Eşi bilgisayar bağımlısı olanlar,derleşelim...

bu erkeklerin hepsimi böyle düşüncesiz eve misafir geliyo misafirle bile ilgilenmiyo ablamlar geliyo kızıyolar ona bidaha gelmicez diyolar iki dakika kalk pc başındanda iki sohbet edek diyolar eşimde ne konuşucaz konuşun ben dinliyorum delirdi adam yaa sanki kendileri orda gerçekten oynuyomuş gibi pc nin başında değil pc nin içine giriyolar ordakilerle kavga ediyo oyundakilerle chatte yapabiliyo oyunda bide kızıyo manyak benden çıkartıyo bendede dil pabuç kadar başa çıkamıynca susuyo aynısını benim eşimde diyo bişey diyorum sus azz yaa ne kadar çok konuşuyon sus az işim canavar kesmeye gitcem dikkatimi dağıtma bende diyorum o canavarlar yesin seni emi :):) gülüyo hem hastası hem delisi hem sapığı hem manyağı herbişey onda var çay ypıyorun kapının önüne çıkıp içelim diyorum sen git ben geliyom az işim var sonra geliyo ama aklı hep pc başında 2 bardak çay içiyo sohbet etmeden zırt içeri giriyo uykusunda bile bunu sayıklıyo bigün uyuyoruz ben wc ye gittim geldim yatağa yattım o sayıklamaya başlamış gene aha kestim lan kestim lan manyadı iyice psikolojisi bozuldu bakalım sonumuz ne olacak valla ben bi çözüm bulamadım bulan banada söylesin ne olur

hayatım esını baska hobılere yonlendır ben oyle yaptım
Karlı mı cıktım ? Sanırım hayır ama en azından sureklı ınternette oturan kocam artık yok.
Akvaryum delısı bır kocam var.
Evde 5-6 tane akvaryumumuz var.
Bu erkekler neden herseyın bu kadar b.k unu cıkarana kadar kullanıyorlar :ecrin_bebek:

canım balık aldı ama 3 balıktan 2 tane kaldı başka hayvan alsın istemiyorum onlarıda öldürür yazık hayvancıklara bakamıyo ölüyü hele kuşa çok üzüldüm geçen hafta oda öldü bakamıyo zarar ediyo aynen herşeyin cılkını çıkartıyolar abartmakta üstlerine yok ben bizimle ilgilensin sohbet edelim çayımızı yudumlarken tv izleyip muhabbet edelim tm bi aile ortamı oluşturalım istiyorum ama eşimde öyle bi istek yok mesela ben yatakta muhabbet etmeye bayılıyorum yada öyle gördüm öyle biliyorum annemle babamda yatağa yattılarmı konuşurlardı sorun varsa güzelce konuşulup hallolurdu ama eşimle iletişim kurmak çok zor aşkım hadi sofra hazır gel diyorum 1 kere diyorum 2 oluyo 3 oluyo en sonunda tepem atıyo hadi gel be yemekler soğudu diyorum kızıyo delü ne bağırıyon be duyduk tamam dedim ya diyo bende içinden dedin galiba ben duymadım öyle bişey demedim hülya sağırmısın kafan güzel galiba diyo yani illa üste çıkmayıda biliyo pc başından kalkıpta yemek bile doğru düzgün yemiyo deli ediyo beni en sonun pc yide atıcam kapıya onuda al pcsinle yaşa dicem olucağı o yani

senin eşin bilgisayar hastasımı bacım benimki sapığıııııı adam beni görmez o bilgisayardayken eve biri gelse bana saldırsa adamın ruhu duymaz ..sabah işe gidecek yat yat yat derim..sabahta kalk kalk kalk derim imkan yok kalkmaz...sabaha kadar bilgisayarda artık ne yapıyor günahı boynuna,, bildiğim bir play 65 midir nedir onu oynuyor...
sonra bir savaş oyunu var :):):):):):) ayyyyyyyy çok gülüyorum...bana diyorki "sus şimdi dur bak ben sibiryadayım şunu gebertmem lazım diyor":):):):):):):):) ona çok gizli bir görev veriyorlar silah değiştiriyor, suların altında kalıyor çıkıyor kahramanlar gibi :) amannn diyorum dili çenesi olmasında oyalansın diyip susuyorum kendimle ilgileniyorum koyuyorum bir korku filmi çalsın sazlar oynasın kızlar

valla aynı, gece yat demekten bıkıyorum sabah kalk demekten bazen mesaisi geç başlıyor benim işle ev yakın 2 dk bankaya gitçem diyorum çıkıyorum onu uyandırıyorum çünkü telefonla uyanmıyo bazı zaman ama bilgisayar olmasada illa gözünü çıkarcak ya öncedende film seyrediyodu ah ah kocası aldatana içkisi kumarı olana bunlar dert gelmiyodur ama yinede olmaması lazım

