Eşim abarttığımı düşünüyor .

Kusura bakmayın ama eşiniz,
bu tuhaf karı-kocadan da değişik.
Ne demek abartıyorsun?
Abarttığınız filan yok,hiç bir şey olmasa arkadaşı olan adamın, eve gelince, evde aldatılma delili araması yeter.
Beyfendiye azıcık gözünü açmasını,
başını ellerinin arasına alıp 'ben kimlerle arkadaşlık ediyorum?' diye düşünmesini tavsiye ediyorum.

Ne abartmasi yaa okurken kanım dondu!

Asla görüşme ve lütfen çocuğun durumunu sosyal hizmetlere bildir.

Si zboşverin eşinizin yorumlarını falan da, bir an önce iletişimi kesin bu kadar net söylüyorum, fayda değil zarar getirecek tipler bence

Ay tovbe tovbe bu ne, okurken tuhaf oldum. Ben olsam gorusmeyi keserdim kesinlikle.
Size gelirkendemi kullanmis dedigin seyi napmis

Oncelikle benim eşimde güvercin sevdalısı mezatlara gidiyor orda kendini kaybediyor :) ve sonra o bayani evinize sokmayin birdaha bence gelmek istediginde bir bahane uretin gelmesin evinize. Birde bagımlı. Gercekten cocuga uzuldum sadece. Nasil bir ailede yetisiyor yazik

Kesinlikle sende eşinde derhal o aileden uzaklaşın kocana da bunu iyice öğret anlaması için kötü şeylerin olması gerekmesin ayrıca kaybedecek bir şeyiniz yok yol yakınken koşarak uzaklaşın

Kesinlikle. Benim eşimde guvercin besliyor bu konuyu oda arastirmis ucan kuşu alıkoymak günah demisler sanirim. Ne kadar dogru bilmiyorum. Bizimki 'kostüm' kuşu diye adlandiriliyo yani uçmuyorlar. Disari salsa bile gitmiyolar.kahveye gidecegine bende onlarla oyalansin diye sesimi cikartmiyorum bu işten gelirimizde var tabi o benm icin daha agir basiyor :) ve dediginiz gibi bu bi hobi. Yavrulari elleriyle doyuruyor onları yıkıyor guneslendiriyor. :) bazen takiliyorum bana bu kadar hayran bakmiyosun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…