Eşi bilgisayar bağımlısı olanlar,derleşelim...

esim değil erkek arkadasım..ilk çıkmaya başladığımızda bagimliydi resmen online oyun oynuyordu..bı aksam arkadaşlarıyla dışarı çıkmıştık btn aksam oyun muhabbeti yaptılar bende çok sikilmistim,bize kalmaya gelirdi o zmn bile oynardı..neyse bı gün tak etti bende ogreniyim bari dedim en azından muhabbeti döndüğünde yabancılık çekmem..walla ne yalan soyliyim hanımlar o gün bgndur bende oynuyorum:) yaslarımız 25 bu arada:) ve heray o oyuna para veriyorum sabaha kadar oynuyorum:) erkek arkadasım bize geliyo,btn aksam birlikte oynuyoruz..ve inanmiycaksiniz ama çok çok çok eğleniyoruz:) ılerde evimize sadece iki tane bilgisayarın durduğu bı oda yapmayı düşünüyoruz,oyun odası:) bu oyunu oynayan çok evli çift var bu arada hatta anne-baba-cocuk birlikte oynuyorlar:) sanırım bizde öyle olucaz:) ve ne yalan soyliyim sanki iliskimiz daha farklı daha güzel oldu bende oynamaya basliyinca,btn erkek arkadaşları kız arkadaşlarına beni ornek gösterir oldu :) ve sunu soyliyim,sizleri de çok iyi anlıyorum eslerinzde..bu oyunu oynayan çok is adamı var ya çok tanıyorum öyle insanlar..hersey dozunda güzel tabii yani bağımlı olmican herseye zaman ayirican yani haklısınız ama eğer benim oynadığım oyunsa yani ben aksam 10dan sbha karsı 4e kdr oynuyorum:)

cekhu ben de senın gıbıyım wow güzel oyun ben bı ara 3 sene kadar knight oynadım. şımdı Popmundo dıye web tabanlı bı oyuna sardım 2 senedır de ona para bayılıyorum. :P
benım sevgılım pek oyunlara düşkün değıl ama ben bılgısayar bağımlısıyım. 10 yaşından berı bılgısayar var elımın altında. günde en az 8 saat başındayım. uyandığım anda ılk yaptığım şey bılgısayarın tuşuna basmak. hıç kapatmıyorum! :( kocam olsa benı boşar :P
bazen yemek yemeğı unutuyorum. tuvaletımı tutmaktan ıdrar yollarımda enfeksıyon oldu :P
sırt ağrılarımdan bahsetmıyorum....

Son düzenleme:
Su anda biraz daha ona ters davranarak biraz daha kendinden emin
konuşmalar yaparak onun hareketlerine dikkat etmesini saglayabilirsin
ha birde

diyorsun ya bebek olunca pc ye giremiyceksin diee...
üzmek istemem ama asıl sen hep bebekle olursun onun yeri yine bellidir.
pc basında üzgünüm..
ama dediğim gibi agır konuşmalar yap biraz.

hahahhaah dove ciddimisin sen :)))) hahaha süper ya benden bitane daha :))
bazen btn gün oynuyorum..sabaha kadar..erkek arkadaşımla en büyük ve en sevdiğim ortak noktamız :)) komik ama bana özel bir şey paylasiyormusuz gibi geliyor..ve eminim benim de oyun oynamamdan o da baya mutlu oluyor :)) ben seviyorum ve eğleniyorum..
evlendiğimizde iki tane bilgisayarın karşılıklı durduğu özel bir oda yapmayı düşünüyoruz :) oyun odası gibi :))
bu arada sırt ağrısı berbaaaaat :)))

ayyyyyyyyyyyyy bu oynadığı oyun knight mı yoksa????sinir oluyorum bu oyuna yaaaa.Allah tan kurtuldu benim ki darısı başınıza

hahahhaah dove ciddimisin sen :)))) hahaha süper ya benden bitane daha :))
bazen btn gün oynuyorum..sabaha kadar..erkek arkadaşımla en büyük ve en sevdiğim ortak noktamız :)) komik ama bana özel bir şey paylasiyormusuz gibi geliyor..ve eminim benim de oyun oynamamdan o da baya mutlu oluyor :)) ben seviyorum ve eğleniyorum..
evlendiğimizde iki tane bilgisayarın karşılıklı durduğu özel bir oda yapmayı düşünüyoruz :) oyun odası gibi :))
bu arada sırt ağrısı berbaaaaat :)))

evlendiğiniz zaman ikinizinde sorumlulukları artacak 8 saat illaki bu oyuna ayıramazsınız.peki hiç düşündün mü ben ev ile ilgilenirken sevgilim sürekli bu oyunla ilgilenirse ne yaparım die:D

