-
- Konu Sahibi yazgecesiii
Bunun cevabını ben de bilmiyorum inanınevı sız karsılıyorsunuz kocanız kurs ıcın para bırıktırıor. vallaha bravo. sız acaba gıtseydınız aynı seyı esınız yaparmıydı evın masraflarını o ustlenıp sızde para bırıktırebılırmıydınız?
Ev kirasını eşya borçlarını kim ödeyecekucretsiz izin hakkiniz yokmus yeni gordum. ama bence zarf atin yine de. ben de gelcem rapor yillik izin falan bir sekilde ayarlayacağım 6 ay boyunca yanındayim diyin. bakalim hayali dil mi baska birsey mi
Dile getirmeye çekindiğim şeyi siz yazmışsınız:) aynen öyle sen istedin sen kal sen idare et kafasındaİşte bu yüzden hiç kimsenin hazır olmadan evlenmesini doğru bulmuyorum. Sanırım sizin ısrarınızla evlenmişsiniz,sizi cezalandırıyor kendince madem öyle istedin sonucuna katlan diyor.
Keşke bekarken aradan çıkarsaymış,siz de gidin bence dil öğrenmiş olursunuz hem.
Biliyorum erkekler bu konuda çok acımasız,siz de blöf yapın en iyisi sen git bende günümü gün edeceğim diye belki tepkiyi görünce cayar...Dile getirmeye çekindiğim şeyi siz yazmışsınız:) aynen öyle sen istedin sen kal sen idare et kafasında
birakin bunu esiniz düşünsün. cok dusunceli ve fedakar taraf hep sıkıntı cekiyor. borclar varken o gidebiliyorsa siz de gidebilirsiniz. en azindan ciddi ciddi gidecekmis gibi davraninEv kirasını eşya borçlarını kim ödeyecek
Siz ciddi misiniz? Dünyada 21 ülkede İspanyolca konuşulur. Latin Amerika'nın Brezilya hariç nerdeyse tamamında İspanyolca konuşulur. Dünya üzerinde en çok konuşulan 3. dildir. İlk ikisi Ingilizce ve Çince.Ogrenmek istedigi dil tuhaf:) kac kisi ispanyolca konusuyo:) cince dese daha makul olurdu. Ispanyada bir is yapmayacaksa gereksiz bence. Nasil bir hedef kitlesi var esinin ki bu dil ise yarasin? Tanidiklar var ispanyolca kursa giden, hepside hobi amacli
Ingilizce varken neden ispanyolca?İspanyolca çok kolay bir dil
Siz ciddi misiniz? Dünyada 21 ülkede İspanyolca konuşulur. Latin Amerika'nın Brezilya hariç nerdeyse tamamında İspanyolca konuşulur. Dünya üzerinde en çok konuşulan 3. dildir. İlk ikisi Ingilizce ve Çince.
Adamın İngilizce bildiğini varsayıyorum ben. Ha bana kalsa İspanyolca öğrenmek için 6 Ay yurtdışına gitmeye gerek yok. Öğrenmesi çok kolay bir dildir.Ingilizce varken neden ispanyolca?
Ben avrupa icinde birseyler yapacagini dusundum bu yuzden ingilizce dedim tabii bu yuzden ispanyolca gereksiz dedim:)Adamın İngilizce bildiğini varsayıyorum ben. Ha bana kalsa İspanyolca öğrenmek için 6 Ay yurtdışına gitmeye gerek yok. Öğrenmesi çok kolay bir dildir.