esim değil erkek arkadasım..ilk çıkmaya başladığımızda bagimliydi resmen online oyun oynuyordu..bı aksam arkadaşlarıyla dışarı çıkmıştık btn aksam oyun muhabbeti yaptılar bende çok sikilmistim,bize kalmaya gelirdi o zmn bile oynardı..neyse bı gün tak etti bende ogreniyim bari dedim en azından muhabbeti döndüğünde yabancılık çekmem..walla ne yalan soyliyim hanımlar o gün bgndur bende oynuyorum:) yaslarımız 25 bu arada:) ve heray o oyuna para veriyorum sabaha kadar oynuyorum:) erkek arkadasım bize geliyo,btn aksam birlikte oynuyoruz..ve inanmiycaksiniz ama çok çok çok eğleniyoruz:) ılerde evimize sadece iki tane bilgisayarın durduğu bı oda yapmayı düşünüyoruz,oyun odası:) bu oyunu oynayan çok evli çift var bu arada hatta anne-baba-cocuk birlikte oynuyorlar:) sanırım bizde öyle olucaz:) ve ne yalan soyliyim sanki iliskimiz daha farklı daha güzel oldu bende oynamaya basliyinca,btn erkek arkadaşları kız arkadaşlarına beni ornek gösterir oldu :) ve sunu soyliyim,sizleri de çok iyi anlıyorum eslerinzde..bu oyunu oynayan çok is adamı var ya çok tanıyorum öyle insanlar..hersey dozunda güzel tabii yani bağımlı olmican herseye zaman ayirican yani haklısınız ama eğer benim oynadığım oyunsa yani ben aksam 10dan sbha karsı 4e kdr oynuyorum:)
hahahhaah dove ciddimisin sen :)))) hahaha süper ya benden bitane daha :))
bazen btn gün oynuyorum..sabaha kadar..erkek arkadaşımla en büyük ve en sevdiğim ortak noktamız :)) komik ama bana özel bir şey paylasiyormusuz gibi geliyor..ve eminim benim de oyun oynamamdan o da baya mutlu oluyor :)) ben seviyorum ve eğleniyorum..
evlendiğimizde iki tane bilgisayarın karşılıklı durduğu özel bir oda yapmayı düşünüyoruz :) oyun odası gibi :))
bu arada sırt ağrısı berbaaaaat :)))
Ayyy kızlar yazılarınızı okurken bol bol güldüm valla allah iyiliğinizi versin emi:)))Benim eşimde aynı durumda köy ağası kendisini bir sürü köyü var çok zengin yani:roflol:Artık gülüyorum çünkü çok şükür bin şükür diyelim halimize aldatmıyorlar,sokakta değiller,bilgisayarda kız tavlamıyorlar oyun oynuyorlar..Sokakta olsalar daha zor en azından gözümüzün önündeler..Bende bazen çıldırıyorum ama ne yapayım boşver diyorum elbet bıkacak..
En komiğide geçenlerde çarşıda geziyoruz bunlar artık aştı olayı telefonlaşıyorlar birde abi köyüne saldırıyorlar falan diye:)Yaşlı bir adamcağızda yanımızdan geçiyor eşim köye saldırı var deyince döndü vah vah oğlum pkk mı saldırmış hangi köye saldırmışlar sen polismisin destekmi gönderceksiniz desene İzmire kadar geldiler falan diye söyleniyor:roflol::roflol: ama ben koptum tabi yerlere attım l:kendimi gülmekten:roflol:
hahahahhaha ayyyyyyyyyyy sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün gerçi sen aracı oldun.yani beni amca güldürdü ama neyseya ama bu köy oyunları yine iyi knigt mıdır nedir ıyyyyyyy sinir oluyorum bide tarla oyunu çıktı gerçi her ne olursa olsun knight den iyidir ama neyse bizimkilerin tarlayı yada savaş alanlarınıda pkk lılar bassa keşke
gulsencim biz zaten sevgilimle birlikte oynuyoruz..o yüzden benim için sorun olmaz..zaten o isten eve gelince oturursa oturur oyunun basına e bende onunla birlikte oynarım..o yüzden problem yok yani bizim için :))
heheheheh ayy evet bide telefonlaşıyolar saat 12 oluyo gece bunu arıyolar bak dedim bida çok önemli bişi olmadığı sürece ölüm kalım gibi aramasınlar yaa öfff ulan benden çok konuşuyon görüşüyon onlarla yaa velayetine alıcan yakında hee diyorum eşimde gülüyo sadece gerçi dediğin gibi kahvesi kumarı karı kızı yok ona şükür evde pc başında oyun oynuyo ama abartıyolar hahaha adamcaz bilse oyun olduğunu gülerdi herhalde gerçek sanmış garibim çok komik gerçektebsırnaşık şeysırnaşık şeydelikafaduldenAyyy kızlar yazılarınızı okurken bol bol güldüm valla allah iyiliğinizi versin emi:)))Benim eşimde aynı durumda köy ağası kendisini bir sürü köyü var çok zengin yani:roflol:Artık gülüyorum çünkü çok şükür bin şükür diyelim halimize aldatmıyorlar,sokakta değiller,bilgisayarda kız tavlamıyorlar oyun oynuyorlar..Sokakta olsalar daha zor en azından gözümüzün önündeler..Bende bazen çıldırıyorum ama ne yapayım boşver diyorum elbet bıkacak..
En komiğide geçenlerde çarşıda geziyoruz bunlar artık aştı olayı telefonlaşıyorlar birde abi köyüne saldırıyorlar falan diye:)Yaşlı bir adamcağızda yanımızdan geçiyor eşim köye saldırı var deyince döndü vah vah oğlum pkk mı saldırmış hangi köye saldırmışlar sen polismisin destekmi gönderceksiniz desene İzmire kadar geldiler falan diye söyleniyor:roflol::roflol: ama ben koptum tabi yerlere attım l:kendimi gülmekten:roflol:
ay onuda oynadık biiz :))) wow oynuyoz şimdi :))) çok güzel ama tavsiye ederim :)))
:))) hayalimizdeki çift sizsiniz demeeek :)))
ama dediğin doğru abartmamak lazım :))
ben halimden memnunum o yüzden..oyun oynamak hobi benim için..nasıl kitap okumak hobiyse aynı..erkek arkadasım için de öyle..o yüzden sorun yasamıyoruz..
suan dunemaul da 80 level paladin im var canım :))))
sen hala oynuyormusun? :)))
....Oyun oynamasından ziyade ona kilitlenip kalması ve bişi dediğim zaman beni duymaması beni dahada sinir ediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?