ya bide şunu savunurlar kahvem yok içkim yok kumarım yok bırakta bilgisayarda oyun oynayayım ya tamam oynasın tabiki ama herşeyin bi sınırı vardır 1-2 saat oynarsın ondan sonra ailesiyle ilgilensin ama onun başına oturdumu içine giriyo ne benim dediğimi duyuyo dünyayla alakasını kesiye resmen bide her zaman aynı şeymi yapılır ne konuşucaz diyo halbuki kendi herzaman aynı oynu oynuyo ve herzaman aynı şeyi yapıyo

bende hamileliğimin son ayındayım bizimkinde hem içki var hem tavla okey takıntısı hem bir sürü erkek arkadaş hemde internet bağımlılığı bu hayatta ilgilenmediği tekşey benim zaten evde ya internete takılıyo ya spor izliyo yada uyuyo benim varlığımdan bile haberi yok evi terk edip gitsem heralde çok geç farkeder.napalım işte katlanıyoruz erkek milletinde duygusallık ne gezer hepsi kazma....

ayy canım benim allah yardımcın olsun seninki daha kötüymüş be ne kadar ilgisiz sorumsuzlar ya madem bu sorumluluğu kaldıramıcan evlenme kardeşim hayır yani sen bide hamilesin seninle çok ilgilenmesi lazım o tavla okeyden ne anlıyo bilmem çok sinirlendim kocana sorumsuz yaa :oklava::oklava:

ayy kızlar aynı sorun bendede varr ya adam işten gelir bi hoşgeldin günn nasl geçti derim 5dk oturr sonra bi bakmşm pc başında ben kızıncada yapma akşama kadar kafam şişiyo burda stres atıyom diyo ya ben napıyım sabahtan akşama kadr kızzmla ilgileniyorum cart curt ve ayrıca bilg alım satımıylada ilhileniyo dükknda da var bilg anlamıyorum yaniiii bu pc merakı neee ne buluyolar
ama chat sitelerine girmesnde tek

yani iştede var gene bıkmadan usanmadan pc başında benim eşimde iş yerinde pc başında ama gene eve geldiğinde pc başından kalkmıyo sanki onu oraya çivilemişler kaldırmak bile çok zor dün bişey istedim ondan of poff sanki çok zor biley istedim bebeğin mendilini istedim mırın kırın yapıyo pc başında kalkmak zor geliyo onlar için iki şey var bi ilişkiye girmek ikincisi pc başında oturmak hayattaki en önemli şey onlar için zamanlarını böyle boş geçirerek öldürüyolar ailesiyle ilgilenmek yerine onlarla bişeyler yapmak yerine pc başında kös kös oturarak evliliği monotonlaştırıyolar ah şu erkekler hepsimi aynı şeyi düşünürler ya aralarında farklı düşünenni yok malesef

benımkıde aynıııııı
nerdeyse bılgısayarla yatacak artık sen bılgısayarlamı evlendın benlemı bılemıyorum dıyorum sende tv yı kapat gel bırlıkte oynayalım dıyo :)
ısten gelır hosgeldın askım dıyene kadar bı pc acar kahvesını ıcer o esnada yemegı hazırlarım sofraya en az bı 3.5 defa yemek hazır dıye seslenırım anca kopar gelır pc den
bıde sınır oldugum su nokta var
okadar yemek hazırlarım 5 dk da yer sırf oyuna yetısıyım dıye sankı bılgısayar kacıyoda
otur adam gıbı yıyelım deyıncede bılgısayarı sofraya getırır kaydirigubbakcemile3
ılk zamanlar ısteyken onun yerıne bırkac yer tıklamamı sevıye yukseltmemı hammadde hazırlamamı vs ısterdı bı sure yaptım artık yapmıyorum yanı bızımkıde o derece
ızınlı oldugu gunler ve hafta sonları kalktıgı andan ıtıbaren acar yatana kadar cok yorgun olmadıgı surece bılgısayarı kapatmaz
bıde bazen bırlıkte bırsey yapalım bı fılm ızleyelım dedımmı kapat gel dıyo ya dıyorum eskıden tv vardı pc varmıydı o daha normal bıse deyınce uste cıkıyo neymıs efendım kapatacakmısım madem oyle dusunuyormusum onunla bırlıkte oynıcakmısım bak bak kaydirigubbakcemile3
cok fazla oluyor ya bazen kırasım gelıyo ama sonra nasılsa bızden cıkacak yıne
(zaten sınırlenıp bırkac defa carptıgı oldu bırseycık olmadı) :oklava:

ya saka maka cok sınır oluyorum
ne tv ızlıyoruz bırlıkte ne bırsey yapıyoruz adam gıbı
varsa yoksa pc pc pc

