eşim 6 aylığına yurtdışına gitmek istiyor /:

Adam BU KADAR rahat olmak istiyosa evlenmeyecekti kimse kimsenin kafasına silah dayamadı. Rahat bırakmaktan kastınız 6 aylığına yurtdışına gitmesi... size ne kadar basit geliyo sanki sıradan bi konuda basit bi tavsiye veriyo gibisiniz. Evlenmeden önce bu konu vardı ama hangi ülke olduğu kaç ay olacağı maddi durumumuz hiçbirşey belli değildi.. ben eşimi bu adam benim malım der gibi sahiplenmiyorum sadece eşini keyfi sebeplerle onca vakit bırakıp yurtdısına gitmesini doğru bulmuyorum ÇÜNKÜ adı üstünde EŞ adı üstünde HAYAT ARKADAŞI... hatamı kabullenmesini bilen biriyim fakat ilişkinin detaylarını bilmeyen eşleri tanımayan birinin adamı rahat bırakın yorumunu asla kabul etmiyorum, yine de saygılar.

Çocuğu eşimi bağlamak için istediğimi nerden çıkardınız? Yada aldatılan kadınlar çocuk isteyemez mi? Aldatanı affetmek kişinin kendi tercihidir, sevdiğiniz insanın sizden af dilemesi ve sizin kabul etmeniz bir kereliğine mahsus olmak kaydıyla sizin ima ettiğiniz gibi kötü bişey değildir. Her insan farklı sebeplerle çocuk isteyebilir, kimi yaşlılığında baksın diye, kimi mirasını bırakmak için, kimi çocukları sevdiği için, kimi eşi istiyo diye, hatta günümüzde erkeğe muhtaç olmadan anne olmak mümkün, özetle ben eşimi bağlamak için istemiyorum çocuk, kendimi hazır hissettiğim anneliği tatmak için onunla büyümek için istiyorum, canım sıkılıyor diye de istiyo olabilirim bu kötü bişey değil, kimin neyi niye istediğine biz karışamayız, zorluklarını biliyorum o ayrı konu

Lütfen çocuk yapmayın. Vakit geçirmek kafanızı dağıtmak için başka aktiviteler bulun ama çocuk yapmayın hersey bir rayına girsin öyle çocuk düşünün. Ben de o şekilde büyüyen bir çocukluk geçirdim gerçekten mutlu bir ortamda dünyaya gelmeli o çocuklar eğer siz mutlu değilseniz o çocuk büyüyünce de mutsuz olarak hayatına devam edecek şahsen ben öyleyim evet kendi mesleğimi aldım kendi paramı kazanıyorum ama anne baba önemli ağır bir sorumluluk senin sekillendirecegin bir hayat. Lütfen yapmayın. Kendi için faydalı olacağına inanıyorsanız bırakın gitsin ama üslubunu düzeltmesi gerek ve sizi insan yerine koyması gerektiğini bir şekilde belirtin. Suçlayıcı onu kızdıracak bir konuşma ile değil tamamen ben dili ile konusun eğer benim için bu kurs gerekli olsaydı ben su şekilde yapardım şeklinde konuşmalar yapın. Üstüne gitmeyin

Sizce olay sadece koca benim malım demem mi? Peki :)

Ve evlilik terapistleri var evet çift olarak gidiliyor ama isterseniz bir evlilik terapistine de gidin

Eğitim iyi güzel de bekarmış gibi sen bana karışamazsın canım istediğini yaparım da ne demek oluyor. Keşke erken evlenmeseydiniz. Belli ki eşiniz evlenmeye ortak bir hayat sürmeye hazır değilmiş. Gidecekse sizi de ikna etmek zorunda. Bence çocuk hiç düşünmeyin zira eşiniz henüz bir çocuk kadar bencil.

Benim eşim 8 gündür yurtdışında. 1 ay sonra ben gideceğim yanına, sonra birlikte döneceğiz. İş için gitti ama benim ömrümden ömür gidiyor. Dilediğimiz zaman konuşabiliyoruz ama özlemek insana çok koyuyor. Bizimki mecburiyettendi, gitmeme şansı yoktu maalesef. Mecbur olmasaydı asla istemezdim gitmesini çünkü gerçekten zor. Hayali olabilir eşinizin, ancak sizinle uzlaşmaya çalışmıyor olması düşündürücü. Evlilik sorumluluk gerektiriyor; hiçbirimiz çocuk değiliz ve karar verirken kendimiz haricinde düşünmemiz gereken insanlar oluyor elbette. Ve bana kalırsa 6 ay gerçekten uzun bir süre. Yanında gitme durumunuz var mı? Ben de geleyim deseniz ne tepki verir merak ettim.

Gitmek istedigi gerekce nedir? İspanyolca öğrenmek.Gitse ne kaybeder gitmese ne kaybeder?
Gitmek istemesi dil öğrenmek istemesinden değil kafa dinlemek istemesinden.E siz de gidin ozaman İngiltere'ye,Fransa'ya..
Bazi yorumlari hangi kafayla yaziyorlar anlamiyorum.Evlilik,sorumluluktur. Evcilik oyunu değil.Sarmiyorsa,tarzin değilse evlilik yapmazsin olur biter.
Karsı cıkın ya da durumu esitleyin.Nedir bu simariklik.
"Golocogomoz oçon gotmom gorokoyoorrr" hee tamam oldu canim.
Olmasi gerektigi gibi bence fikirleriniz..

Maddi açıdan birlikte gitmemiz zor, sebepsiz ücretsiz izin hakkım da yok meslekte 5 senemi doldurmadığım için

6 ay kalip dil ogrendiginde (ki 6 ay cok iyi derecede ogrenmek icin yeterli bir sure degil) geri dondugunde isi acisinda yukselmesine vs katki saglayacak mi? Yani isi icin cok buyuk avantajlar getirecek mi beraberinde?
Gittiğine değecek mi, ciddi anlamda kazancımız artacak mı dediğimde hiçbişey olmasa bile ben bayalimi gerçekleştirmiş olcam diyor, yani kendisi de emin değil döndüğünde ne gibi katkıları olacağına

6 ay minimum sure dil ogrenmek icin. O yuzden normal bir sure.
Tabi ki farkındayım ama evli bi kadın gözüyle baktığımda ve alternatifler orta yollar varken bu süre can sıkabiliyor, kaldı ki çevremizde eşimle aynı mesleği yapıp ispanyaya gidip 3 ayda dili öğrenip gelenler de var, bizimki ben tembelim 6ayda anca öğrenirim diyor, tavrı sıkıntı

Reactions: The
6 ay çok uzun bir süre.
Dili Türkiye’de de öğrenip turistlerle pratik yapabilir.
Yada dediğiniz gibi 3 ay ideal ki ben onu bile istemezdim.
Problem sizsiz 6 ay kalabilmesi.
İster evli olun ister olmayın.

Ohoo çapkınlığa gidiyor o zaman.

Madem çok hayaliymiş sende eşisin, beraber gidebileceğiniz zamana kadar beklesin sonuçta insan eşiyle beraber gerçekleştirmek ister hayallerini. Ayrıca oraya gittiğinde masraflar ortak hesabınızdan mı karşılanacak? Kendi başına eşinizin durumu yeter mi sizce orada 6 ay kalmaya?

Zorluklarini bilmek ayri, yasamak ayri birseydir.

Ha herkes istedigini yapar tabi fakat aldatmayi af etmek o kadar harika birsey degil. Bir defa oldugundan emin olma. Adam en basit gidip ispanyolca ögrenmek isteyip 6 ay senden ayri kalmak istiyor. Rusca yada inglizce olsa anlardim. Ispanyolca hic alakasi yok. Üstelik yalan söyledi Inglizceye yakin diye. Ayrica aldatan sen olsan sonuclar farkli olabilirdi.

Ve insan bircok neden ile cocuk isteyebilir fakat daima o cocugun fiziksel ve psikolojik sagligini önde tutmali. Huzurlu bir yuva sunabilmeli. Seni aldatmis, üstüne seni takmadan, ortak karardan bir haber biri ile o huzurlu yuva sunmak kolaymi sence? Yerinde olsam bir müddet daha cocuk fikrini rafa kaldirirdim. En azindan esim "biz" demeyi ögrenene kadar.

Para biriktiriyor kendi karşılayacak her masrafı, ama evin çoğu masrafı da bende şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…