sen iyice saçmaladın.
bazı insanlar bütün gece oturup oyun oynayamaz.sorumluklarımız var, çalışmalıyız. hayat bir oyundan ibaret değildir. oyuna bağımlı olan insanlar zayıf insanlardır. gerçek hayatta birşey olmayı başaramamış, sanal alemde kendilerini kandıran insanlardır.
hırsı sanal bir ortamda değil, gerçek hayattaki mücadelelerle harcamak daha mantıklı.
benimle ikili diyaloga girip 'sacmaladin' gibi kelimeler kullanma hakkını nereden bulduğunu öğrenebilir miyim?haddini bil..
bu benim hayat benim yasam tarzım.seni asla ama asla ilgilendirmez..
ister oturur dizi izlerim istersem oturur oyun oynarım..buna senin veya bır baskasının laf söylemeye,eleştirmeye hele hele 'sacmaladin' demeye zerre kadar hakkı yok..
ne kadar ciddiye almissin..yok hırs yok sanal ortam vs diye :) ben senin kadar ciddiye almıyorum bunu ya :) ne hırsı Allah askına?alt tarafı oyun oynuyorum!erkek arkadaşımla bır seyler paylaşıyorum ve bundan ikimizde zevk alıyoruz!bence bu çok güzel bır şey
!kaldı ki ben kimseye 'hadi hanımlar sizde sabaha kadar oyun oynayin' demedim.bana kalkıp sorumluluktan vs bahsetme sebebini de bu yuzden anlayamadım!sabaha kadar oynayan benim sana ne?çalışmak zorundayız,sorumluluklarımız var demen ne alaka?
neyse sana veya bır baskasına bunun açıklamasını yapmak zorunda değilim..
dediğim gibi benim hayatım,benim iliskim,benim yasam tarzım..bunu eleştirmek kimsenin haddi değil..o yuzden bır daha benim yazdıklarımı alıntı yapıp sınırını benden çıkartmaya çalışmazsan sevinirim..
herkes kendi hayatına baksın..
iyi günler,iyi forumlar..
Son düzenleme: