- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Tabi ki sen bilirsin ama 6 birim kazaniyorsan 1 birimi " hayatta herşey insanlar için " diye düşünerek bir kenara koyabilirsin. Soyle düşün ortak hesapta genelde internet bankacılık şifreleri iki tarafca bilinir.Esin bir tartisma anında seni darp etti veya tüm parayı kendi hesabina geçirdi..o gün avukat tutacak ,hatta ailenin evine taksiyle gidecek paran olmaz.Bu yüzden arkadaşlar 3-5 kendi birikimin olsun diyor.
Niye vermiştiniz ona?Aslında bunun güvenlede alakası yok.
İnsanın her zaman kenarda bir birikmişi ,bir dayanağı olmalı.
Çünkü aksi durum olduğunda erkekler 5 kuruş koklatmamak için türlü şaklabanlık yapıyor.
Eski eşe tüm paramı verdiğim için boşanırken bildiğiniz beni sinir krizine soktu.
Evlenince sen ben yoktur biz vardır, olması gereken de bu'dur ama bir evlilikte sevgi, saygı, sadakat kadar güven de çok önemlidir, söz konusu para olunca 40 yıllık eşin bile ne yapacağı belli olmuyor, eğer eş parayı seven, araç değil amaç olarak gören biriyse ortak hesap açmak risklidir zira birçok kadın ortak hesap açtığında kendisinin rızası ve bilgisi olmadan hesaptan para çekilmeyeceğini zannediyor lakin şayet açılan ortak hesapta 2 kişininde imzası aynı derecede geçerli değilse, birinin imzasıyla para çekilebiliyorsa o birikim yalan oluyor.Benim şuan işim yok şimdiden dert oldu biliyorum çok düşünüyorum ama eğer hedeflerim gerçekleşirse iyi bir maaş alacağım. bu doğrultuda çalışıyorum, uğraşıyorum, olacağını düşünüyorum. Ama misal; erkek arkadaşım 2 alıyorsa ben 6 alacağım. Erkek arkadaşım eğer bende çalışırsam evlenince ortak hesap açmayı istiyordu. Maddi konuda sorunum olsa zaten erkek arkadaşımla evlenmem. Benim param diye birşey yok bizim paramız var ama sadece biz bu evlilikte maddi durumu en iyi şekilde nasıl yönetebiliriz bunu sormak istiyorum. Gerçekten hiçbir sorun yaşamak istemem. Hep evlilikte bu çiftlerin sorun yaşayacağını söylüyorlar bende endişeleniyorum.
Ohooo daha erkek arkadas
Evlenilecek deee
Maas alinacak daaa
İs hesaba gelecek
Simdiden yapilmaz o planlar. Ölme esegim ölme yani
Aslında tek sebebi “ağzımızın tadı bozulmasın”dı.Niye vermiştiniz ona?
Bizde hesap ortakBenim şuan işim yok şimdiden dert oldu biliyorum çok düşünüyorum ama eğer hedeflerim gerçekleşirse iyi bir maaş alacağım. bu doğrultuda çalışıyorum, uğraşıyorum, olacağını düşünüyorum. Ama misal; erkek arkadaşım 2 alıyorsa ben 6 alacağım. Erkek arkadaşım eğer bende çalışırsam evlenince ortak hesap açmayı istiyordu. Maddi konuda sorunum olsa zaten erkek arkadaşımla evlenmem. Benim param diye birşey yok bizim paramız var ama sadece biz bu evlilikte maddi durumu en iyi şekilde nasıl yönetebiliriz bunu sormak istiyorum. Gerçekten hiçbir sorun yaşamak istemem. Hep evlilikte bu çiftlerin sorun yaşayacağını söylüyorlar bende endişeleniyorum.
Yanlış hem de çok yanlış bir plan olmuş. Eşinin maaşıyla geçinip senin maaşınla senin hesabınla birikim yapınHenğz çalışmaya başlamadım. İşe girersem planımız hazır benim maaşla geçinmeye çalışıp eşimin maaşıylada birikim yapacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?