• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle tartıştık, çok üzgünüm :(

Yerinde olsam eşime ben derdim 'bundan sonra hayatımı yaşayacağım. Allah ikimizin de belasını versin. Ben bu dünyaya sizin çilenizi çekmeye gelmedim. Al ananı mutlu mesut yaşa, ben yokum' diye.. Ama siz kocanıza, kendinizden ve bebeğinizden daha çok değer verdiğiniz için bugün bu lafları o size söylüyor... Ne hakla ?? Kendine değer vermeyene kimse değer vermez.. Koca da koca olsa !! Onca şeye rağmen annesinin iki lafıyla dolduruşa gelmiş hamile karısına nefret kusuyor!!
aynen ara kaynananı da hatta senin doldurmaların yüzünden bana beddua atti de ALLAH seninde o kocam olacak oğlunun da .......... de ,de kız aynısını ,Ayy çok sinir oldum ya ....

konunun başlığını okudukça sinirim bozuluyor. görmeyim diyorum kabak gibi meydanda.
hiçbir şey o masumdan ve senden önemli değil! bunu kazı aklına. o vurdumduymaza da kocam kocam deyip havalandırma!

kocana kocam hayırdır neden soguksun nedir ya ? haddini bildir sene.. densiz herif.. nasıl sinirlendim ya kv ne diyeceksin
ahh kıyamam... doguma gelecek.. seni depresyona sokacak herşeyine karışacak evinde kalacaksın cocugu bile vermeyecek ne heveslidir ooooo ah ahh !! lakin torun hevesi değil gelinin burnundan getirme hevesi !! .. dogru canm.. bir heves ki kocanı umursama rest cek bir höst de ya karısı dogum yapacak adamn derdine bak
mis gibide annende kal kimsenin lafına sözüne bakma
belli annesi bir güzel doldurmuş gitsin başka yerde patlasın beyefendi.
hatta ben olsam kv iyi bir sayardım kocamada sonrasını onlar düşünürlerdi.
sen artık annesin güclü duracaksin dimdik duracaksın aptal koca triplerı fesat kaynana dolduruşlarına yenilme lütfen :KK43: bebegin için güçlü dur o kocanıda dogumdan sonra yapacagını yap bugünleri sana yaşattığı için.

Konu sahibesi zannediyor ki,ikisi de ölecek(allah korusun) kocacığımı da ah ben ne yaptım benim yüzümden oldu diye geri kalan ömründe derbeder olacak.Yok öyle bir şey tatlım.Vah gidene demişler.İki ağlar sonra bir başkasıyla hayatını kurar yaşar gider.Böyle azap çektiremezsin.Dik dur dik.Sen olmasan da ben varım de.Bebeğine de kendine de yetersin sen.Koca ne yahu.Giderse defolsun gitsin.Bir evlattan kıymetli ne olabilir dünyada.Şu hayatta beni tek uykusuz bırakan şey evladımdan llma veya onun bensiz kalma korkusu.Yumurtaya can veren Allahım sana da tez vakitte doğru düşünebilme yetisi versin.Bir de bunca yazan insana lütfedip bir cevap versen süper olur kanımca.

Merhaba kızlar. Yine ben son zamanlar da cok sık konu acar oldum. Nerden neye nasıl baslasam bilmiyorum. Daha önce yurt dısından doğum için gelmek zorunda oldugumu yazmıştım. Eşimle yurt dısında iken bas basa iken tek bir kavga bile etmedim cok güzel günler gecirdik. Türkiye ye gelmem gerekti doğum için gelecegim zaman eşim annesi ile konusunca nerde kalacak dedi eşimde annesinde dedi. Burda kalması gerekmez mi dedi hayır annesinde kalacak dedi. Cünkü biz kaynanamla kavgalıyız. Eşim yurt dısına giderken onda kaldım ilk biton sorun sıkıntı sonra annemler de kaldım simdi de annemlere geldim.. Kaynanam sanki herseyi unuttu doğuma bile kendi girmek istiyormus bebeği ilk görmek için bunu dile getirdi her neyse eşim geleli iki hafta olmadı bi kac gündür eşim değişti sebebini anlayamadım. Dün gece yazdı senin kalman gereken yer annemin yani annen değil falan hem ben doğuma gelecem nerde kalacaz dedi (3 günlüğüne falan gelecek) bende zaten kısa süre gelip gideceksin düşünmen gereken benim ve bebeğimizin sag salim doğumdan cıkması bi kaç gün vakit gecireceksin nerde oldugunun önemi var mı hem bende dikişli olacam vs anneme ihtiyacım olacak annemde kalacaz dedim. Bi sinir öfke ile patladı bana. Bende birden neden değiştin belli annen doldurmus ne diyeyim yavrum sana dedim. Annem doldurmadı da bıktım sizden de senin de onunda belasını versin kendi kininizde boğulun ona da yazacam yazmasın bana burda hayat yasayacam falan dedi. Tamam dedim.. Doğuma da gelmiyorum otur bak cocuga istediğin yerde dedi.. Çile cekmeye gelmedim dünyaya hayatımı yasayacam dedi yine bişey demedim normalde patlarım bagırırım ama yoruldum artık inanın. Bi de eşimle orda bi kere sorun yasasam vs tamam diyecem ne diyeyim. 35+5 günlüğüm sustum cok ağladım kendimi mi kastım bilmiyorum sancılarım basladı doktora gittim bütün gün hastane idim doğum olabilir sancın baslamıs dedi 3 iğne vurundum doğum geciktirici bide cocuk olursa ciğerleri gelişmesi için. nst, kan idrar falan derken bugunu gecirdim. Eşim merak etti ama soğuk konusuyor iyi msn ne dedi doktor var böyle. Biz normalde canımsız cicimsiz konusmayız bende mesajlarıma kocam yazarak cevap vermeye devam ettim. Sonra yine dayanamadım kocam neden böyle soğuksun dedim hersey olacağına varır bişeylerin sonu bellidir zamannı bekler falan dedi. Kendim için cok güzel planlarım var artık hayatı yasayacam vs dedi Rabbim içinden gecen seye bol sans versin sana dedim.. Hayır kızlar cidden ben ne yapayım artık cok yoruldum hamile kaldım kalalı hep sıkıntı cektim düşük tehlikesi vs vs kaç ay annemlerde kaldım sonra eşim yanına aldı simdi ise böyle. Kaynanama yazmış herhalde aradı beni sorun ne diye bende sende kalmamı istiyor dedim ama ben kavgalardan yasananlardan dolayı istemiyorum dedim ne kavgası hem torunum olacak bende kalman münasip dedi bende istemiyorum dedim iyi dedi kapattı. İlk hamileliğimi öğrendiğim de kaynanamdaydım haberi ilk o öğrendi simdi sırası mıydı vs vs dedi sonra torunım olacak deyip sevindi eşimle tartıstım kaynanam madem öyle aldır bebeği yoksa sana bırakmayız dedi düşük tehlikesi gecirdim annemde yattım ne aradı ne bişey simdi cocuk doğacak nasıl hevesli diyorum ya doğuma bile girip cocugu o görmek istiyormus ilk. Herseye karısan bi tip. Eşim de tüm bu olanları unuttu birden böyle yaptı. Hiç bişeye hevesim kalmadı tek duam var su halimle de kabul olur insallah doğum hane ikinizin ilk kavusma anı ve sonsuzluğa ugurlandıgımız yer olur insallah. Ben cok bunaldım. İlk defa yasadıgım seye cektiklerim bıktırdı gücüm kalmadı
Canim sen elbetteki kendi annende kalmalisin bunun aksi dusunulemez kiz evlat elbet annesini ister ben dogum yapicam da kv.de kalicam yok artik.Sakin geri adim atma belliki bunlar hep ben diyen insanlar esine de cok kizdim dogumuna sunun surasinda ne kalmis o masum melegi haketmiyor bence.Sen icini ferah tut inan hersey cok guzel olacak ne guzel gidebilecek bir yerin var dogumunu yap annenin yaninda kal canindan kiymetli bir can ondan baska kimseyi gormez gozun zaten birak onlar ne hali varsa gorsun,esin yine evliliginizle ilgili hersey olacagina varir gibi laflar ederse sende hayirlisi neyse o olsun bundan sonra evladim icin hayirli olan neyse ben de onu yapacagim dersin.

iki agir ve ölüm tehlikeli düsük yasadim , ücüncü hamileligimde bir sürü saglik sorunum vardi , normal dogum yaparken bebegimin yavaslayan kalp ritimleri yüzünden acil sezeryana alindim , bebegim dogdugunda 4,5 dakika boyunca nefes almadi , cocuk doktorlari gözümün önünde kizimi kurtarmaya calistilar 4,5 dakika sonra ilk ciglik attiginda dünyada ne bebegimden nede benden baska kimse kalmadi , o günden beri evlatlarim ve kendim icin yasiyorum , iyi bir koca neyseki bonusum ama olmasaydi da fark etmezdi.

neden yazdim bunlari sana biliyor musun ? keske karnindaki bebek annesini secebilseydi , cünkü sen o bebegi hak etmiyorsun !!!

