• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eş ile ortak hesap açmak en mantıklı olanı mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim genel masrafları karşılar , ben de gerektiğinde destek olurum, hesabımda altın biriktiririm, ama senin benim yoktur, ortak hesap olsun diye gerekte duymadık...

Eğer senın paran benim param diye ayrılırsa huzursuzluk çıkar onu benim paramla aldık bunu senın paranla diye. En iyisi ikinizde maaşlarınızı birleştirin ödemelerinizi yapın mutfak masrafı benzın masrafı ayırın gerisi ıhtıyacınız olan parayıda koyun cuzdanınıza

Benim şuan işim yok şimdiden dert oldu biliyorum çok düşünüyorum ama eğer hedeflerim gerçekleşirse iyi bir maaş alacağım. bu doğrultuda çalışıyorum, uğraşıyorum, olacağını düşünüyorum. Ama misal; erkek arkadaşım 2 alıyorsa ben 6 alacağım. Erkek arkadaşım eğer bende çalışırsam evlenince ortak hesap açmayı istiyordu. Maddi konuda sorunum olsa zaten erkek arkadaşımla evlenmem. Benim param diye birşey yok bizim paramız var ama sadece biz bu evlilikte maddi durumu en iyi şekilde nasıl yönetebiliriz bunu sormak istiyorum. Gerçekten hiçbir sorun yaşamak istemem. Hep evlilikte bu çiftlerin sorun yaşayacağını söylüyorlar bende endişeleniyorum.
Erkek arkadaşının daha evlenmeden bunu düşünüp dillendirmesi abes geldi bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X