doğru diyosun canım ya..ikimizde ortak bir şey paylaşıp eğleniyoruz..bunda hiç bı kötülük yok bencede..
dersini de aldı artık eskisi gibi olmaz :))
ve dediğin gibi bir seyler basarinca cocuk gibi seviniyo :)) çok hosuna gidiyo :))
ve yine dediğin gibi sagda solda abuk subuk insanlarla gezicegine evinde oturup oyun oynaması benim de isime geliyor :)) asosyal de değil tabiiki ama sürekli de sokakta değil :))
walla bende bu kadar oynayabilecegimi hiç düşünmemiştim :)) o calisiyo diye 12 de cikiyo oyundan ben çalışmadığım için 3e 4e kadar oturuyorum :))
....bide diyoki sende öğren bu oyunu oynarsın bende dedim amaann o kalsın istemem bide kaç lvlsin kız ayy oyuncu ölüyo ruhu çıkıyo sonra cesedini bulmaya çalışıyo bulamazsa öle hayalet kalacak daha yeni yeni öğreniyoruz oyunuhihoyyytdelikafadulden
tühhh neyse ya iyiki aynı serverde değilsiniz yoksa yemiştim ayvayı ben yok canım ben öğrenemem zaten silkroadı biliyorum yani öğrenmek istesem bunuda öğrenirim ama daha eşim bilmiyorkaydirigubbakcemile3ama bilsede öğrenemem çünkü çoluk çocuk var kızımdan vakit bulamıyorum bulsam kendime bakım yaptırıcam yani oyunla işim olmaz benim ama gerçekten o ruhu çıkıpta cesedini bulması saçma olmuş yaa hemde ne kadar uzakta oluyo orya gidene kadar cesedi kokar belaelaelaelaelaevalla senin sevgilin oynuyo diye zevkli geliyo sana hele bi evlen o zaman sıkıntıdan patlarsın çünkü aynı evdesin hep aynı oyun kafamçokkarıştıinsan sıkılıyo insan konuşmak istiyo muhabbet etmek bi çay içmek istiyo dışarı çıkıp gezmek istiyo ama evlenince anlarsın bu dediklerimi ya eşim çocukla bile çok ilgilenmiyo bakmıyo bile işiö var diyorum silkroadda silaha artı basıyo bakamam diyo gelde dellenme bu aralar değişti gibi benlede ilgileniyo başına bişi düştü galiba heheh:roflol::roflol:bakalım belki eşimin ısrarıyla oynarım sen hangi serverdesimhahah nisanurum aynı server da değiliz esinle para yollayamam maalesef :)))
ogretsin sana da dicem sabırlı olması lazım eşinin :)) zor oyun cidden :)) benimki anlatiyodu anlatiyodu anlamıyordum :)) anca tam olarak kavrayabildim oyunu :)) kıyafetler bı dert meslekler bı dert dungeonlar bı dert pvp bı dert raidler bı dert :)) zor ama çok zevkli :))
bı ara bende online oyun bayanlar diye konu acicaktim ama benden başka yoktur herhalde diye düşünüp acmadım :)) öyle bı konu acsak çok komik olur :)) haha wow kızları :))) başlarsan benim server da başla bari yardımcı olurum hem :)))
Geçen akşam eşime biraz mırıldanayım dedim ağzımı açmamla yaww ufff büyütüyosun konu olmıcak şeyleri dert ediyosun ben bişi yapmıyorum diyerek kendini savunma moduna geçti. Aslında eşim çok iyidir. Tek sorunu bence kendisinin bilgisayarın başına oturduğu zaman ne kadar vakit geçirip kilitlenmesinin farkına varmaması. İlk başta oyun oynaması zararsız gelsede belli bir dönem geçtikten sonra bu durum bende rahatsızlık duymama neden oldu. Efet tabiki bilgisayarda olabilir oyunda oynayabilir ama herşey dozunda güzel diye düşünüyorum. Erkeklerle karşılıklı oturup konuşmanın çokta bir işe yaramadığı düşüncesindeyim neden en fazla eşim bunu bir gün uyguluyor gönlümü alıyor hoppp ertesi gün yine aynı durum. Bu durumu kabullenmekten başka seçenek bırakmıyorlar buda benim işime çok gelmiyor ama malesef durum bunu gösteriyor. Sadece konuşuyoruz dertleşiyoruz çözüm üretiyoruz ama bende 3 yıldır hep aynı sonuç yaptığım hiç bir şey onu klanından sanalligden veya oyundan koparamıyor. Bazen diyorum bunların yeni bir eşemi yoksa yeni bir pc ihtiyacı vardı bayanlar???
bu tarz bir sorun yaşayan uzaktan bir tanıdığım var. Çok zor bir durum olsa gerek. Evlilikler bu yüzden büyük krize giriyor.