Yurtdışında yaşayıp nasıl böyle saçmalayabiliyorsun. İnsan doğum için kaynanasının yanına gelir mi. Çocuğa yurtdışından kimlik çıkarttırsana. Gerçekten kara sevdaya tutulup beyin fonksiyonlarını kaybetmek bu olsa gerek. Kendini topla saçmalama

ahh canm ya yasadiklarin elbette zor sorunlu bir gelebelik klasik bir kaynana esle mecburiyetten araya giren uzakliklar ailenin yannda ama bir yandan da ihtiyatla gecen zaman..... ruh halin ise bunalim cikmazlik verdigin deger ve ozveriye karsilik esinin bebegine ve sana olan tavri ve bunun sana agir gelmesi dunyayi kotu ve guclu gormen kendini ve bebegini aciz gucsz gorme ve dayanacak tasiyacak gucunun kalmamasi sebebiyle tamamen duygusal agirlikli ve kotuluk dusunmeden aniden istenms bir ölum istegiyle sana kotuluk yapanlarin canini yakanlarin canini bu sekilde yakma istegi... cunku okadar degersiz hissedyrsn ki bebegini ve kendini ancak olursek acir belki anlar kiymetmizi dusuncesi.... bunalim kaygi bozuklugu depresyon=gebelik depresyonu... ozellikle hamilelikte kimi kadinlar eslerinin uzerine cok dusuyor duygu yogunldugu daha da artyor vazgecmyor... malesef her kadini gebeligi de laylaylom gecmyor ozellikle sorunlu gebelklerde koca degstegine ihtyc ve duygu yogunlugu cok artiyor okadar iyi anlyrm ki seni... bebgm ve ben oölurum demekte hakli degisln kesinlkle tabirm yanls ama seni bunu demeni buna itilmeni anlyrm.. benm tavsiyeme gelecek olursak
kaynanan klasik bir kaynana bukadar kasma ona kendini bellki ogluna ben hersyi duzeltmeye calsyrm ama onun yaptgna bak die seni suclu gostererek girms ise aklna... sende bu tezi dogrulamssn ona daha yumusak davran ketun olma ketun davranrsan her harektni ogluna sikayet eder bozguncu gelin olrsn... mesela annecgm sz anneme gelin ara ara gorun yada annecgm sancilandm torunun doguyor du sizde gelin diyerek onu bu dislanma kompleksnden kurtarmya calisabilirsn ben sert olma taraftari degilm cnm zaten yurt disinda yasyrmssn idare ediver... bu taviz demek degl. esine gelince hamilelikte erkekler ozellikle cinsel anlamda cok zorlaniyor bu genel bir gorus kaynann da doldurmasyla cikms agzndan bilinc alti bir seyler ha sen buna karsilik kocam kocam demekte haklmsn hayir kesinlikle tavrn cirkefce degil fakat usulunce sert olabilrdi iyiyi degilz yada senn tavrn sebebiyle die cunki eslern birbrne nazi gecer biraz kendini geri cekmelsn abartmadan tabi die dusunyorm... son olarak gonlune yuk etme bunlari idareyi ve idare etmeyi bill kalbindeki ofkenn kirginlign ancak sana yuku olur hem hamilesin ikisi bir agr gelir annenle son zamanlarnn tadini cikar gebelik ozel bi surec gul gec yazik hem bebegne hem sana kimseye bsy olmaz insan ne ederse kendine eder bun sakinn unutma... lisanimda sertlik yanlis olduysa affola....

