eşim 6 aylığına yurtdışına gitmek istiyor /:

İşte bu yüzden hiç kimsenin hazır olmadan evlenmesini doğru bulmuyorum. Sanırım sizin ısrarınızla evlenmişsiniz,sizi cezalandırıyor kendince madem öyle istedin sonucuna katlan diyor.
Keşke bekarken aradan çıkarsaymış,siz de gidin bence dil öğrenmiş olursunuz hem.

6 ay ayrı kalmak; evlilik için sıkıntılı ve uzun bir süre. Kendimizi kandırmayalım. Birde ufakda olsa; bir güven problemi varmış.

Alternatif çözümleri var; Türkiyede kursta temelini öğrenip birkaç aylığına da yurt dışına gidebilir.

Ama 6 ay yurt dışına gitmek istemesi ve bunu dayatması; saçma geldi bana.
Madem evlilik öncesi halletseymiş.

Bir insan bu kadar kolay 6 ay ayriligi goze aliyorsa birakin gitsin yani.

Hayalleri olan insanlari severim, o hayali gerceklestirenlere de gipta ederim. Ama ne olursa olsun 6 ay uzun bir sure, bu kadar kolay gozden cikarilmamali

Sizin de cocuk israriniz bunaltici olabilir karsi taraf icin ayni sekilde. Zira cocuk hayalimi 2 yil erteliyorum onun icin yazinca bana bile uzaktan oyle geldi.

Eşinin tavrı çok rahatsız edici.
Belki gerçekten gitmesi, dil öğrenmesi işine yarayacak fakat sen ne dersen de gidicem, bana karışamazsın vs demesi ciddi anlamda sinir bozucu.
Orta yolu bulmaya çalışmak yok, sizin gönlünüzü almaya çalışmak yok. İki güzel kelime söylemek yok.
Hayatı istediği gibi, kafasına göre yaşamak istiyor. Eşiniz bencil biri belli ki.
Bilmem ben mi yanlış düşünüyorum ama sizi karşısına alıp düzgün bir şekilde artılarını eksilerini anlatsa, biraz sabretmenizi istese, size değer verdiğini gösterse siz zaten sorun yapacak biri değil gibisiniz.

ucretsiz izne cikin sizde gidin. hic oyle aman vok masraf olur dusuncesine girmeyin. siz düşüncesiz olursaniz mecbur o dusunur orta yolu bulmaya calisir. orda kurs disindaki saatler bulabilirseniz gecici saatlik isler yaparsiniz. masrafinizin birazini cikarmis olursunuz.

İşte bu yüzden hiç kimsenin hazır olmadan evlenmesini doğru bulmuyorum. Sanırım sizin ısrarınızla evlenmişsiniz,sizi cezalandırıyor kendince madem öyle istedin sonucuna katlan diyor.
Keşke bekarken aradan çıkarsaymış,siz de gidin bence dil öğrenmiş olursunuz hem.
Dile getirmeye çekindiğim şeyi siz yazmışsınız:) aynen öyle sen istedin sen kal sen idare et kafasında

Dile getirmeye çekindiğim şeyi siz yazmışsınız:) aynen öyle sen istedin sen kal sen idare et kafasında
Biliyorum erkekler bu konuda çok acımasız,siz de blöf yapın en iyisi sen git bende günümü gün edeceğim diye belki tepkiyi görünce cayar...

Ogrenmek istedigi dil tuhaf:) kac kisi ispanyolca konusuyo:) cince dese daha makul olurdu. Ispanyada bir is yapmayacaksa gereksiz bence. Nasil bir hedef kitlesi var esinin ki bu dil ise yarasin? Tanidiklar var ispanyolca kursa giden, hepside hobi amacli
Siz ciddi misiniz? Dünyada 21 ülkede İspanyolca konuşulur. Latin Amerika'nın Brezilya hariç nerdeyse tamamında İspanyolca konuşulur. Dünya üzerinde en çok konuşulan 3. dildir. İlk ikisi Ingilizce ve Çince.

İspanyolca çok kolay bir dil

Siz ciddi misiniz? Dünyada 21 ülkede İspanyolca konuşulur. Latin Amerika'nın Brezilya hariç nerdeyse tamamında İspanyolca konuşulur. Dünya üzerinde en çok konuşulan 3. dildir. İlk ikisi Ingilizce ve Çince.
Ingilizce varken neden ispanyolca?

Yeni evlisiniz. Şahsen ben eşimin 6 ay benden ayrı yaşamasını kabul etmezdim. Ki O da benden 6 ay ayrı kalmayı göze alamazdı diye düşünüyorum. Keşke evlenmeden önce halletseydi bu tarz planlarını. Eşinizin tavrı da bana çok rahat geldi. Çok rahat ayrılığı göze alabiliyor.

Adamın İngilizce bildiğini varsayıyorum ben. Ha bana kalsa İspanyolca öğrenmek için 6 Ay yurtdışına gitmeye gerek yok. Öğrenmesi çok kolay bir dildir.
Ben avrupa icinde birseyler yapacagini dusundum bu yuzden ingilizce dedim tabii bu yuzden ispanyolca gereksiz dedim:)

6 ay ayrı kalmak uzun bi süreç. Eşinizi sıkın demiyorum ama eğer böyle bi karar verilecekse ortak bi karar alınmalı. Herkesin evliliği farklıdır ama bende eşimden 6 ay ayrı kalmayı tercih etmezdim o konuda size hak verdim

Eşiniz çocuk istemiyor belki çocuğa hazır değil. Bu gayet doğal bişey. Evlilik için senin yüzünden erken evlendik diyen adam yarın obürgün çocuk içinde aynı şeyi diyecek. Yani diyeceğim eşiniz kendi istemeden veya teklif etmeden çocuk fikrini askıya alın lütfen. Siz isteyebilirsiniz ama o daha buna hazır değil. Sonra olan çocuğa olur lütfen iyi düşünün

Konunun tamamini okumadim ancak sanirim çocuk sorumlulugundan kaciyor. Korkuyor. Şuan yurt disindayim bence sakin gondermeyin . Burda kimin eli kimin cebinde belli degil. Direk benim yerim esimin yani benide gotureceksen gidelim diyin yoksa da ne isi var karisini 6 ay birskip giden adamdan hayir mi gelire bzgla bacim. Bu kadar gerilmeye xaten çocuk iyi gelmez. Yazik bebege. Hem oo 6 ay yeniden bal ayinda gibi oluruz. masrafa da gerek yok bir oda yeter. Bende is bulurum çalisirim felan de. baktin seni goturme niyeti var bas git belki çocuk orda olur :KK66:

X