Eşim abarttığımı düşünüyor .

Eşim eve girer girmez sen nasıl insanlarla arkadaşlık ediyorsun dedim ..
Oda ne oldu dedi .
Oturdum anlattım korktuğumu dahi söyledim .
Bu konuyu abarttığımı söyledi .
Ne kadar abartabilirim ki .
Yarın öbür gün o yoz adamın eşinize empoze ettiği manyakça fikirlerle dolacak eviniz. Haberiniz olsun. Erkekler bin kadınının mantıklı nasihatini bir erkeğin aptallığına değişir. Karısını dinlemez ama elin adamı çok güzel konuşur

Görüşmeseniz daha iyi. Arkadaş olmak için aynı olmaya gerek yok ama bu kadar tezatlık varken anlamsız. Uyuşturucu olayı ürkütücü zaten. Eskiden tanıdığın biri olsa destek olursun da ne çıkacağı belli degil

Dindarlığı maske yapan o kadar cok psikopat aile var ki.. Ben de böyle bi aileye yakinen şahit oldum şaka gibiler gerçekten.. Kesinlikle uzak durun eşinizi de uyarın. Yarın öbürgün size iftira atmaya kalkarlar eşinizi bile inandırabilirler cok iyi rol yapıolar çünkü.. Evlerden ırak..

Resmen içim ürperdi okurken çok sağlıklı bir insan diil karsin8zdaki yerinizde olsam bi daha görüşmem eşiniz de fazla rahat maşallah daha ne söylesin kadın.

hayır bence abartmıyorsunuz belli bir yere bağlılar herhalde çocuğu okula göndermemek ne demek ya belli bir dil var öğrenmesi gereken bence çocuğunuzla kesinlikle muhattap etmeyin onları eşinizde ne derse desin

Eşinizde garipmiş araya mesafe koyacağına size abarttığınızı söylüyor.
TV kere konu olmuştu. Şu çok meşhur cemaate bi adam girmiş, adam zamanında genelevde kadın satıyormuş.
Eşiniz neden size inanmıyor.

amanın bu neeee korku filmi olsa gişe rekoru kırar sinemalarda ürperdim okurkenn

Kadının söyledikleri bunlar kusur bulmakla ne alakası var.siz kadının söylediklerini anlattınız herkese normal gelmedi ve abarttığınızı düşünmüyor.eşiniz neden böyle düşünüyor anlamıyorum

Böyle tuhaf insanlardan uzak durun bence

müftülüğe bağlı Türkiye cumhuriyeti resmî hocaları dışında ki tüm kendine hoca diyen tiplerinden fersah fersah kaçın kardeşim. Ne hikmetse en büyük sapkınlık , yalan dolan rezillik onlarda var. Biraz devrik yazdım ama İnan’ın sinirden .

Tövbe bismillah basta abartı diye dusununce sonuna dogru hak verdim kuş kafası cekmekte nedir uzak durun bagımlılıkda varmıs tekin birisine benzemiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…