Evet yemeğinide çayınıda yapmaya devam edicem. Ben sayıda kusur etmemeye çalışıyorum. Belki o da hatasını anlar diye. Hem ne konuşayım ki zaten neden üzüldüğümü biliyorAma bu önemsiz bir kavga değilki.
Bunu eşine söylemen lazım. Hem trip atıp hem yemeğini önüne koyucam diye bebeğini tehlikeye atmamalısın.
Bugün söyle, neye niçin kırıldığını bilsin. Kendi kendine ağlayıp durmanın kime faydası var? Bağırmadan, sakin sakin anlat, o yaptığı öküzlüğün ağırlığını hissetsin.
Bu hataya düşmeyin hanımlar.Hastayım,ağlıyorum ilgi göstermiyor diye şikayet eden kadınlardan çok soğuyor erkekler.İçinden geliyorsa yapıyor zaten.Yapmıyorsa beklentiye girme.Beklentiye girdiğin için üzülüyorsun.Kızlar 5 gündür çok kötüyüm ben. Eşimle kavgalıyız. Hem de bir hiç yüzünden. Günlerdir yemek yemiyor yatak odasından çıkmıyorum. Ağlamaktan çok yoruldum ama o nun hiç mi hiç umurunda değil bu durumum. Ağladığımı biliyor bir kez yanıma gelip te yeter artık ağlama gibisinden bişey söylemiyor. Üstelik ben epilepsi hastasıyım üzüntü yaramıyor bana sık sık kriz geçiriyorum üzülünce ve beni en çok üzen de 5 aylık hamile olmama rağmen beni umursamaması. Kendimden geçtim Bebeğimizin düşünse, sırf o yüzden azıcık ilgi gösterse yetecek bana. Asıl kavgalı olduğumuz sebebi unuttum bile; beni en çok üzen hastalığım ve hamileliğimin bile dikkate alınmaması. Oysa 3 buçuk sene uğraştık bu bebek için ve ben hamile kalınca çok ilgi görürüm azcık pohpoh lanırım diye ümitleniyordum. Fazla bişey mi istiyorum. Bi kadının en hassas en sevgiye muhtaç olduğu zamandır bu zamanlar ama ben ....ahh çok üzülüyorum çok
Ya lütfen kaç kez yazdım yemek yediğimi. Hala bebeğini düşünmüyorsun gibi ithamlarda bulunuyorsunuz çok üzülüyorum zaten. Ben de bir insanım ve her insanın duyguları vardır. Kırılır da kırar da. Siz üzülünce gülüp oynuyormusunuz? Bende böyleyim işte.Sizde bebeğinize ilgi göstermiyorsunuz hemde bir hiç yüzünden. 5 gündür hamile bir bayanın yemek yememesi ve sürekli ağlaması ne demek yahu...yazık değilmi karnındaki bebeğine...Kusura bakma başkalarından beklenti içine girdiğin sürece asla mutlu olamazsın. Senin yapman gereken kavgada etsen bile, hiç umursamadan, gülerek hamileliğinin tadını çıkarmak ve emin ol o zaman gereken ilgiyi fazlasıyla görürdün. Çünkü erkekler zayıf kadınlardan ziyade egoları yüksek olanları daha çok sevip ilgi gösteriyor...Şimdi topla kendini ve değmeyecek bir şey için hem kendini hem bebeğini artık üzme..giyin süslen, ye iç ama asla ağlama...
merhaba size söyleyebileceğim şudur.. öncelikle ağlayan trip atan ve sureklı karsıdan ılgı bekleyen kadını hicbir erkek istemez ve sonunda da malesef kaçar.. bir kadın öncelikle çok ılımlı olmalı .. ılımlı ve guleryuzlu kadının elinden gelmeyecek şey yoktur.. bir de eşler arası küs kalmak hiç hoş değil.. demekki ikinizde inatçısınız.. oyuzden sen ılımlı ol bence küsme ve tatlı dille eşini kendine bağla.. ozman senin rahatsızlığını da hamileliğini de görecek.. ve yemek yemeyerek karnında senden beslenen o yavruyu da ac bırakma vıtaminsiz bırakma hakkın yok.. güçlü olmalı ve çocuk gibi küslükten vazgeçmelisin..o senin eşin yani düşmanın değil.. bu arada o gün eşinin belki birşeye canı sıkkındı ve yemek olayına patlamış olabilir.. sen o sırada cevap vermeyıp tatlı dille karşılık verseydın ve sonrasında da sorununu anlatsaydın.. derdini söylemessen kimse müneccim değil.. bir bebek yaptıysanız lütfen yuvanızı da cennet yapın ..Niye yorumlarınız bu kadar katı? Zaten yeterince Üzgünüm. Beni dinlemesi gerekmezmiydi? En azından bi açıklamama izin veremezmiydi?
Şimdi benim yaptıklarım trip olarak algılanıyoda onunkiler neden kabul ediliyor?
Konuyu bilmeden nasıl onu haklı görebiliyorsunuz?
Bazı arkadaşları tenzih ederim.