Evlilik karşılıklı iletişim demek.
Bu durumda iletişim bitiyor gibi. Onu hayatında hiç unutamayacağı şekilde ders vererek uyandırmalısınız..
Bir yakınım, PC başında oturan kocası için oturan boğa diyordu. ( adamın burcu boğa burcuymuş da ) hatırladıkça gülüyorum valla kaydirigubbakcemile3 kusuruma bakmayın. Kadın kocasına öyle kızmış ki heryerde ondan o şekilde bahsediyordu kaydirigubbakcemile3
hee canım eşim 80 lvl den yukarısı yok daha gelmemiş diyo 80 sonmuş oda hergün wow oynuyo çözdü oyunu nerdeyse zaten eğitimi var o oyunlara karşı silkroad eğitti onukaydirigubbakcemile3 benimde zamanım olsa öle bi bakanırım ama zamanım olmuyo ev işi zaten hiç bitmiyo bide çocuk var oda ilgi istiyo kendime bile bakacak zamanım yok yani evet öldüğünde mezarlığın oraya gidiyosun ya ordada canlanabiliyomuşsun ölüyken gidiyo bedeninin yanına öle daha hızlıymış bu oyuncunun koşusu felan öle bişisi yokmu hızlı gitmesi için geçende eşimle dalga geçiyorum sen bedeninin yanına gidene kadar kokucak o valla bide taa nerden nereye gidiyo kokmaz o tuzladım ben onu diyookaydirigubbakcemile3:roflol:çok komik yaa gülüyorum ona hepevet ceset olayı çok komik :)) bı de saçma sapan yerde ölürsen vay haline :)))
e tabi cocuğun varken zor :)) bı de zevk alır da oynarsan zor olur :)) zaten level kasmak sorun değil asıl ondan sonra başlıyor oyun..80den sonra sariyo insan :)) daha iyi olabilmek için didinip duruyosun :)))
beb dunemaul diye bı server da oynuyorum :))
bı de guild e girdik erkek arkadaşımla :)) kız oldugum için ezik muamelesi görüyorum :)) hani kızlar oynayamaz beceremez diye düşündükleri için :)) gayette basariliyim walla hih!! :)))))
evet canım bişiler paylaşmak lazım valla çıkarkende böle oyun delisi olsaydı kesinlikle bıraktırırdım şimdi öle bişi yapamıyosun kapıyı çarpıp çıkamıyosun bide bne ona ders amaçlı bile ayrılalım desem o şakaymış yok oyun içinmiş anlamaz boşar beni valla tabi bendede acayip gurur var hayatta geri adım atmam o yüzden bu oyunu bırakması için allah tarafından bi mucize gerekiyo şimdi çocuk varda onunla ilgileniyorum önceden daha kötüydü mal gibi otur onu seyret bişide konuşmaz konuşturmaz çok kçtüydü canım çok sıkılıyodu şimdi kurtarıcı meleğim geldide canım sıkılmıyoCekhu, sen asmissin bacim, 80den sonraysan ve guilde girdiysen tamam, artik kimse bulasamaz. Bu arada paladini heal icinmi kullaniyorsun, tank olarakmi?
Bende cok iyi ogreniyordum, pvp'ye ilk girdigimde hemen olduruyorlardi :roflol:
Sonra hunter beast master oldum, her isi pet'im yapiyodu, yine daliyorlardi bana :lepi:
Ben abartmayalim diye kapattim, zaten okuldan isten firsat bulamiyordum. NisaNurum dedigi gibi insan evlenince daha baska seyler ariyor, sykylyor yani hep oyundan, gezmek tozmak, muhabbet etmek istiyor.. :içelim:
Ara sira cay demleyip oyuna girmekte guzel, ama ben sakincali oluyor diye kokten dondurdum ikimizin account'unu. Hatta esim daha da universiteye baslamak istedigi icin satmak istiyor accountu, ayiptir soylemesi cok guclu karakteri var. Gear ayri, meslek ayri, birikimi ayri...
