• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim... ağlamaktan yoruldum artık. Lütfen yardım

sen kendini düsünmesen kocan hic düsünmez!!
ona muhtac degilsin ... bosver ... bebegini düsün ... kendine iyi davran!!

Kızlar 5 gündür çok kötüyüm ben. Eşimle kavgalıyız. Hem de bir hiç yüzünden. Günlerdir yemek yemiyor yatak odasından çıkmıyorum. Ağlamaktan çok yoruldum ama o nun hiç mi hiç umurunda değil bu durumum. Ağladığımı biliyor bir kez yanıma gelip te yeter artık ağlama gibisinden bişey söylemiyor. Üstelik ben epilepsi hastasıyım üzüntü yaramıyor bana sık sık kriz geçiriyorum üzülünce ve beni en çok üzen de 5 aylık hamile olmama rağmen beni umursamaması. Kendimden geçtim Bebeğimizin düşünse, sırf o yüzden azıcık ilgi gösterse yetecek bana. Asıl kavgalı olduğumuz sebebi unuttum bile; beni en çok üzen hastalığım ve hamileliğimin bile dikkate alınmaması. Oysa 3 buçuk sene uğraştık bu bebek için ve ben hamile kalınca çok ilgi görürüm azcık pohpoh lanırım diye ümitleniyordum. Fazla bişey mi istiyorum. Bi kadının en hassas en sevgiye muhtaç olduğu zamandır bu zamanlar ama ben ....ahh çok üzülüyorum çok
sen biraz poh poh lanırım ilgi görürüm diye mi hamile kaldın:KK57:

Ilgi gormek icin cocuk yaptiysan hata etmissin
Baska bir sorun varsa da anlamadim
Lütfen ama. İlgi görmek için çocuk yaptığımı da nerden çıkardın. 3 buçuk yıldır uğraşıyoruz. O da bende tedaviler gördük. Demek ki ikimizde istiyomuşuz.

Lütfen ama. İlgi görmek için çocuk yaptığımı da nerden çıkardın. 3 buçuk yıldır uğraşıyoruz. O da bende tedaviler gördük. Demek ki ikimizde istiyomuşuz.
Mutlaka oyledir ama yazindan ben onu anladim
Bebegine aci kendine aci da ona gore davran
Esler baba olduklarina gec idrak ederler bazen, sen cocugu onun icin mi yaptin? Bak keyfine sagligina ne diye salak sacma seyleri kafana takiyorsun?

Kavganın sebebini önemliymiş işte, yazdığınızda ortaya çıktı. Eşiniz feci öküzlük etmiş, umarım genelde böyle değildir de, kötü gününe denk gelmiştir. Bunu siz daha iyi bilirsiniz. Yemeği, çayı düşünene kadar, sizi ve bebeğinizi merak etmeliydi elbette. Bu konuda kırılmakta çok haklısınız ama verdiğiniz tepki yanlış, çünkü hem kendinize hem bebeğinize zarar veriyorsunuz, buna hakkınız yok. Yapmanız gereken, eşinizi karşınıza alıp, önce durumunuzu sonra neden kırıldığınızı anlatmak. Ama öyle ağlayıp, sızlanmadan, naza çekmeden... Bu tavırlar insanı haklıyken haksız duruma düşürebiliyor çünkü.

Bebeğinizin hayatına mal olacak durumunuzu eşiniz hala bilmiyor? Doktorun uyarısına rağmen hala yemek yapıyorsunuz? Sadece kocanızla tripleşmek için masum bir yavrunun hayatını ortaya koyuyorsunuz?

Hamilelik için 3 sene uğraştık demeseydiniz kaza kurşunu oldu istenmeyen hamilelikti diye düşünecektim.

İlgi alaka sevgi saygı görmek uğruna böyle ağır bedelleri göze alan insanlardan korkuyorum ben. Umarım ben yanlış anlamışımdır eğer öyle ise de içtenlikle özür dilerim.

Yemek olmaması ve çayının hazır olmamasımı? bazı kocalar tam sopalik yemin ediyorum

Bak cnm seni en iyi ben anlarim 5 yillik evliyim ve tedaviler sonucu hamile kaldim ama 6 aylik erken dogum yaptim ve kaybettim bebeklerimi arkadaslar beni tanir,hayatta hersey geri gelir ama gidenler malesef geri gelmiyor,sen herseyi bir kenara birak ve bebegini dusun burak esin ne yapiyorsa yapsin,tatli dille cnm bugun hastaneye gittim ve yemegini hazirliyamadim kusura bakma de kavga cikarmak icin sikinti yaratma sakin ol o cocuk herseyden etkileniyor ve erken dogumun en buyuk sebeplerinden biri stres lutfen bebegini dusun,benim simdiki aklim olsaydi dunya yansa umrumda olmazdi!!!!

