebeğin olmalı.

Bu hataya düşmeyin hanımlar.Hastayım,ağlıyorum ilgi göstermiyor diye şikayet eden kadınlardan çok soğuyor erkekler.İçinden geliyorsa yapıyor zaten.Yapmıyorsa beklentiye girme.Beklentiye girdiğin için üzülüyorsun.
Kavga sebebi ne olursa olsun üzülme süreni uzattıkça ve bir de ilgi bekledikçe kendi değerinden kaybedersin.Kendini topla ve sen de umurunda değilmiş gibi davran.Bu gidişle çok beklersin gibi geldi.Bebişine yazık.

Ya lütfen kaç kez yazdım yemek yediğimi. Hala bebeğini düşünmüyorsun gibi ithamlarda bulunuyorsunuz çok üzülüyorum zaten. Ben de bir insanım ve her insanın duyguları vardır. Kırılır da kırar da. Siz üzülünce gülüp oynuyormusunuz? Bende böyleyim işte.

Ne ağlıyosun bu adam için sen konuşma asıl bu adamla ne ilgi dileniyosun bundan, sen onu pişman etceğine yaptığına bak. Az güçlü dur güçlü. Anne değilmisin sen bebeğini düşünüp kendini hırpalamayacağına, şu koca için kendini hırpalıyosun. Biz sana ne diyelim aferm devam et.

merhaba size söyleyebileceğim şudur.. öncelikle ağlayan trip atan ve sureklı karsıdan ılgı bekleyen kadını hicbir erkek istemez ve sonunda da malesef kaçar.. bir kadın öncelikle çok ılımlı olmalı .. ılımlı ve guleryuzlu kadının elinden gelmeyecek şey yoktur.. bir de eşler arası küs kalmak hiç hoş değil.. demekki ikinizde inatçısınız.. oyuzden sen ılımlı ol bence küsme ve tatlı dille eşini kendine bağla.. ozman senin rahatsızlığını da hamileliğini de görecek.. ve yemek yemeyerek karnında senden beslenen o yavruyu da ac bırakma vıtaminsiz bırakma hakkın yok.. güçlü olmalı ve çocuk gibi küslükten vazgeçmelisin..o senin eşin yani düşmanın değil.. bu arada o gün eşinin belki birşeye canı sıkkındı ve yemek olayına patlamış olabilir.. sen o sırada cevap vermeyıp tatlı dille karşılık verseydın ve sonrasında da sorununu anlatsaydın.. derdini söylemessen kimse müneccim değil.. bir bebek yaptıysanız lütfen yuvanızı da cennet yapın ..

O gün Dr randevum olduğunu biliyodu. Noldu nasıldı diye sorabilirdi bana.
Bugüne kadar her kavgamızdan sonra ben attım ilk adımı hep ben sokuldum yanına. Yine nasıl olsa o gelir diye bekliyor büyük ihtimalle. Çünkü öyle alıştırdım onu.

Evet yemeğinide çayınıda yapmaya devam edicem. Ben sayıda kusur etmemeye çalışıyorum. Belki o da hatasını anlar diye. Hem ne konuşayım ki zaten neden üzüldüğümü biliyor

neden iletişime geçmiyorsun.. yemek çay için bağırmış, sizde küsüp kapatmışsınız olayı. neden olaydan sonra konuşmadınız. ikinizde inatçı keçiler gibisiniz. iletişime geçin... belki onun cephesinden bakarsanız adamın bir şeye canı sıkılmış sizden çıkarmış acısını olabilir (haksız ama bazen işyerindeki gerilimler böle şeylere sebep olabiliyor)

siz iletişime geçin. neden mi;
- erkekler bebekleri benimseyemiyorlar, çocuk doğduğunda baba oluyorlar.
- bebeğiniz sizden de eşinizin yemeğinden de önemli.
- doktor dinlenmeniz gerek demiş, bebek için bunu yapmalısınız
- yemeyerek bebeğinizi tehlikeye atıyorsunuz.
- belki epilepsi geçirmenize sebep olup, sizin hayatınızı da tehdit edebilir

arkadaşlar sert yorum yapıyor olabilir, ama bebeğiniz için. o masum...

konuşmak istemiyorsanız mektup yazın. ama hakaret vari olmasın. duygusal olsun....

Canım hata yapıyorsun,
riskli bir durumun var, bu durum da kusur falan beklenmez.
kaldı ki eşin durumu henüz bilmiyormuş bile,
allah korusun ama bebegini kaybettikten sonra senin öküz hatasını anlasa ne olur anlamasa ne olur.
eşinin önüne çay yemek koymakla saygı göstermiş olmuyorsun zaten. bebegini anlamsız bir karı koca ilişkisi için riske atmaya deger mi?

Ben zaten cevap vermedim ki. Fırsat olmadı zaten. Çıktı gitti.
Ve yine yazıyorum. Yemek yiyorum...

hamileyim diye özel ilgi beklersen daha cok beklersin malesef her erkek için böyle bir dünya yok bazı erkekler belki özel ilgi gösteriyordur.sen kendini düşüneceksin sağlığını bebeğini malesef bende senin gibi hassassım ama zararı hep kendime oldu o yüzden sen kendini düşünmezsen kimse düşünmez en azından bebeğin için iyi olmaya toparlanmaya çalış bir de sara hastasıyım diyorsun canım daha cok dikkat etmelisin.

Yorumlar katı değil , ilk önce neden kavga ettiğimizi unuttum demişsin bu durumda ne yazacağını şaşırıyor insan.
Hamile kalırsam ilgi görür pohpohlanırım sandım demişsin böyle olunca bu yüzden hamile kaldın demeleri normal değil mi ? Sanırım sen sürekli ilgi görmek isiyirsun ve eşinde şu an ki durumu onlardan biri sanıyor belki de o da sıkıldı artık ilgi merakından. Erkekler ne anlar ki hormonlardan anlamayı konuşmayı dene. Belki o gün gergindi. Bşk bir konuya yazmışsın eşim ilk doğumda bana destek oldu doğumuma girdi vs diye. Yalnız erkeklere sürekli ağlayan kadın çok itici geliyor bunu bil.

Hamilelik yüzünden eşinizin size kraliçeler gibi davranacağını zannetmiş ama yanılmışsınız. Bir erkek neyse odur. Hamilelikte ekstra bir değişiklik olacağını zannetmiyorum ben.
Madem epilepsiniz var ve hamilesiniz niye durmadan ağlayıp iyice depresyona sokuyorsunuz kendinizi.
Çıkın yemek yiyin hava alın.

Üzüldüm durumunuza ama odalara kapanıp ağlamak size ancak zarar verir
Anlaşılan kocanız duyarsız ve ağırlığınca öküz
Doktora gittiğiniz halde sormuyor bile
Alın karşınıza konuşun diyecem bir işe yararmı bilmem ama şu gidişte gidiş değil;51:

Eşimin durumumdan haberi yok diyorsunuz ya hani, muhtemelen şuan sadece yemek ve çay yok diye size yaptığı öküzlükten dolayı trip yaptığınızı düşünüyor. Durum çok daha ciddi. Bunu anlatın işte ona. Siz neyle uğraşıyorsunuz, adamın derdi ne? Bebeğinizle ilgili olan durumu bilirse, aklı başına gelir bence. Bunu da alttan almak olarak değil, aklını başına alması için bir fırsat vermek olarak görün. Şuan yaptığınızın kimseye bir faydası yok, zararı var çünkü.

Çünkü büyük bi yanlış içindesin o yüzden yorumlar böyle sert canım! Kavga sebebi hiç de önemsenmeyecek bi konu değilmiş unuttum bile diyosun! Adam çok afedersin odunluğundan hala kendi bebeğinin hayati tehlikesini bilmiyo çünkü seni dinlemedi onu anladık da! Odaya kapanmak neyin nesi ha canım??? Hala kalkıp yemek yapmak ne o odun kocişe yaranmak için?? O kadar iletişim yolu varken adama durumu anlatmak için, hala söylemeyip çocuklar gibi ben hastayım ben hamileyim beni kendiliğinden anlasın kafası neyin kafası e be tatlı kız??? Bize bunların bi açıklamasını yapıver?? O karnındaki çocuğun günahı ne de kendini bu kadar üzüyosun??*

Ben zaten cevap vermedim ki. Fırsat olmadı zaten. Çıktı gitti.
Ve yine yazıyorum. Yemek yiyorum...
bence sen burda mesgul olana kadar akşama güzel romantik yemek hazırla..güzel hazırlan.. barışmak için sen adım at .. eşin o senin.. gurur da yapma.. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…