Eşim abarttığımı düşünüyor .

Ayy nasil bir insan kesinlikle bir daha eve almayin.Olaki disarda falan gorustunuz kadinla konusurken caktirmadan telefondan ses kaydi yapin ki esiniz inansin.Belki sacma ama esi esinizle samimi olmaya kalkiyor ve esiniz sizin abarttiginizi dusunuyor.Hic olmazsa belki boyle inanirda adamla iliskisini keser.Ben boyle insanlardan cok korkarim.

Kimseye üzülmedim, yaşam felsefesi sana uygun olmayan insanları evine yerine almak istememekte sonuna kadar haklısın. Çocuğundan da kocandan da uzak dursunlar. Kendi evini Arayan zihniyetteki adamın sana salça olmayacağı ne malum? Kocana iftira atmayacağı ne malum? Çocuktan evine çocuğuna mikrop bulaşmayacağı ne malum? İnsanlarla dışarda görüşüp tanıdıktan sonra felsefelerimiz tutuyorsa öyle davet ediyorum ben. Devir manyak devri, neme lazım...

Merhaba hanımlar ..
Çoğu şeyi size anlatıp fikirlerinizi alıyorum bunu da danışmak istedim ..
Eşim benim insanlarda sürekli kusur bulduğumu abarttığımı söylüyor ..
Şimdi konuya geleyim ..
kuşların mezatı oluyor belirli günler eşim geç saatlerde beslediği güvercinleri haftada bir gün çıkartıp satıyor ..( ek gelir oluyor bizede)
Ama mezat 10 gibi başlıyor gece 2 ye kadar kuralar çekiliyor derken gelmesi çok geç saatleri buluyor eşim hem yetiştirmeyi hem yavruları besleyip bakmayı çok seviyor bende geliri olduğu için bu durumdan memnunum açıkçası .
Çoğu zaman amcamla babam gider eşimle ..
Eşim mezatta ilk gittiği zamanlar biriyle tanışmış ..
Aynı mahallede oturduğumuzu öğrendik.
Sonrasında biraz daha muhabbet edince amcamın firmasının farklı bir bölümünde çalıştığını öğrendik ..
Benimde burda hiç arkadaşım tanıdığım yok eşimle bu durumuda çoğu kez paylaştığım oldu keşke biri olsa keşke arkadaşlarım burda olsa çok sık görüşemiyoruz diye .
Neyse konuya döneyim ..
Eşimin bu tanıştığı kişiye hoca dediğine şahit oldum ..
Gecen hafta gidiceklerken eşide evde tek kalmak istemiyorum diyince .
Hoca dediği kişi eşime senin eşinle otursalar olurmu canları sıkıllmaz hanımı size bıraksam olurmu diyor eşim sordu güvenilirmi ne kadar tanıyorsun diye sordum .
Eşimde komşuyuz zaten aramızda 1km yol ya var ya yok dedi .
Biz hep mezatta görüşüyoruz iş yerinde de bakmaya gittim orda çalışıyor vs dedi tamam gelsin ozmn dedim ..
Ve geldi .
Misafir olduğu için güler yüzlü davrandım .
Ve o gece oturdum muhabbet sohbet ettik bir gariplik yoktu ..
Dün gece gene gelmek isteyince buyur ettik gene ..
Eşim eşini aldı mezata gittiler ..
Bizde sohbet etmeye başladık ben tanımak için sorular sordum ..
Bu sorulardan tatmin olmayınca biraz kurcaladım daha çok soru yönelttim .
Misal psikolojik tedavi oluyoruz eşimle amatemde dedi ..
Bende anatem psikolojik tedavi veren bir yer değil ama dedim ..
Oda eskiden eşimde bende bağımlıydık bırakmak için çabalıyoruz dedi.
Bassettiğim kişi kapalı eşine herkes hocam diyor zaten ..
Beklemediğim bişeydi yani ..
Neyse 1 senelik evlilermiş ..
İlk geldiğinde öyle söylemişti ..
Dün 6 yasında çocukla gelince bir şok daha geçirdim ( olabilir ilk evliliğinden ama okadar oğlumla oynadı muhabbet ettik ilk geldiğinde ben olsam benimde çocuğum var derdim )
Neyse çoçuğu uyuttum konuşma arasında okuyormusun diye çocukla iletişime geçmek istedim ..
Lafa girdi ve okula gitmemeli bence çocuklar medreseye vericez dedi .
Ben affaladım ve zorunlu eğitim var bence böyle bişeyin doğru olmadığını anlatmaya çalıştım zorunlu eğitimi mecburi alıcağını ama okula karşı olduğunu da öğrenmiş oldum ..
Neyse 9. Ayda aşımız vardı ondan bassedeyim dedim ..
Çocukların aşı olmaması gerektiğini aşıların içerisinde bulunanlara güvenmediğini çocuklarımızın dnalarıyla oynadıklarında söz etti ..:olamaz:
Daha fazla kurcalayasım ve bana gelen doğruları anlatasım gelmedi ..
Çocuklar uyudu kahve yaptım derken muhabbet hala sürüyordu ben hamile olduğumu sandığımı eczaneden test aldığımı pozitif çıkığıını ama beta hcgmin yükselmediğinden bassedince ..
Oda adetinin 15 gün geciktiğini ..
Oda hamilelik şüphesi yaşadığını ama eşine söylesem ondan olmadığğını düşüniceğini söyleyince yok artık dedim :ruh:
Bir insanda neden böyle bir şüphe olurki dedim ..
Akşam eve geldiğinde dolapların içine yatağın altına bakıp evi aradığını söyledi.
Peki neden dedim ..
Eski eşi aldatmış içinde hep şüpheyle yaşıyormuş eşi .
Peki bu sana bir hakaret nasıl ses çıkartmıyorsun vs dedim ..
Ben kendimi biliyorum eğer hamileysem DNA testi yaptırırım dedi .
Dur bismillah ..:KK57:

Eşi bu kadının uyuşturucuyu bıraktığına inanmayıp çöpü bile kontrol ediyormuş ..
Ve son şok ..
Şüpheleri doğru çıkmadığında şiddet uyguluyormuş ..
Çoçuğa kadının kendi ailesi küfür öğretiyormuş ..
Bu adam dua öğrettiği içinde adama minnettar ..:KK67:

Muhabbet devam ederken yavru güvercinlere bayanın baktığını öğrendim onlarda kuş besliyorlarmış ..
Neyse oda bu hafta kuşların hastalandığını söyledi ..
Üzüldüm naptınız eşim ilaç veriyor hastalanan kuşlara verdinizmi dedim ..
Hayır kafalarını çektim dedi.
Nasıl yani dedim ölüceklerdi belliydi dedi kafalarını çekip öldürdüm dedi:KK43:
Eşime kadının anlattığı gibi anlatıyorum.
Kelebek abarttığını düşünüyorum ..
Adam hoca yani böyle birşey olsa belli ediceğini düşünüyorum diyor ..:KK20:
Eşimde bunları anlatttığımda bir affaladı yok daha neler dedi şok geçirerek dinledi ama benimde insanlarda sürekli kusur bulduğumu ve abarttığımı söylüyor .:KK17:
Ben şok!!!Uzak durmalısınız.Eşinizide uzak tutun bence.

kocası kadını evde yalnız sıkılmasın diye değil, o yokken eve erkek aldığını düşündüğü için güvende olacağı bir yere bırakmak için size getiriyor ya da evde yalnızken uyuşturucu kullanmasın diye. Ben olsam bir daha görüşmem.

Bunlar sizin kusur bulmanız mıymış yani, yok artık ya :KK57:
Çok ciddi şeyler söylemiş kadın. Asıl eşiniz fazla umursamaz.
Bir şekilde bu insanlarla iletişimi kesin.
Kadın da nasıl rahat anlatmış bunları, acayip.

ne kadar mantıklı ve güzel yorumlamışssınız..her ıkı taraftan bakmak..:KK200:
Garip olan bunların hepsinin bir arada olması. Çok radikal bir hayatları var ve anlayışlı olacağız diye başımıza iş alacak halimiz de yok. Hele şiddet olayı falan kabul edilebilir şeyler değil. Konudan anladığım kadarıyla uyuşturucuyu sadece kadın kullanmamış çoğul konuşmuş tedavi görüyoruz diye. Kuş kafası kopartmak nedir? Bu garip ve yersiz hoşgörünüze bir anlam veremedim