Herkes aynı şekilde algılıyor. Çünkü asıl kavganın sebebini hatırlamıyorum bile demişsin. Demekki önemli değil, eften pütfen bir olay.
Beni üzen hamileyken beni düşünmemesi, sürekli ağlamama rağmen ilgilenmemesi diye eklemişsin.

Buradan bakınca, nazınıza karşılık bulmadığınız için depresif olmuşsunuz gibi gözüküyor.

Adam da sık sık , çok kolay ağladığınız için, ağlamalarınızı pek ciddiye almıyor olabilir mi?

Yaşınız kaç?
Kavganın sebebini unuttum derken o ikinci planda kaldı diğerleri daha çok üzüyor beni demek istedim

eşinde sende bencilsiniz bu durumda bebeği düşünen kimse yok

eşin düşünmüyorsa sen düşün o kadar uğraşıpta hamile kaldığın çocuğun hayatını riske atma

Niye yorumlarınız bu kadar katı? Zaten yeterince Üzgünüm. Beni dinlemesi gerekmezmiydi? En azından bi açıklamama izin veremezmiydi?
Şimdi benim yaptıklarım trip olarak algılanıyoda onunkiler neden kabul ediliyor?
Konuyu bilmeden nasıl onu haklı görebiliyorsunuz?
Bazı arkadaşları tenzih ederim.

Kavganın sebebinin ne olduğunun bence pek önemi yok ama yinede yazayım.
O gün yemek yapamam ve çayının hazır olmamasıydı. Aslında her zaman yemeğide çayıda hazır olur işten gelince. O gün Dr gitmiştim plasenta mın aşağıda olduğunu dinlenmem gerektiğini söyledi. Ayaklarımı yukarı kaldırıp Yatmam gerekirmiş yoksa en kötü ihtimalle plasenta kopması bebeği kaybetme ve kan kaybı olabileceğini söyledi. Ben de daha açıklama yapamadan bağırmaya başladı ve kapıyı çarpıp çıktı. Hala durumumu bilmiyor ve ben yinede kalkıp yemek yapıyorum.
Yemek konusuna gelince onunla aynı sofraya oturmuyorum ama o gelmeden atıştırıyorum. Çok kırıldım
Ama bu önemsiz bir kavga değilki.

Bunu eşine söylemen lazım. Hem trip atıp hem yemeğini önüne koyucam diye bebeğini tehlikeye atmamalısın.

Bugün söyle, neye niçin kırıldığını bilsin. Kendi kendine ağlayıp durmanın kime faydası var? Bağırmadan, sakin sakin anlat, o yaptığı öküzlüğün ağırlığını hissetsin.

eşinde sende bencilsiniz bu durumda bebeği düşünen kimse yok

eşin düşünmüyorsa sen düşün o kadar uğraşıpta hamile kaldığın çocuğun hayatını riske atma
Sadece onun sofrasında oturmuyorum diye yazmışım. Yemeği mi o gelmeden yiyorum. Ve bu bebeği benden daha çok düşünen olmaz emin ol cnm.

Kızlar 5 gündür çok kötüyüm ben. Eşimle kavgalıyız. Hem de bir hiç yüzünden. Günlerdir yemek yemiyor yatak odasından çıkmıyorum. Ağlamaktan çok yoruldum ama o nun hiç mi hiç umurunda değil bu durumum. Ağladığımı biliyor bir kez yanıma gelip te yeter artık ağlama gibisinden bişey söylemiyor. Üstelik ben epilepsi hastasıyım üzüntü yaramıyor bana sık sık kriz geçiriyorum üzülünce ve beni en çok üzen de 5 aylık hamile olmama rağmen beni umursamaması. Kendimden geçtim Bebeğimizin düşünse, sırf o yüzden azıcık ilgi gösterse yetecek bana. Asıl kavgalı olduğumuz sebebi unuttum bile; beni en çok üzen hastalığım ve hamileliğimin bile dikkate alınmaması. Oysa 3 buçuk sene uğraştık bu bebek için ve ben hamile kalınca çok ilgi görürüm azcık pohpoh lanırım diye ümitleniyordum. Fazla bişey mi istiyorum. Bi kadının en hassas en sevgiye muhtaç olduğu zamandır bu zamanlar ama ben ....ahh çok üzülüyorum çok

Sizde bebeğinize ilgi göstermiyorsunuz hemde bir hiç yüzünden. 5 gündür hamile bir bayanın yemek yememesi ve sürekli ağlaması ne demek yahu...yazık değilmi karnındaki bebeğine...Kusura bakma başkalarından beklenti içine girdiğin sürece asla mutlu olamazsın. Senin yapman gereken kavgada etsen bile, hiç umursamadan, gülerek hamileliğinin tadını çıkarmak ve emin ol o zaman gereken ilgiyi fazlasıyla görürdün. Çünkü erkekler zayıf kadınlardan ziyade egoları yüksek olanları daha çok sevip ilgi gösteriyor...Şimdi topla kendini ve değmeyecek bir şey için hem kendini hem bebeğini artık üzme..giyin süslen, ye iç ama asla ağlama...

Back