Ayyy kızlar yazılarınızı okurken bol bol güldüm valla allah iyiliğinizi versin emi:)))Benim eşimde aynı durumda köy ağası kendisini bir sürü köyü var çok zengin yani:roflol:Artık gülüyorum çünkü çok şükür bin şükür diyelim halimize aldatmıyorlar,sokakta değiller,bilgisayarda kız tavlamıyorlar oyun oynuyorlar..Sokakta olsalar daha zor en azından gözümüzün önündeler..Bende bazen çıldırıyorum ama ne yapayım boşver diyorum elbet bıkacak..
En komiğide geçenlerde çarşıda geziyoruz bunlar artık aştı olayı telefonlaşıyorlar birde abi köyüne saldırıyorlar falan diye:)Yaşlı bir adamcağızda yanımızdan geçiyor eşim köye saldırı var deyince döndü vah vah oğlum pkk mı saldırmış hangi köye saldırmışlar sen polismisin destekmi gönderceksiniz desene ızmire kadar geldiler falan diye söyleniyor:roflol::roflol: ama ben koptum tabi yerlere attım l:kendimi gülmekten:roflol:

Ayyy kızlar yazılarınızı okurken bol bol güldüm valla allah iyiliğinizi versin emi:)))Benim eşimde aynı durumda köy ağası kendisini bir sürü köyü var çok zengin yani:roflol:Artık gülüyorum çünkü çok şükür bin şükür diyelim halimize aldatmıyorlar,sokakta değiller,bilgisayarda kız tavlamıyorlar oyun oynuyorlar..Sokakta olsalar daha zor en azından gözümüzün önündeler..Bende bazen çıldırıyorum ama ne yapayım boşver diyorum elbet bıkacak..
En komiğide geçenlerde çarşıda geziyoruz bunlar artık aştı olayı telefonlaşıyorlar birde abi köyüne saldırıyorlar falan diye:)Yaşlı bir adamcağızda yanımızdan geçiyor eşim köye saldırı var deyince döndü vah vah oğlum pkk mı saldırmış hangi köye saldırmışlar sen polismisin destekmi gönderceksiniz desene İzmire kadar geldiler falan diye söyleniyor:roflol::roflol: ama ben koptum tabi yerlere attım l:kendimi gülmekten:roflol:

hahahahhaha ayyyyyyyyyyy sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün gerçi sen aracı oldun.yani beni amca güldürdü ama neyse:D:D:D:D ya ama bu köy oyunları yine iyi knigt mıdır nedir ıyyyyyyy sinir oluyorum bide tarla oyunu çıktı gerçi her ne olursa olsun knight den iyidir ama neyse:D bizimkilerin tarlayı yada savaş alanlarınıda pkk lılar bassa keşke:D:D:D

hahahahhaha ayyyyyyyyyyy sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün gerçi sen aracı oldun.yani beni amca güldürdü ama neyse:D:D:D:D ya ama bu köy oyunları yine iyi knigt mıdır nedir ıyyyyyyy sinir oluyorum bide tarla oyunu çıktı gerçi her ne olursa olsun knight den iyidir ama neyse:D bizimkilerin tarlayı yada savaş alanlarınıda pkk lılar bassa keşke:D:D:D

Kingsage mi ne bizimki:)Ay sorma ya gülünmücek gibi değilkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gulsencim biz zaten sevgilimle birlikte oynuyoruz..o yüzden benim için sorun olmaz..zaten o isten eve gelince oturursa oturur oyunun basına e bende onunla birlikte oynarım..o yüzden problem yok yani bizim için :))

gulsencim biz zaten sevgilimle birlikte oynuyoruz..o yüzden benim için sorun olmaz..zaten o isten eve gelince oturursa oturur oyunun basına e bende onunla birlikte oynarım..o yüzden problem yok yani bizim için :))

aman öyle olsun bağımlılık yapmasında;)

En komiğide geçenlerde çarşıda geziyoruz bunlar artık aştı olayı telefonlaşıyorlar birde abi köyüne saldırıyorlar falan diye:)Yaşlı bir adamcağızda yanımızdan geçiyor eşim köye saldırı var deyince döndü vah vah oğlum pkk mı saldırmış hangi köye saldırmışlar sen polismisin destekmi gönderceksiniz desene İzmire kadar geldiler falan diye söyleniyor:roflol::roflol: ama ben koptum tabi yerlere attım l:kendimi gülmekten:roflol:
heheheheh ayy evet bide telefonlaşıyolar saat 12 oluyo gece bunu arıyolar bak dedim bida çok önemli bişi olmadığı sürece ölüm kalım gibi aramasınlar yaa öfff ulan benden çok konuşuyon görüşüyon onlarla yaa velayetine alıcan yakında hee diyorum eşimde gülüyo sadece gerçi dediğin gibi kahvesi kumarı karı kızı yok ona şükür evde pc başında oyun oynuyo ama abartıyolar hahaha adamcaz bilse oyun olduğunu gülerdi herhalde gerçek sanmış garibim çok komik gerçektebsırnaşık şeysırnaşık şeydelikafadulden