Merhaba hanımlar ..
Çoğu şeyi size anlatıp fikirlerinizi alıyorum bunu da danışmak istedim ..
Eşim benim insanlarda sürekli kusur bulduğumu abarttığımı söylüyor ..
Şimdi konuya geleyim ..
kuşların mezatı oluyor belirli günler eşim geç saatlerde beslediği güvercinleri haftada bir gün çıkartıp satıyor ..( ek gelir oluyor bizede)
Ama mezat 10 gibi başlıyor gece 2 ye kadar kuralar çekiliyor derken gelmesi çok geç saatleri buluyor eşim hem yetiştirmeyi hem yavruları besleyip bakmayı çok seviyor bende geliri olduğu için bu durumdan memnunum açıkçası .
Çoğu zaman amcamla babam gider eşimle ..
Eşim mezatta ilk gittiği zamanlar biriyle tanışmış ..
Aynı mahallede oturduğumuzu öğrendik.
Sonrasında biraz daha muhabbet edince amcamın firmasının farklı bir bölümünde çalıştığını öğrendik ..
Benimde burda hiç arkadaşım tanıdığım yok eşimle bu durumuda çoğu kez paylaştığım oldu keşke biri olsa keşke arkadaşlarım burda olsa çok sık görüşemiyoruz diye .
Neyse konuya döneyim ..
Eşimin bu tanıştığı kişiye hoca dediğine şahit oldum ..
Gecen hafta gidiceklerken eşide evde tek kalmak istemiyorum diyince .
Hoca dediği kişi eşime senin eşinle otursalar olurmu canları sıkıllmaz hanımı size bıraksam olurmu diyor eşim sordu güvenilirmi ne kadar tanıyorsun diye sordum .
Eşimde komşuyuz zaten aramızda 1km yol ya var ya yok dedi .
Biz hep mezatta görüşüyoruz iş yerinde de bakmaya gittim orda çalışıyor vs dedi tamam gelsin ozmn dedim ..
Ve geldi .
Misafir olduğu için güler yüzlü davrandım .
Ve o gece oturdum muhabbet sohbet ettik bir gariplik yoktu ..
Dün gece gene gelmek isteyince buyur ettik gene ..
Eşim eşini aldı mezata gittiler ..
Bizde sohbet etmeye başladık ben tanımak için sorular sordum ..
Bu sorulardan tatmin olmayınca biraz kurcaladım daha çok soru yönelttim .
Misal psikolojik tedavi oluyoruz eşimle amatemde dedi ..
Bende anatem psikolojik tedavi veren bir yer değil ama dedim ..
Oda eskiden eşimde bende bağımlıydık bırakmak için çabalıyoruz dedi.
Bassettiğim kişi kapalı eşine herkes hocam diyor zaten ..
Beklemediğim bişeydi yani ..
Neyse 1 senelik evlilermiş ..
İlk geldiğinde öyle söylemişti ..
Dün 6 yasında çocukla gelince bir şok daha geçirdim ( olabilir ilk evliliğinden ama okadar oğlumla oynadı muhabbet ettik ilk geldiğinde ben olsam benimde çocuğum var derdim )
Neyse çoçuğu uyuttum konuşma arasında okuyormusun diye çocukla iletişime geçmek istedim ..
Lafa girdi ve okula gitmemeli bence çocuklar medreseye vericez dedi .
Ben affaladım ve zorunlu eğitim var bence böyle bişeyin doğru olmadığını anlatmaya çalıştım zorunlu eğitimi mecburi alıcağını ama okula karşı olduğunu da öğrenmiş oldum ..
Neyse 9. Ayda aşımız vardı ondan bassedeyim dedim ..
Çocukların aşı olmaması gerektiğini aşıların içerisinde bulunanlara güvenmediğini çocuklarımızın dnalarıyla oynadıklarında söz etti ..:olamaz:
Daha fazla kurcalayasım ve bana gelen doğruları anlatasım gelmedi ..
Çocuklar uyudu kahve yaptım derken muhabbet hala sürüyordu ben hamile olduğumu sandığımı eczaneden test aldığımı pozitif çıkığıını ama beta hcgmin yükselmediğinden bassedince ..
Oda adetinin 15 gün geciktiğini ..
Oda hamilelik şüphesi yaşadığını ama eşine söylesem ondan olmadığğını düşüniceğini söyleyince yok artık dedim :ruh:
Bir insanda neden böyle bir şüphe olurki dedim ..
Akşam eve geldiğinde dolapların içine yatağın altına bakıp evi aradığını söyledi.
Peki neden dedim ..
Eski eşi aldatmış içinde hep şüpheyle yaşıyormuş eşi .
Peki bu sana bir hakaret nasıl ses çıkartmıyorsun vs dedim ..
Ben kendimi biliyorum eğer hamileysem DNA testi yaptırırım dedi .
Dur bismillah ..:KK57:

Eşi bu kadının uyuşturucuyu bıraktığına inanmayıp çöpü bile kontrol ediyormuş ..
Ve son şok ..
Şüpheleri doğru çıkmadığında şiddet uyguluyormuş ..
Çoçuğa kadının kendi ailesi küfür öğretiyormuş ..
Bu adam dua öğrettiği içinde adama minnettar ..:KK67:

Muhabbet devam ederken yavru güvercinlere bayanın baktığını öğrendim onlarda kuş besliyorlarmış ..
Neyse oda bu hafta kuşların hastalandığını söyledi ..
Üzüldüm naptınız eşim ilaç veriyor hastalanan kuşlara verdinizmi dedim ..
Hayır kafalarını çektim dedi.
Nasıl yani dedim ölüceklerdi belliydi dedi kafalarını çekip öldürdüm dedi:KK43:
Eşime kadının anlattığı gibi anlatıyorum.
Kelebek abarttığını düşünüyorum ..
Adam hoca yani böyle birşey olsa belli ediceğini düşünüyorum diyor ..:KK20:
Eşimde bunları anlatttığımda bir affaladı yok daha neler dedi şok geçirerek dinledi ama benimde insanlarda sürekli kusur bulduğumu ve abarttığımı söylüyor .:KK17:

Kompozisyonunuz cok güzel, anlatım başarınız sayesinde kadınla oturup ben muhabbet ettim tüylerim ürperdi öyle bi kadınla çocuk çocuk ben bir başıma gece yarıların da......Hayal edince gözlerim yaşardı korkudan kasvetten,palu ailesi gibi cok ürpertici,ötesi yok.

Amacım kesinlikle konuyu dağıtmak degil ancak bu asi olayi nedir? Gercekten bilmiyorum hepatit B asim var 1 sene önce evlendigimde evlilik oncesi kan veriliyor ya kanimda antikor?? Galiba 1000li birseylerdi değerim ve aile hekiminin hosuna gitmişti ben 24 sene once oldum bu asiyi cocukken, ve 7 8 sene oncede rahim agzi kanseri aşısı oldum
Kizlar suan korktum aşılar zararli mi yani :KK43: :KK43:

Son düzenleme:
Konu sahibi kesinlikle görüşme cani oldugu icin herseyi gectim,aile ici yasadiklari (o zaten senide benide ilgilendirmez de ) bu canilik olayi beni cok fena gerdi
Guvercinin kafasini koparmak nedir?
Dna nedir kadin cok tuhaf konusuyor
Aslinda korkulcak birsey yok serinkanli olup yol vermek lazim kadini eve almazsin merhaba merhaba dersin ama esin de o adamla görüşmemeli

Garip olan bunların hepsinin bir arada olması. Çok radikal bir hayatları var ve anlayışlı olacağız diye başımıza iş alacak halimiz de yok. Hele şiddet olayı falan kabul edilebilir şeyler değil. Konudan anladığım kadarıyla uyuşturucuyu sadece kadın kullanmamış çoğul konuşmuş tedavi görüyoruz diye. Kuş kafası kopartmak nedir? Bu garip ve yersiz hoşgörünüze bir anlam veremedim
ılla bır yerde bır tane çıkıyor.tamam.

İnanın Tüylerim ürperdi okurken bu nasıl bir kafadır ya kadındaki de adamdaki de bu nasıl olur ya bağımlılık var şiddet var kadın bide kuşun kafasını koparmış pes ay çocuk nasıl günah ya böyle bir ailede büyüyor bence uzak durun ve eşinizi de uzak tutun almayın evinize .Biz okurken sinirlerimiz bozuldu siz bide dinlediniz sizin moraliniz nasıl bozulmuştur şimdi.

X