Allah sonumuzu hayır etsın
Allahtan anlıyorum pc den baya bı halt yaptıgı yok oyundan baska ama buda yettı akannehir

Son düzenleme:
Beyfendi çok sever pcde oyun oynamayı...
Futbol oyunu strateji oyunlarını çok oynar..
Yanımda oynadığında sıkıntı basar beni hadi kapa derimm tamam tamam der devam eder oyuna...
Birde araba bakmaya bayılır sahibinden sitesi varya işte ordan bütün gün araba bakabilir... Hiç sıkılmaz...
Ama bana sıkıntılar gelir o ayrı mesele... Başka yerlere girmesinde varsın pcde oyun oynasın...
Aslında ona hak veriyorum bazen, kızıyorum ama hak veriyorum yani kendimizden pay biçersek sevdiğimiz bir oyun oldumu başından kalkmıyoruz... Kalkamıyoruz daha doğrusu... Sonra mesela ben saatlerce dizi yada film izleyebilirim ki izliyorumda... Ve bu kk işte olunca o bütün gün kkdayım...
Ee bizim yaptığımız ile onların yaptığı arasında bi fark var mı sizce?
Bence yok:)

kocam pc ye oturur bende anında kucağına:)))

ya ben taşımaktan yorulduğundan uzun süre oturamıyor napsın:)))

esim değil erkek arkadasım..ilk çıkmaya başladığımızda bagimliydi resmen online oyun oynuyordu..bı aksam arkadaşlarıyla dışarı çıkmıştık btn aksam oyun muhabbeti yaptılar bende çok sikilmistim,bize kalmaya gelirdi o zmn bile oynardı..neyse bı gün tak etti bende ogreniyim bari dedim en azından muhabbeti döndüğünde yabancılık çekmem..walla ne yalan soyliyim hanımlar o gün bgndur bende oynuyorum:) yaslarımız 25 bu arada:) ve heray o oyuna para veriyorum sabaha kadar oynuyorum:) erkek arkadasım bize geliyo,btn aksam birlikte oynuyoruz..ve inanmiycaksiniz ama çok çok çok eğleniyoruz:) ılerde evimize sadece iki tane bilgisayarın durduğu bı oda yapmayı düşünüyoruz,oyun odası:) bu oyunu oynayan çok evli çift var bu arada hatta anne-baba-cocuk birlikte oynuyorlar:) sanırım bizde öyle olucaz:) ve ne yalan soyliyim sanki iliskimiz daha farklı daha güzel oldu bende oynamaya basliyinca,btn erkek arkadaşları kız arkadaşlarına beni ornek gösterir oldu :) ve sunu soyliyim,sizleri de çok iyi anlıyorum eslerinzde..bu oyunu oynayan çok is adamı var ya çok tanıyorum öyle insanlar..hersey dozunda güzel tabii yani bağımlı olmican herseye zaman ayirican yani haklısınız ama eğer benim oynadığım oyunsa yani ben aksam 10dan sbha karsı 4e kdr oynuyorum:)

Cekhu kız hangi oyun o öyle:roflol:
Bizde bi kaç ay öncesine kadar silkroad oynardık o da online oyun:)
Her ay ne kadar para harcardık ona ya:)))
Ama şimdi zor kurtardık kendimizi o oyundan ikimizde deli gibi oynuyorduk birlikte ya:))))

ay onuda oynadık biiz :))) wow oynuyoz şimdi :))) çok güzel ama tavsiye ederim :)))

mıllet sevgılısyle basbasa kaldı mı evde fılm ızler romantık romantık takılır bız tam tersı :) laptopları alıyoruz salona kuruluyoruz anaaaam sabah a kadar oyun oynuyoruz :) ama o kadar da hastalık derecesınde degılız allahtan :) ama bu arada da ıyı para bırıktırıyoruz ne yalan solıım :roflol:

evet bu oyunlardan parada kazanılıyo önceden çok kızardım boşu boşuna oynuyo para veriyo diye şimdi sevmeye başladım geçende char sattı yani oyuncu silkroad oynuyo 500 satmış gene satıcak alan olursa bunları alan salaklarda çok yaşasın onlar olmasa biz nasıl geçinicez ulan bi oyuncuya 500 tl verilirimi ya veriyolar işte cekhu siz aşmışınız anam olayı valla ben kızıyorum birazda benle ilgilensin hep pc hep pc yeter ya banada alıcakmış bi laptop karşılıklı oynıcakmışız delirdi iyicene bende yok dedim zaten yeteri kadar evliliğimizi baltaladı bitne daha pc bitanede daha oyun kaldıramam dedim cekhu gerçekten hastalık derecesi değilmi sabaha kadar karşılıklı oyun oynuyomuşsunuz daha ne olsun be güzelim bide bişide olsa hep aynı şeyleri yaratık öldür lvl atla başkada bişi yok oynun sonuda yok öle oyna oyna dur ne ileri ne geri olduğun yerde sabitlisin sadece lvl atlıyın o kdar çok saçma bi oyun benim facede oynadığım oyunlar bile ondan daha güzel vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:)))) ay bayıldım yorumuna :)) ama dediğin doğru walla benimki de iki kere charini sattı birini 500e birini 700e iki sene önce..1200 para gecti eline çatır çutur yedik walla..
yok o kdr abartı değil bizde yani sosyal hayatımız tam gaz devam ediyor..annem yazlığa gittiğinde öyle yapıyoruz ickimizide koyuyoruz bı yandan oyun oynuyoruz bı yandan iciyoruz :)) öyle oyun gecesi yapıyoruz :))
oynamayan için kötü tabii o duyguyu da bilirim..ilk baslarda oyleydik,zor bir şey..erkek arkadasım eskiden bagimliydi dışarı cikmazdik pek..bı gün kavga ettik ve ayrıldık o zmn anlamış oyuna ayırdığı zamanı bana ayırması gerektiğini :) o oldu düzeldi..dediğim gibi şimdi ikimiz birlikte oynuyoruz ama hastalık derecesinde değil..wow oylayan evli çiftler çok oyunda..

şimdi hem silkroad hemde worl warcarftı oynıcakmış yükledi ama satın almsı gerekiyomuş oyunu onun yüzünden tartıştık zaten ayda 23 tl verecekmiş oyundan illah ettim bide bu çıktı ahh onun bi kaç tane arkadaşıu var boş gezenin boş kalfaları hep onlar sokuyo aklına bu oyun işini benimkide saf hemen tamam diyo boşver onlar oynasın evde eşimi bekliyo dünya umurlarında değil benimkide bunlara uyuyo deli ediyo beni bana silkroadı bırakıyroum dediğinde anlık bi sevinç bürümüştü içimi niye diye sorduğumda sormaz olaydım başka oyun oynıcam silkroadda bi kaç char açık olucak ama başka oyun oynıcam sende oynarsın öğretirim ben sana diyo bide yaaa kaydirigubbakcemile
bu adam benim sebebim olucak valla ne yapim evde diyo bende göbek at diyorum ne yapcan oturcan kızınla benle ilgilenecen sanki anasının karınında silkroad oynuyodu yaa bide evet oynuyodum ben doğuştan silkroadcıyım diyo bide dalga geçiyo ben sinir ediyo ben üfff yaa bi tane yetiyodu şimdi bunada başlarsa benim yandığımın resmidir artık refik yok dünyayla tamamen irtibatı kesicek azcık bişi irtibattaydık ama oda gidicek yaaa öff mafoldumbenmafoldumben:olmaz::bbo::1no2::kızgın:kötükedihüsokötükedihüso

:)))) ay bayıldım yorumuna :)) ama dediğin doğru walla benimki de iki kere charini sattı birini 500e birini 700e iki sene önce..1200 para gecti eline çatır çutur yedik walla..
yok o kdr abartı değil bizde yani sosyal hayatımız tam gaz devam ediyor..annem yazlığa gittiğinde öyle yapıyoruz ickimizide koyuyoruz bı yandan oyun oynuyoruz bı yandan iciyoruz :)) öyle oyun gecesi yapıyoruz :))
oynamayan için kötü tabii o duyguyu da bilirim..ilk baslarda oyleydik,zor bir şey..erkek arkadasım eskiden bagimliydi dışarı cikmazdik pek..bı gün kavga ettik ve ayrıldık o zmn anlamış oyuna ayırdığı zamanı bana ayırması gerektiğini :) o oldu düzeldi..dediğim gibi şimdi ikimiz birlikte oynuyoruz ama hastalık derecesinde değil..wow oylayan evli çiftler çok oyunda..
merak etme canım yakında bizde sizin gibi olucaz zaten bu gidişle kendimi içkiye vericem o olucak görücek gününü kafamçokkarıştı oyun günü yapcaz bu yüzden laptop almak bile istiyoda ben nayn olmaz diyorum :olmaz:yoksa izin versem şimdi alır hemde hiç gözünü kırpmadan öle olsa en kıymetlisi ben olurum onun oyunlarını benden çok seviyo valla gıcık şey bazen bakıyorumda oynuna ne kadar çok seviyo ben aşkımlar havada uçuyo karısı bitanesi oluyo oynuna bakmayıncada ben sana ne dedim oluyo yani oyunla aram iyiyse onlada iyi aileden biri oldu artık bitane yetmedi adama başka bitane daha oyuna başlıcak bakalım ne olcak o senin dediğin oyunuda oynar bu yakında çocuk gibi oyun peşinde koşuyo delüü yaadelikafadulden:jeyyar::roflol:

Back