Eş kişisi sorunsalı

Ama siz adamı böyle görüp almışsınız... Keşke yapsa ama yapmıyormuş işte. Siz kavga dövüş bunu değiştiremezsiniz. Hem kendinizi hem evliliğinizi yıpratırsınız. Madem demeden almıyor sizde talep edin. İsteyin.

Ailesinden görmeyle alakalı birşey değil bu. Eşim sevgiliyken alırdı evlendikten sonra ne istiyorsan alıyım ben alamıyorum hediyeyi beceremiyoruma döndü olay. Ondanda ben mutlu olmuyorum zaten param var ben seçtikten sonra hediye olmuyor ki benim istediğim dusunulmek. En son hiçbir özel gun atlanmayacak dedim. Sevgililer gününde çiçek gelmişti iş yerine şok olmuştum gercekten beklemedigim biseydi. Sonrasında doğum günümu unuttu saygı duruşu İstiklal marşı ve kapaniş

Değerli hissetmek sadece hediye ile ilgili değil ki. Sevgiyi göstermenin bir sürü yolu var. Bir kadın eşi hediye almadı diye kendini değersiz hissediyorsa onda sorun vardır. Kadın önce kendi değerini kendisi bilecek.

Hediyeler alan süprizler yapan erkeklerin çoğu eşinden korktuğu için, kavga vs çıkmasın diye yapıyor, özel günlerde alanları demiyorum hediye sürpriz işinin cılkını çıkaranlar için diyorum. Dikkat edin çevrenizde varsa bu tipler eşini gözlemleyin, benim hiç şaşırtmadı. Eşinin aldığı her çiçeği böceği sosyal medyada paylaşan kadınlara bakın evlilikleri berbattır.

Konu sahibine de fikir vermiş olduk, eğer her özel günde elinde çiçekle hediyeyle gelmesini istiyorsan camı çerçeveyi indir, canına oku, korksun. Ondan sonra asla unutmaz günler öncesinden başlar hediye bakmaya. Tabi bu şekilde içinize sinerse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…