Eşi bıyıklı olan var mı?

hiç sevmem bıyıklı erkek...
çok çok az bir kısmına yakışıyor bence, binde bir desem yeridir.
ama ne kadar yakışırsa yakışsın hayatta öpmem bıyıklı bir erkeği, pis geliyor bana...

Benim eşimin bir zamanlar bıyıkları vardı.Ben bıyıklarını kesmesini isteyince yıllar boyu hiç ellemediği bıyıklarını sırf ben sitedim diye kesti yazık yaaa!!Kıyamam!!:teselli:
Sonrasında ona güzel bir tarz uydurup keçi sakal bırakmasını söyledim,şuan keçi sakallı,yani yarı bıyıklı yarım sakallı oldu kendisi:1ninca:

bıyık kocam da asla kabullenebileceğim birşey değil...hem de kesinlikle.
zaten onun da bırakmaya niyeti yok üstelik işi gereği her gün traş olmak zorunda olduğundan çok mutluyum.

bazı erkeklere bıyık çok yakışıyor mesela kadir inanır'a bıyıksız berbat.

kıl saç gibi şeylerden istifra ettiğim için istesem bile kabullenemem bıyığı sakalı.

benim kociş top sakallı ama doğuştan sakalları sadece o kadar çıkıyo zaten yılda bi kaç defa sadece boy kısalttırmak için tıraş olur :)

eşim birkaç ay önce denemek için bıyık bıraktı...ama hiç yakışmadı üstelik 5-10 yaş büyük gösterdi kaydirigubbakcemile3 ben hiç karışmadım ama en fazla 3 hafta dayandıkaydirigubbakcemile3 herkes büyük gösteriyor diyince kesmek zorunda kaldı...:lepi:

hiç sevmem bıyıklı erkek...
çok çok az bir kısmına yakışıyor bence, binde bir desem yeridir.
ama ne kadar yakışırsa yakışsın hayatta öpmem bıyıklı bir erkeği, pis geliyor bana...

canım beğenmiyorsun ama pis falan demesen??
birçok bayanın eşi sevgilisi bıyıklı ve sakallı benim sevgilimde bıyık bıraktı şimdi
hem sevgilim önrümde tanıdığım en hijyenik insandır günde iki kez duş alır 20 kere el yüz ağız yıkar şimdi pis deyince dokundu yani anlatabiliyormuyum

ben evli değilim bekarım ama babam bıyıklı
annem bıyıklı seviyo babamı ama ben bıyıksız daha genç olduğunu söylediğim için kesiyo bıyığını:roflol:
bence sende öyle yap gaza getir bıyıksızken aa ne kdr genç gösterdin falan filan bişeler de bak nasıl kesiyo :))))

bıyıklı eşim kesince çok yakışıklı oluyo ama farkında deil neymiş arkadaşları bıyık sana çok iyi oluyo diyolarmış öyle diyo

Bıyık sadece benim babama yakışıyor kaydirigubbakcemile3 çokda tatlışş oluyorr
ama eşime gelince hayır istemem yakışmaz zaten aramızda yaş farkı var bide bırakırsa dedeme benzer delikafadulden önceden topsakal bırakıyodu işyerindeki delü arkaşları dalga geçiyo diye onuda bırakmıyo :1closedeyes:

Erkeklerde kirli sakal hoş oluyor bencee laelaelaelaelae

çok inatçı ya ne desem de kesmez.kendi istemediği birşeyi sırf ben istiyorum diye yaptığı hiç olmadı

bıyıksız ama mümkünsede bırakmasın hiç sevmiyorum 1 gün traş olmasın sert sert yüzüme değiyoya kötü olyom...
ben şahsen gaymak gibi isterem bıyık sakal neymiş istemem............

bir zamanlar bıyıklıymış ama ben sadece resimlerde gördüm...
hiç yakışmıyo kirli sakal daha çok yakışıyo....

sakallı bıyıklı erkeği asla sevmiyorum cillop gibi olsun istiyorum hep o benim yanağımı mis gibi öpüyo ben onun hep hatur hutur yanağını öpmek zorunda kalıyorum o yüzden bıyıkta istemem ama bazen top sakal bırakıyo oda onun tercihi o kadar da karışmıyayım canımmmmm

bende bıyıklı sevenlerdenim ama isi geregi uzatamıyor birde sarısın oldugundan dolayı cok acık renkli ama ben genede seviyorum bıyıklı halini

Bende bıyığı sevmem ve bence her erkeğe yakışmıyor. Top sakal severim oda kocama yakışmıyor :jeyyar:

canım zaten ben kimsenin sevgilisine, eşine pis demedim, bıyık bırakanlar mutlaka yapıyordur temizliğini..
ama kıl tüy gibi şeyler bana pis geliyor, ben sevgilimi öperken o kılların ağzıma yüzüme değmesini istemem şahsen..
kişisel algılama lütfen kimseyi kırmak amacıyla yazmadım ben onu.

ben evli deilim ama sevgilimin hafif bi sakali var ama biyikta biraksa rahatsiz olmam kimine yakisiyor bence :)
ama o hafif sakalini hic sevmiyorumm yaa kac kere dedim kestir diye ama kesinlikle sakalsiz dolasmiyo sadece kisaltiyo ama bende böyle cillop gibi olsun istiyorum yapmio bitürlü ciplak his ediomus kendisini neyapsam yaa kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…