bu erkeklerin hepsimi böyle düşüncesiz eve misafir geliyo misafirle bile ilgilenmiyo ablamlar geliyo kızıyolar ona bidaha gelmicez diyolar iki dakika kalk pc başındanda iki sohbet edek diyolar eşimde ne konuşucaz konuşun ben dinliyorum delirdi adam yaa sanki kendileri orda gerçekten oynuyomuş gibi pc nin başında değil pc nin içine giriyolar ordakilerle kavga ediyo oyundakilerle chatte yapabiliyo oyunda bide kızıyo manyak benden çıkartıyo bendede dil pabuç kadar başa çıkamıynca susuyo aynısını benim eşimde diyo bişey diyorum sus azz yaa ne kadar çok konuşuyon sus az işim canavar kesmeye gitcem dikkatimi dağıtma bende diyorum o canavarlar yesin seni emi :):) gülüyo hem hastası hem delisi hem sapığı hem manyağı herbişey onda var çay ypıyorun kapının önüne çıkıp içelim diyorum sen git ben geliyom az işim var sonra geliyo ama aklı hep pc başında 2 bardak çay içiyo sohbet etmeden zırt içeri giriyo uykusunda bile bunu sayıklıyo bigün uyuyoruz ben wc ye gittim geldim yatağa yattım o sayıklamaya başlamış gene aha kestim lan kestim lan manyadı iyice psikolojisi bozuldu bakalım sonumuz ne olacak valla ben bi çözüm bulamadım bulan banada söylesin ne olur