Eşi bilgisayar bağımlısı olanlar,derleşelim...

ay canım sen onu bana sor 3 senedir ogame diye bir online oyunu var dediğin gibi gece 3 kere kalkıyo 3 saatlik uykuyla işe gidiyor valla nasıl dayanıyor bilmiyorum.bende bıktım sonu gelmiyor bir türlü hiç heyecanıda yok ayrıca....
birde pc yi oturma odamıza soktuk bizden ayrı odada sıkılıyormuş.tatil günlerinde bile çakılıp kalıyor bekliyorum bakalım nezaman bırakacak şu oyunu...

bu oyunu bende bir ara oynamıştım :) bir arkadaşım ittifak kurucam gel, çok hoşuna gidecek demişti gelmiştim, gerçekten hastalık gibi, heyecan yokta stres çok. Doğru zamanda doğru kararla hesabımı kapattım, ama yer yer de hayıflanmıyor değilim, normalde çoğu kişiye şimdi bana bile gelen saçma muhabbetlerimiz oluyordu oyunla ilgili , şuan gerçekten gülüyorum kendime.

bende eşimden pc yüzünden ayrıldım
Allah yardımcın olsun çok zor gerçekden canım
umarım düzelir bir de bebeğin olcak umarım düzelir
Allahdan benim bebek felan yok

bende eşimden pc yüzünden ayrıldım
Allah yardımcın olsun çok zor gerçekden canım
umarım düzelir bir de bebeğin olcak umarım düzelir
Allahdan benim bebek felan yok

inşallah canım düzelir senin içinde zor olsa gerek sanki dünyada ki en önemli şey bilgisayar yaa erkeklr bizim gibi düşenemiyolar mantıkları daha az ne yapalım hepsi aynı sonuçta

aynı dert bendede var cozum bulursanız haberım olsun etkılı bır cozum adam yemegını bıle pc basında yemek ıstıyor dedgıgım seye daha sonra cvp verıyor ya yanlıs anlıyor yada duymuyor bıle 24 saat onlıne oyun bıktım artık yaa bıde bunun yuzunden evde tartısma cıkıyor ben bıle 1 saat oturunca sıkılırım ne anlarlar bılmıyorum yaaa oda aynen kahveyemı gıdıyım dıyor bahanelerıde aynı bıde oyun oynadıgını gormesem baska seylerden suphelenıcem ama sureklı kontrol edıyorum ıns bı sevdadır gecer hıc zannetmıyorum ama

ayy aynı dert bendede var kendimi tek sanıyordum ama değilmişim eve geliyor hogeldin hoşbulduk mutfaga gidiyorum aaa bi bakıyorum elini yüzünü yıkayacağı yerde bilgisayarın başında hadi sofra hazır gel diyorum yok o zaman kaldırıyorum diyorum gelip yiyiyor sonra yatana kadar pc başında işin kötüsü evde 2 tane pc var benim laptopuma da el atıyor kendi bilgisayarı yetmiyormuş gibi hergün bişler yükleyip duruyor klasik motor yarışı solitaire ve okey ayyy insan bıkar ya neymiş günün stres ve sıkıntısını atıyormuş bazen diyorumki pc ile uğraştığın kadar benle uğraşsaydın şimdiye bi çocuğumuz olurdu:))))

ayrıca bunlara kırarım atarım demekte işe yaramıyor aaaatt bende seni atarım yada aaaattt bidaha alırım diye cevap veriyorlar sanki bizim gün içinde hiç sıkıntı stresimiz yok ne iyiyiz ya hiç eşlerimizi ölece bırakıp saatlerce başka şeylerle gereksiz olan şeylerle uğraşıyormuyuz.

