- 10 Mayıs 2015
- 1.527
- 3.486
-
- Konu Sahibi yazgecesiii
haklısınız ama bırakın alışsın biraz evli olduğuna zaten çok gençsiniz . Gidip geldikten sonra belli olur yalnız kalmak ona iyi geldiyse evliliğiniz yürümez ama diğer türlü de şuan bir çocuk sahibi olur ve gidemezse ömür boyu sizi suçlar . Bi de siz gitmesine karşı çıktıkça inatlaşir sizle inatlaşmayi bırakıp kabullenseniz belki ona mantıksız gelir o süre içinde ve belki kendiliğinden vazgecerhaklısınız, ben istedim diye evlendik ama sonuçta kafasına silah dayamadım ki, karşısına alıp uygun dille bikaç sene daha bekleyelim diyebilirdi...
şu an o yöntemi uyguluyorum akışına bıraktım mecburhaklısınız ama bırakın alışsın biraz evli olduğuna zaten çok gençsiniz . Gidip geldikten sonra belli olur yalnız kalmak ona iyi geldiyse evliliğiniz yürümez ama diğer türlü de şuan bir çocuk sahibi olur ve gidemezsem ömür boyu sizi suçlar . Bi de siz gitmesine karşı çıktıkça inatlaşir sizle inatlaşma bırakıp kabullenseniz belki ona mantıksız gelir o süre içinde ve belki kendiliğinden vazgecer
benzediğini kendisi söyledi bana, öyle olduğuna inanmak istemiş, zorluk seviyesi kişiden kişiye göre değişir, turist azlığı çokluğu bizi bağlamıyor aslında, ispanyolca bilen rehber az olduğu için her türlü daha çok kar sağlıyorIspanyolca hiç bir şekilde inglizceye benzemez. Ne kelimeleri, ne grameri.
Ve bir turizmci için gereksiz bir dil. Çoğu ispanyollar kendi ülkelerinde tatil yaparlar.
Keşke maddi anlamda o kadar rahat olsak :)Beraber gidin
Evet doğru söylüyosunuz, çocuk konusunda çevrenin gazına da çok geliyorum zorluklarını bilsem de insan istiyor işte... kötü bişey istiyomuşum gibi davranılmasından rahatsızım sadeceSonuç olarak şuan geleceğe dair planlarınız ve hayalleriniz örtüşmüyor. Bence bu durumdayken zaten eşiniz istese bile siz çocuk yapmayın. Çocuk oyalanmak için yapılacak bir şey mi ya?? En sorunsuz evlilikler bile çocuktan sonra yıpranıyorken sizinkini düşünemiyorum şu durumda. Çünkü siz bir düzen kurmaya tam anlamıyla hazırsınız ancak eşiniz kapana kısılmış gibi hissediyor. Bu da konuşularak çözülecek bir şey değil, zaman lazım..
Ogrenmek istedigi dil tuhaf:) kac kisi ispanyolca konusuyo:) cince dese daha makul olurdu. Ispanyada bir is yapmayacaksa gereksiz bence. Nasil bir hedef kitlesi var esinin ki bu dil ise yarasin? Tanidiklar var ispanyolca kursa giden, hepside hobi amacliKeşke maddi anlamda o kadar rahat olsak :)
Gidin demek kolay ama piyasalar malum hanımlar haftasonu ziyaretine gidin denmiş ama öyle kolay olmuyor malesef
Bence bu anlattığınız ne erkek ne kadın ne de çocuklar için sağlıklı bir yaşam.Aynı şey süre için de geçerli, bırakın istediği kadar kalsın. Dediğim gibi hafta sonları atlar gidersiniz yanına. Ben ortada bencillik görmüyorum. Öğreneceği dil mesleğinde onu ileri götürecekse evliliğiniz için iyi bir şey yapmış olacak.
Bir arkadaşımın eşi Ortadoğu’da çalışıyor, mühendis. Arkadaşım İstanbul’da çocuklarıyla birlikte. Çocuklar okula gidiyor. Adam altı, dokuz ayda bir bir iki aylığına geliyor evlilikleri de maşallah gayet güzel gidiyor. Arkadaşım da arada bir eşinin yanına gidiyor, çocukları anneannede bırakıp romantizm falan yapıyorlar.
Kısıtlamalar evlilikleri yıpratıyor.
Evet doğru söylüyosunuz, çocuk konusunda çevrenin gazına da çok geliyorum zorluklarını bilsem de insan istiyor işte... kötü bişey istiyomuşum gibi davranılmasından rahatsızım sadece
Sizin için olmayabilir, açıkçası ben de yapamam ama inanın onlar gayet iyi yürütüyor. Çocuklarda da sorun yok.Bence bu anlattığınız ne erkek ne kadın ne de çocuklar için sağlıklı bir yaşam.
Evlilik değil bu. Bu iki kişi kabullenmiş diye doğru olduğu varsayılmaz.
Adam 9 ayda bir gelse belki çocukların okula gidişini bile görmüyor.
Onu anlatmaya çalışıyorum bu ikisi kabullenmiş ve mutlular ama burda “biz” dilini konuşamayan bir erkek ve gönlü kırılarak arkada kalan bir eş var.Sizin için olmayabilir, açıkçası ben de yapamam ama inanın onlar gayet iyi yürütüyor. Çocuklarda da sorun yok.
Hayatta herkesin yolu farklı. Ben eşime uzun kalmasını istemediğimi söylerim ama kalmam gerekiyor derse de uzatmam, destek olurum. Bir başkası izin vermez, başka başka birileri başka başka yollar bulur.
fiziksel bir aldatma olmasa da evet aldatıldım düğünden önce, ama bunu çok sonra farkedebildim