eşimmmmmm
ve bilgisayar
evde ki koltuklara uzanmak dışında oturmak için kı:::nı koymuşluğu yok bilgisayr masasıylla bütünleşmiş durumda

ay onuda oynadık biiz :))) wow oynuyoz şimdi :))) çok güzel ama tavsiye ederim :)))

Bende bu oyunu oynayan manyaklardandim :roflol:

Bende muhabbetten sykylyp ogrenmistim, ve nerdeyse bagimli oluyordum...
Sabahlara kadar otururduk.. Hatta bizim bi 'calisma odamiz' var, senin bahsettigin oyun odasi haline gelmisti..
Gercekten te ozel biseyler paylasiyoruz bu sekilde.. O benimle dizi bakardi, bende onunla oyun oynardim zemuszemus

Saka maka bizim evliligimiz bu bagimlilik yuzunden cok cekti... Yani bazi sorumluluklar dururken vaktin cogu, hatta tamami oyuna gidiyordu. :1no2:

Hersey dozunda iyi dedigin gibi.. Ama abartmamak lazim.

Cekhu, bu arada son level'e kadar oynamis karakterin varmi?
Ben iki serverde ayri karakterim vardi, baya bi oynamistim

opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
:))) hayalimizdeki çift sizsiniz demeeek :)))
ama dediğin doğru abartmamak lazım :))
ben halimden memnunum o yüzden..oyun oynamak hobi benim için..nasıl kitap okumak hobiyse aynı..erkek arkadasım için de öyle..o yüzden sorun yasamıyoruz..

suan dunemaul da 80 level paladin im var canım :))))
sen hala oynuyormusun? :)))

slm kızlar gecenin 00:21 yazdıklarınızı okuyorum bu saatte burda bunları okuyup cvp yazmamın nedeni benim eşiminde pc başında olması. Sabah uyanır uyanmaz düğmeye basması birden fazla oyunda olup klan kurup bir grup erkeğin sanki dünyayı kurtarıyormuş gibi saatlerce kafa patlatıp saldırı planları yapmaları o oyun yetmiyomuş gibi futbolla ilgili oyunlara girip oyunculara antreman yaptırıp hadi o oyunda yetmiyomuş gibi abuk sabuk başka oyunlarında olduğu bu adamları bilgisayar karşısına kilitleyen bu oyunların olması artıkk benide çileden çıkartoyor.
Oyun oynamasından ziyade ona kilitlenip kalması ve bişi dediğim zaman beni duymaması beni dahada sinir ediyor...

:))) hayalimizdeki çift sizsiniz demeeek :)))
ama dediğin doğru abartmamak lazım :))
ben halimden memnunum o yüzden..oyun oynamak hobi benim için..nasıl kitap okumak hobiyse aynı..erkek arkadasım için de öyle..o yüzden sorun yasamıyoruz..

suan dunemaul da 80 level paladin im var canım :))))
sen hala oynuyormusun? :)))

Evet hobi olarak kaldikca guzel.. Ama bazen okul odevleri kaliyor, veya erken kalkmamiz gerektiginde cok gec yatiyoruz, ben ona kiziyorum.. Yoksa strese birebir.. Tamamen baska bir dunya da oluyosun..
Demek senin sevgilinde iyi bi wow hocasi cikti, yoksa oyle hemen ogrenilecek bi oyun degil gercekten kaydirigubbakcemile3

Benim doomhammer'de bi lvl 70 blood elf mage (frost) var.
Baska bi server'da 68 hunter var zemuszemus

Lich king almadim o yuzden devam da etmedim. Okula daha iyi devam edebilmek icin simdilik dondurdum. Ilerde devam ederim kaydirigubbakcemile5

....Oyun oynamasından ziyade ona kilitlenip kalması ve bişi dediğim zaman beni duymaması beni dahada sinir ediyor...

Seni cok iyi anliyorum canim.. Bazen cok kendini kaptirdiginda ona saygim kalmiyordu, gozume bir cocuk gibi geliyordu.. Bunu onunla otur konus, yoksa ileride bu icinde biriktirdiklerin patliyacak. Herseyi kisitlama sadece su saatten bu saate kadar oyna, abartma.. Beraber film bakalim veya baska bisey yapalim dersin, soz alirsin..