ya ben biliyorum o oyunu ben ve erkek arkadaşımda oynuyodu.size şunu söleyim o oyuna bağımlı olduğundan kaynaklanmıyo eşinizin böyle olması o oyunun kuralı bu çünki.o oyunda bazı yerlere gelmek için emek sarfediyosun eğer bakmassan bağ yaptığın yer sana dağ olarak geri dönüyo tüm emeklerine yazık oluyo.saati kurup sabah kalkmasının sebebide askerler var onları saldırıya gönderiyo.askerler 2 3 saatte gelio bazen daha fazla sürede.bu askerlerin gittiği yere göre değişiyo tabi.askerler köye döndüğünde eğer bakıp onları başka yere göndermesse askerler başka kişiler tarafından öldürülüo o askerleri yeniden yapmakta 1 ayını alabiliyo asker sayısına göre.bnm erkek arkadaşımda böleydi sabahları kalkıyodu.bende dedimki bana da öğret dedim sen işyetken ben senin yerine yollarım askerlerine bakarım dedim.ben işin içine girince bi şekilde bi zmn sora soğudu zaten.üstün gitme sende öğren otur sende onun muhabbetini yap onla bak valla billa çok daha iyi olucak eşlik et bence.ozmn varyaaa akşama kdr belkide 200 kere bile arayabilir seni :) gayet ciddiyim.

bide bi yönden de şükret bence çünki nete girip chatlerle metlerle de gününü geçirenler var o allahtan ki oyun oynuyo...

benimkide pes 2009 hastası
bırak sabaha kadar maç oynar
en sonunda bir kavga bir kıyamet
ortalığı bi kırıp döktüm
sonra azıtmadı
şimdi adabıyla oynuyor zemuszemus

ne zor yaa allah kolaylık versin.
öle ayrı yemek yicek faln yatarım bende iyice otursun hıh:(

ayy allah hepsi aynı yaa bide bişey diyeyim tamamen şaşırın doğum yaptım 14 gün oldu hastaneden eve geldik 2 gün yanımda kaldı sonra kaynanamın yanına geçtim ben bana baksın diye karşı karşıya oturuyoruz yemeği yiyo hemen eve geliyo pc başına geçiyo saat 11 30 12 ye kadar ben çocukla ilgilenirken o pc le ilgileniyo bişey diyincede sus bide lohusalık çok kötü herşeye ağlar oldum bide böyle yanlız bırakınca beni çok sinir oluyorum ama bişeyde yapamıyo insan çok zorr inşallah bıkarda bırakır bebek oldu hala aynı değişicek diye bekliyoruz yaa bunlar değişmez herşey değişir ama bu adamlar değişmezz benim hiç ümidim kalmadı en sonunda bi patlıcam tam olucak ama bakalım ne zaman

allah hepımıze sabır versın valla hepımıze ben kapattırıcam 2 ayı var netı ama emınım o gerı actırıcak adım gıbı emınım hemde nerde cıktı su net yaa cıkmaz olaydı..bencede hayatta duzelmez bunlar

Evet benim kocamda net bağımlısızemuszemus
Ama bende bir bağımlı olduğum içinkaydirigubbakcemile3
Yuvarlanıp gidiyoruz beraberopuyorumnanaktan
Bazen odadan yazar bana acıktım ben diyekaydirigubbakcemile3
O boyuta vardırdık yani olayıkaydirigubbakcemile3

:roflol: ya benım esım bı kere bana dedıkı sende pcden yaz senınlede konusuyum bende mı laptop alsam ne yapsam ancak oyle ırtıbata gecıcez herhalde:roflol:

Anladığım kadarıyla eşin World of Warcraft oynuyor :D oyunu oynayan yaklaşık insan sayısı 10 milyondan fazla ve online bir oyun olduğu için hiç bitmez. Emin ol oyunda 24 saat ayrılmadan oynayanlar var. Birçok bayan da oynuyor hatta karı koca oyunu oynayanlar bile var. Bilgisayar bağımlılığının erkeklik veya kadınlıkla alakası yok kişiyle alakalı. O oyunu oynamasının nedeni de oyunun hakikaten çok iyi olması (grafik, senaryo vs...) ve bağımlılık yaratması yani oyundaki diğer karakterlerden daha iyi olma isteği (güç hırsı). Ama sosyal hayattan uzaklaşıp neden bilgisayarla uğraşmaya başlamış bilemem. Mesela örnek bi kişilik dışarıya çıkmayı pek sevmez evde takılmaktan hoşlanır evde yapacağı alternatifler bellidir sıkılmamak için TV ve bilgisayar. Bilgisayarda yapacağı şeyler de bellidir ya sohbet ya da oyun. Birçok kişinin dediği gibi sohbet sitelerine girmemesinde yarar var çünkü sohbet sitelerinin bir kısmının amacı her ne kadar sohbet de olsa sonunda varılan sohbet cinselliğe gidiyor ve eşini de şeytan dürtebilir. Bana kalırsa senin yapabileceğin bir şey yok oyundan sıkılması gerek ve bunun sadece bir oyun olduğunu kavraması gerekiyor. 2-3 sene olmuş diyorsun artık daha ne zaman kavrar onu da bilemiyorum :D ama oyundayken eğer önemli bir işin üzerindeyse o sırada sen konuşuyorsan cevaplar istiyorsan sana vereceği cevap kötü olabilir aksileşebilir sakın üzülme bu değişik bir şey insan o konumda farklı bir moda giriyor ve etrafındakileri göremiyor maalesef oyunda diyelim adamın biri seninkini öldürüyor o sırada da sen kocacım şöyle böyle dersen adam daha da manyıyor :D anlıcaan.

Bu oyunun konusu South Park'ta verilmişti çocuk artık bilgisayar başından kalkmadığı için annesi lazımlık getirip tuvaletini çocuk bilgisayarın başında oynarken yaptırıyordu :D

canım o dediğin oyunu oynamıyor ama online oynan oyunların hepsi aynı silkroad diye bir oyun başımın belası bi oyun bilmiyorum nereye kadar sürer böyle herkesin sabrı bir yere kadar yani o kadarki bağımlılık derecesininde üstünde bu bence bunsuz yapamıyo ya eli gözü hep arıyo her fırsatta başında hayır bi yere varsa neyse ama hep aynı yerde bişey kazandığıda yok sadece zamanını çalıyo bu oyun ve bizim irtibatımız bu oyuınla beraber bitti diyebilirim adamı doğru düzgün gördüğüm yok ya dışarda arkadaşlarının yanında ya burda pc başında ben pek aklına gelmiyorum yani şeytan diyo aç ağzını yuım gözünü söyle rahatla dök içini ama bi oyun içinde evliliğimi yıpratmak istemem o yüzden sabır allaha dua ediyorum inşallah düzelecek

eşim balıkta aldı kuş da aldı ama genede pc başında bide iki tane kuş almıştı 1 i öldü 3 tanede balık almıştı 2 si öldü bakamadı malesefki beceremedi bakmayı tabi ölür pc başından kalkmayınca öldü yani bu oyunu hiçbişey bıraktıramıyo ya çocuk oldu genede işten gelir gelmez pc başında daha varmış çocukla oynamasına kucağına almasına büyüsün biraz daha diyorum yok ya işim oluyo çocuğa bvak diyorum pc başında az işim var diyo bakmıyo bende içimden hay senin oyununa ne menem bişeymiş bu oyun ulan evliliğimize incir ağacı dikti valla silsem gene yüklücek ne yapcam bilmem pöfffffisfisfis

senin eşin bilgisayar hastasımı bacım benimki sapığıııııı adam beni görmez o bilgisayardayken eve biri gelse bana saldırsa adamın ruhu duymaz ..sabah işe gidecek yat yat yat derim..sabahta kalk kalk kalk derim imkan yok kalkmaz...sabaha kadar bilgisayarda artık ne yapıyor günahı boynuna,, bildiğim bir play 65 midir nedir onu oynuyor...
sonra bir savaş oyunu var :):):):):):) ayyyyyyyy çok gülüyorum...bana diyorki "sus şimdi dur bak ben sibiryadayım şunu gebertmem lazım diyor":):):):):):):):) ona çok gizli bir görev veriyorlar silah değiştiriyor, suların altında kalıyor çıkıyor kahramanlar gibi :) amannn diyorum dili çenesi olmasında oyalansın diyip susuyorum kendimle ilgileniyorum koyuyorum bir korku filmi çalsın sazlar oynasın kızlar

Back