Merhaba kızlar. Yine ben son zamanlar da cok sık konu acar oldum. Nerden neye nasıl baslasam bilmiyorum. Daha önce yurt dısından doğum için gelmek zorunda oldugumu yazmıştım. Eşimle yurt dısında iken bas basa iken tek bir kavga bile etmedim cok güzel günler gecirdik. Türkiye ye gelmem gerekti doğum için gelecegim zaman eşim annesi ile konusunca nerde kalacak dedi eşimde annesinde dedi. Burda kalması gerekmez mi dedi hayır annesinde kalacak dedi. Cünkü biz kaynanamla kavgalıyız. Eşim yurt dısına giderken onda kaldım ilk biton sorun sıkıntı sonra annemler de kaldım simdi de annemlere geldim.. Kaynanam sanki herseyi unuttu doğuma bile kendi girmek istiyormus bebeği ilk görmek için bunu dile getirdi her neyse eşim geleli iki hafta olmadı bi kac gündür eşim değişti sebebini anlayamadım. Dün gece yazdı senin kalman gereken yer annemin yani annen değil falan hem ben doğuma gelecem nerde kalacaz dedi (3 günlüğüne falan gelecek) bende zaten kısa süre gelip gideceksin düşünmen gereken benim ve bebeğimizin sag salim doğumdan cıkması bi kaç gün vakit gecireceksin nerde oldugunun önemi var mı hem bende dikişli olacam vs anneme ihtiyacım olacak annemde kalacaz dedim. Bi sinir öfke ile patladı bana. Bende birden neden değiştin belli annen doldurmus ne diyeyim yavrum sana dedim. Annem doldurmadı da bıktım sizden de senin de onunda belasını versin kendi kininizde boğulun ona da yazacam yazmasın bana burda hayat yasayacam falan dedi. Tamam dedim.. Doğuma da gelmiyorum otur bak cocuga istediğin yerde dedi.. Çile cekmeye gelmedim dünyaya hayatımı yasayacam dedi yine bişey demedim normalde patlarım bagırırım ama yoruldum artık inanın. Bi de eşimle orda bi kere sorun yasasam vs tamam diyecem ne diyeyim. 35+5 günlüğüm sustum cok ağladım kendimi mi kastım bilmiyorum sancılarım basladı doktora gittim bütün gün hastane idim doğum olabilir sancın baslamıs dedi 3 iğne vurundum doğum geciktirici bide cocuk olursa ciğerleri gelişmesi için. nst, kan idrar falan derken bugunu gecirdim. Eşim merak etti ama soğuk konusuyor iyi msn ne dedi doktor var böyle. Biz normalde canımsız cicimsiz konusmayız bende mesajlarıma kocam yazarak cevap vermeye devam ettim. Sonra yine dayanamadım kocam neden böyle soğuksun dedim hersey olacağına varır bişeylerin sonu bellidir zamannı bekler falan dedi. Kendim için cok güzel planlarım var artık hayatı yasayacam vs dedi Rabbim içinden gecen seye bol sans versin sana dedim.. Hayır kızlar cidden ben ne yapayım artık cok yoruldum hamile kaldım kalalı hep sıkıntı cektim düşük tehlikesi vs vs kaç ay annemlerde kaldım sonra eşim yanına aldı simdi ise böyle. Kaynanama yazmış herhalde aradı beni sorun ne diye bende sende kalmamı istiyor dedim ama ben kavgalardan yasananlardan dolayı istemiyorum dedim ne kavgası hem torunum olacak bende kalman münasip dedi bende istemiyorum dedim iyi dedi kapattı. İlk hamileliğimi öğrendiğim de kaynanamdaydım haberi ilk o öğrendi simdi sırası mıydı vs vs dedi sonra torunım olacak deyip sevindi eşimle tartıstım kaynanam madem öyle aldır bebeği yoksa sana bırakmayız dedi düşük tehlikesi gecirdim annemde yattım ne aradı ne bişey simdi cocuk doğacak nasıl hevesli diyorum ya doğuma bile girip cocugu o görmek istiyormus ilk. Herseye karısan bi tip. Eşim de tüm bu olanları unuttu birden böyle yaptı. Hiç bişeye hevesim kalmadı tek duam var su halimle de kabul olur insallah doğum hane ikinizin ilk kavusma anı ve sonsuzluğa ugurlandıgımız yer olur insallah. Ben cok bunaldım. İlk defa yasadıgım seye cektiklerim bıktırdı gücüm kalmadı
Allah korusun o ne biçim laf , deme öyle
Lütfen değiştir başlığını da , kelam yer bulur, Allah korusun düşünceni düzelt böyle kötü şeyler düşünme. Lütfen

iki agir ve ölüm tehlikeli düsük yasadim , ücüncü hamileligimde bir sürü saglik sorunum vardi , normal dogum yaparken bebegimin yavaslayan kalp ritimleri yüzünden acil sezeryana alindim , bebegim dogdugunda 4,5 dakika boyunca nefes almadi , cocuk doktorlari gözümün önünde kizimi kurtarmaya calistilar 4,5 dakika sonra ilk ciglik attiginda dünyada ne bebegimden nede benden baska kimse kalmadi , o günden beri evlatlarim ve kendim icin yasiyorum , iyi bir koca neyseki bonusum ama olmasaydi da fark etmezdi.

neden yazdim bunlari sana biliyor musun ? keske karnindaki bebek annesini secebilseydi , cünkü sen o bebegi hak etmiyorsun !!!
Kıyamam ben bebeğinize de size de ya çok kötü bi durum Allah size bağışlamış

Okurken kotu oldum ne diyorsunuz siz kendinize gelin lutfen bu sekilde dua etmeyin .Esinizin yaptigi cok sacma ama siz biraz sakin olun.Allah korusun sizede bebeginizede bir sey olmasin.Siz zaten ne istediginizi soylemissiniz .Dediginizi yapin kimseninde soz soylemesine izin vermeyin.Bir de esinize sorun kendisi icin nasil bir plan kurmus planlarinda siz varmisiniz .Annenizde kalin, siz de kendi planinizi uygulayin.Kimse icin uzmeyin kendinizi .

Kıyamam ben bebeğinize de size de ya çok kötü bi durum Allah size bağışlamış

cok sükür bagisladi bebeklerimi bana ama bu yaziyi okudugumda öfkeme engel olamadim iste , insanlar binbir zorlukla cocuk sahibi olmaya calisiyor sonrada binbir zorlukla onlari hayatta tutmaya. sonra da böyle kendini bilmezler cocuk sahibi oluyor , hayat cidden hic adil degil , dogacak melege aciyorum

cok sükür bagisladi bebeklerimi bana ama bu yaziyi okudugumda öfkeme engel olamadim iste , insanlar binbir zorlukla cocuk sahibi olmaya calisiyor sonrada binbir zorlukla onlari hayatta tutmaya. sonra da böyle kendini bilmezler cocuk sahibi oluyor , hayat cidden hic adil degil , dogacak melege aciyorum
Malesef :)

Sizin bebeginiz icin guclu olmaniz gerek ya dogmamis yavrunuza nasil boyle beddua edebiliyorsunuz kendinize gelin lutfen! Yok hamileligim esimden ayri geciyor yok kayinvalidemde degil annemde kalmak istiyorum. Boyle sacma sapan meselelerle basa cikamiyorsunuz diye o gunahsiz yavruya beddua etmeye ne hakkiniz var?! Insanlar ne sureclerden geciyor yinede bebegi icin guclu durmaya calisiyorlar. Siz ise esimi cezalandirayim omur boyu vicdan azabi ceksin diye bebeginize kiyiyorsunuz. Cok bencil ve cok iradesizsiniz! Dogacak cocugunuza aciyorum..

bebeğimle ben ölürüm diye dua edeceğine el birliği ile dua edin bacılar kaynanam tez vakitte ölsün gebersin desen daha affedici olunabilirdi ,çaresizlik adı altında talep ettiğin dua o bebeği en başında aldırmaktan daha büyük bir günah ...Allah cümlenize akıl fikir versin

Konu başlığınız çok feci...Nice aileler bebek sahibi olabilmek için neler yapıyor...Size bu şans verilmiş ama kıymet bilmiyorsunuz gibi geldi...Hemde nedenleriniz o kadar saçma ki...Kavga edilen eş ve kv için şu düşünüklerinize bir bakın...Nerdeyse herkes bu tür sorunlar yaşıyor ki...İnsanlar genelde insanlarla sınanıyor bu hayatta...O zaman her eşi ve kv ile kavga eden ölsün... hatta ölürken çocuk varsa onlarıda götürsün yanında...Dünya nüfusu oldukça azalır sanırım.

Konudan alakasız birsey sorucam ama birkac kişinin profil resmi beyaz efekli soru işareti nedeni nedir acaba ben mi cahil kaldim yoksa rastlantı birkac kişinin beğendiği bir resim mi denk gelmis ?

Back