Yoksa icine atarsin o da senin icinde neler geciyor hic anlamaz bile.. Daha da oynar :1no2:

evt kolay oyun değil :))
biz ilk knight online oynadık sonra wow a geçtik..biraz bilgim vardı o yüzden çok. zorlanmadım :))
çok keyifli bence..
arada erkek arkadasım kalmaya gelir laptop unuda alır :)) cayimizi demler oyun oynarız :))
bı ara ev internet cafe olmuştu resmen :)) 2 arkadasımız daha geliyordu 4 kisi salonda oynuyorduk..

ben çalışmadığım ve okulum da olmadıgı için zaman konusunda rahatım ama erkek arkadasım çalıştığı için günde en fazla 2 saat fln oynuyor..

oynamadığım zamanları ve sevgilimin bağımlı olduğu zamanları hatırlıyorum da..tam bir kabustu..coook kavga ettik bu yüzden..ilgisizdi dışarı pek cikmazdi tlfnlarimi bile acmazdi bazen oyun oynuyor diye!!oyunda bir seye kızar bana bagirirdi!!!sınır olurdum!!ne zaman bir yere gitsek tek muhabbetleri oyun olurdu sıkıntıdan patlardim..hayatımda bırak online oyunu normal bilgisayar oyunu oynamisligim yoktu..bir gün baktım bu adam olmiycak,az vakit geçiriyoruz..hadi bana da ogret dedim :)) bu inanmadı ilk basta snr ben ısrar edince öğretmeye başladı..daha çok vakit geçirmeye başladık tabii ve daha çok konuşmaya..ama hala bagimliydi bbi sebepten ötürü ayrıldık..ve bana 'keske oyuna harcadığım zamanı senin için harcasaydım.....' seklinde başlayan bir mesaj attı ve bir daha o sekilde oynamiyacagina dair soz verdi..barıştık,uzun bı süre oynamadi..snr başladı ama gercekten de bu sefer abartmadı..biraz daha gözlemledim değişecek mı diye..yook bu sefer bağımlı degildi e hadi ben de basliyim o zmn tekrar dedim :)) iste suan hala dozunda abartmadan devam ediyoruz oynamaya..ben zaten olayın farkindaydim o da hatasını anladı..o yüzden bizim abartma gibi bı durumumuz olmaz..dersimizi aldık :))

bu oyunda bı server var..oyunu gercek hayat gibi yasıyorlar..gercek hayatta mesela konsere gidersin di mı veya ne biliyim arkadaşlarla toplanırsın...aklınıza daha ne geliyorsa iste oyunda onları yapiyorlar..yasıyorlar orda resmen..yani bu tarz oynayanlara özel server var..yani bu is aslında çığırından çıkmış bir is maalesef..ipin ucu kaçtı mı yakalaması zor..
zevkli eğlenceli olduğu kadar da tehlikeli..yuva yıkar Allah korusun..

Cekhu siz sevgiliyken dersinizi almissin, ileriye donuk evliligi dusunurseniz bu hataya dusmezsiniz insallah. Bizimkide bagimliydi ve bende aynen senin gibi ogrenmeye karar verdim, ve bu kadar kendimi kaptiracagim aklimin ucundan gecmezdi kaydirigubbakcemile3
Ama cok guzel vakit gecirdik sizin gibi, bana hocalik yapiyordu, ogretiyordu.. Sonra biseyler basarinca hosuna gidiyordu.. kaydirigubbakcemile5

Seninki tam bagimliymis onceleri.. Bizimki daha cok sykyntydan kendini kapatmak istediginden oynuyordu.. Keyfi yerinde olunca hic aramazdi.
Insallah dozunda kalir canim, seninle beraber keyif aldiktan sonra ha oyun oynamissiniz, ha oturup 2 saat dizi bakmissiniz ne farkeder?

Allah baska kotu huylar vermesin, degilmi.. :hulya:

doğru diyosun canım ya..ikimizde ortak bir şey paylaşıp eğleniyoruz..bunda hiç bı kötülük yok bencede..
dersini de aldı artık eskisi gibi olmaz :))
ve dediğin gibi bir seyler basarinca cocuk gibi seviniyo :)) çok hosuna gidiyo :))

ve yine dediğin gibi sagda solda abuk subuk insanlarla gezicegine evinde oturup oyun oynaması benim de isime geliyor :)) asosyal de değil tabiiki ama sürekli de sokakta değil :))

walla bende bu kadar oynayabilecegimi hiç düşünmemiştim :)) o calisiyo diye 12 de cikiyo oyundan ben çalışmadığım için 3e 4e kadar oturuyorum :))

Back