O gün Dr randevum olduğunu biliyodu. Noldu nasıldı diye sorabilirdi bana.En büyük sorun karşılıklı konuşamamak eşine karşına alıp yemek vede çayı neden yapmadığını anlatmalısın öcelikle siizin olay tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış olayı resmen..Eğer eşine doğpru düzgün anlatsan herşeyin bebeğinizin sağlığı için olduğunu böyle kendini yıpratıp ağlamana değmez.Bence öncelikle al karşına bir konuş sonuçta eşinde bir insan karanlıkta göz kırpıyorsun adamın haberi yok nerden bilsi.İnşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın.Önceliğin bebeğin olmalı.
Evet yemeğinide çayınıda yapmaya devam edicem. Ben sayıda kusur etmemeye çalışıyorum. Belki o da hatasını anlar diye. Hem ne konuşayım ki zaten neden üzüldüğümü biliyor
O gün Dr randevum olduğunu biliyodu. Noldu nasıldı diye sorabilirdi bana.
Bugüne kadar her kavgamızdan sonra ben attım ilk adımı hep ben sokuldum yanına. Yine nasıl olsa o gelir diye bekliyor büyük ihtimalle. Çünkü öyle alıştırdım onu.
Evet yemeğinide çayınıda yapmaya devam edicem. Ben sayıda kusur etmemeye çalışıyorum. Belki o da hatasını anlar diye. Hem ne konuşayım ki zaten neden üzüldüğümü biliyor
Ben zaten cevap vermedim ki. Fırsat olmadı zaten. Çıktı gitti.merhaba size söyleyebileceğim şudur.. öncelikle ağlayan trip atan ve sureklı karsıdan ılgı bekleyen kadını hicbir erkek istemez ve sonunda da malesef kaçar.. bir kadın öncelikle çok ılımlı olmalı .. ılımlı ve guleryuzlu kadının elinden gelmeyecek şey yoktur.. bir de eşler arası küs kalmak hiç hoş değil.. demekki ikinizde inatçısınız.. oyuzden sen ılımlı ol bence küsme ve tatlı dille eşini kendine bağla.. ozman senin rahatsızlığını da hamileliğini de görecek.. ve yemek yemeyerek karnında senden beslenen o yavruyu da ac bırakma vıtaminsiz bırakma hakkın yok.. güçlü olmalı ve çocuk gibi küslükten vazgeçmelisin..o senin eşin yani düşmanın değil.. bu arada o gün eşinin belki birşeye canı sıkkındı ve yemek olayına patlamış olabilir.. sen o sırada cevap vermeyıp tatlı dille karşılık verseydın ve sonrasında da sorununu anlatsaydın.. derdini söylemessen kimse müneccim değil.. bir bebek yaptıysanız lütfen yuvanızı da cennet yapın ..
Eşimin durumumdan haberi yok diyorsunuz ya hani, muhtemelen şuan sadece yemek ve çay yok diye size yaptığı öküzlükten dolayı trip yaptığınızı düşünüyor. Durum çok daha ciddi. Bunu anlatın işte ona. Siz neyle uğraşıyorsunuz, adamın derdi ne? Bebeğinizle ilgili olan durumu bilirse, aklı başına gelir bence. Bunu da alttan almak olarak değil, aklını başına alması için bir fırsat vermek olarak görün. Şuan yaptığınızın kimseye bir faydası yok, zararı var çünkü.Evet yemeğinide çayınıda yapmaya devam edicem. Ben sayıda kusur etmemeye çalışıyorum. Belki o da hatasını anlar diye. Hem ne konuşayım ki zaten neden üzüldüğümü biliyor
Çünkü büyük bi yanlış içindesin o yüzden yorumlar böyle sert canım! Kavga sebebi hiç de önemsenmeyecek bi konu değilmiş unuttum bile diyosun! Adam çok afedersin odunluğundan hala kendi bebeğinin hayati tehlikesini bilmiyo çünkü seni dinlemedi onu anladık da! Odaya kapanmak neyin nesi ha canım??? Hala kalkıp yemek yapmak ne o odun kocişe yaranmak için?? O kadar iletişim yolu varken adama durumu anlatmak için, hala söylemeyip çocuklar gibi ben hastayım ben hamileyim beni kendiliğinden anlasın kafası neyin kafası e be tatlı kız??? Bize bunların bi açıklamasını yapıver?? O karnındaki çocuğun günahı ne de kendini bu kadar üzüyosun??*Niye yorumlarınız bu kadar katı? Zaten yeterince Üzgünüm. Beni dinlemesi gerekmezmiydi? En azından bi açıklamama izin veremezmiydi?
Şimdi benim yaptıklarım trip olarak algılanıyoda onunkiler neden kabul ediliyor?
Konuyu bilmeden nasıl onu haklı görebiliyorsunuz?
Bazı arkadaşları tenzih ederim.
bence sen burda mesgul olana kadar akşama güzel romantik yemek hazırla..güzel hazırlan.. barışmak için sen adım at .. eşin o senin.. gurur da yapma.. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırBen zaten cevap vermedim ki. Fırsat olmadı zaten. Çıktı gitti.
Ve yine yazıyorum. Yemek yiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?