Wow degilde, biz birde esimle Play Station 3 oynuyoruz, Street Fighter 4. Birbirimizle yarisiyoruz, hatta iddiaya giriyoruz, basta beni dovuyordu ama, simdi bende az degilim iyi ogrendim sositososito daha da zevki artti. Onu dozunda oynayabiliyoruz, ama WOW'un dibi yok kaydirigubbakcemile3
aynennn cnım katılıyorum sana tamamen kopuyolar hayattan ben o tv syerederken geçeyim pc başına hemen batıyo gözüne gelsene diyo bırak şunu diyo yan odaya geçirecekmiş o varken oturmayayım diye kendini görmüyo ama bişi desenm hemen höt hötleniyo bişide denmiyo yeni bi pc lazım diyo bi laptop alıcam diye dedim amannn amann sakıın bi pc ye daha dayananam kırarım valla ikisinide görürsün dedim kaydirigubbakcemile3bizimkide 3 senedir aynı oyunda ne ileri ne geri olduğu yerde duruyo bakalım ne olcak biz konuşamıyoruz bi kere tatildeyken konuşmuştuk tamam söz dedi eve gelince unuttu işte yapacak bişide yok bi oyun içinde yuva yıkılamz beklicez bakalımGeçen akşam eşime biraz mırıldanayım dedim ağzımı açmamla yaww ufff büyütüyosun konu olmıcak şeyleri dert ediyosun ben bişi yapmıyorum diyerek kendini savunma moduna geçti. Aslında eşim çok iyidir. Tek sorunu bence kendisinin bilgisayarın başına oturduğu zaman ne kadar vakit geçirip kilitlenmesinin farkına varmaması. İlk başta oyun oynaması zararsız gelsede belli bir dönem geçtikten sonra bu durum bende rahatsızlık duymama neden oldu. Efet tabiki bilgisayarda olabilir oyunda oynayabilir ama herşey dozunda güzel diye düşünüyorum. Erkeklerle karşılıklı oturup konuşmanın çokta bir işe yaramadığı düşüncesindeyim neden en fazla eşim bunu bir gün uyguluyor gönlümü alıyor hoppp ertesi gün yine aynı durum. Bu durumu kabullenmekten başka seçenek bırakmıyorlar buda benim işime çok gelmiyor ama malesef durum bunu gösteriyor. Sadece konuşuyoruz dertleşiyoruz çözüm üretiyoruz ama bende 3 yıldır hep aynı sonuç yaptığım hiç bir şey onu klanından sanalligden veya oyundan koparamıyor. Bazen diyorum bunların yeni bir eşemi yoksa yeni bir pc ihtiyacı vardı bayanlar???
evet canım doğru diyosun ama derstende analamazki dahda çok sarılır oyuna sanırım evet iletişim sıfır desem yeridir gerçekten iletişimimiz kesildi bu oyun sayesin o kadar geveze bi adam arkadaşlarının yanında susmaz ama evde çıtı çıkmaz bende buna deli oluyorumm:mymeka:bu tarz bir sorun yaşayan uzaktan bir tanıdığım var. Çok zor bir durum olsa gerek. Evlilikler bu yüzden büyük krize giriyor.
Evlilik karşılıklı iletişim demek.
Bu durumda iletişim bitiyor gibi. Onu hayatında hiç unutamayacağı şekilde ders vererek uyandırmalısınız..
aynennnkaydirigubbakcemile5canım anlamazlar malesef çözüm yok sanırım beklemekten başkaay bence erkeğin işi bilgisayarda değilse bu kadar oturması çok sıkıcı ve katlanılabilir bu durum değil bence
zaten ayrılcam gidiyorum falan derseniz, daha karbuz kesscedik pişkinliğinde, noldu ki canım gül gibi geçinip gidiyoduk, kapris yapıyosun valla derkaydirigubbakcemile3
ayy canım ya bizimki online silkroad diye bi oyun oynuyo böle canavar felan kesiyo level atlıyo yok anacım benimkinin oynadığı oyunda kız yok olsada bakamaz kanımca oyarım gözlerini valla pc yide rüyasında görür artık yıkarm ortalığı valla dar ederim dünyayımrb nisanurum ben de aynı dertteyim benim eşimde işten eve geliyor oturuyor okeyin başına gece 2.3 lere kadar oynuyor ne muhabbet var ne iki, çift söz konuşamıyoruz hiç.seninki ne oynuyor
bide oynaması yetmedide sevgili bile buluyor oyunda kendini
beni aldatıyor
ne ya pacağımı bende bilmiyom kavgasız günümüz geçmiyor sonumuz hayırlı ola iğşallah bebeğinide allah analı babalı büyütsün cnmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?