- 19 Temmuz 2007
- 4.303
- 5.716
- 773
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Ortada fol yok yumurta yok. İş bile yokken eşinden 3 kat fazla maaş alacağını nerden biliyorsun. Olmayan işten kazandığın olmayan 3 kat fazla maaşın derdine düşmüşsünBenim şuan işim yok şimdiden dert oldu biliyorum çok düşünüyorum ama eğer hedeflerim gerçekleşirse iyi bir maaş alacağım. bu doğrultuda çalışıyorum, uğraşıyorum, olacağını düşünüyorum. Ama misal; erkek arkadaşım 2 alıyorsa ben 6 alacağım. Erkek arkadaşım eğer bende çalışırsam evlenince ortak hesap açmayı istiyordu. Maddi konuda sorunum olsa zaten erkek arkadaşımla evlenmem. Benim param diye birşey yok bizim paramız var ama sadece biz bu evlilikte maddi durumu en iyi şekilde nasıl yönetebiliriz bunu sormak istiyorum. Gerçekten hiçbir sorun yaşamak istemem. Hep evlilikte bu çiftlerin sorun yaşayacağını söylüyorlar bende endişeleniyorum.
Benim eşim benim maasima dokunmuyor sormuyor bile sen kendin napmak istersen ona harca dedi sadece evlendigimiz ay verdim sonra altın aldim banka hesabı açtım orda biriktiriyorum ortak hesap yerine kendi adınıza acın yarın nolcagi belli olmaz ayrılırsın senin paranın yarısını o alir ortak hesaptaBenim şuan işim yok şimdiden dert oldu biliyorum çok düşünüyorum ama eğer hedeflerim gerçekleşirse iyi bir maaş alacağım. bu doğrultuda çalışıyorum, uğraşıyorum, olacağını düşünüyorum. Ama misal; erkek arkadaşım 2 alıyorsa ben 6 alacağım. Erkek arkadaşım eğer bende çalışırsam evlenince ortak hesap açmayı istiyordu. Maddi konuda sorunum olsa zaten erkek arkadaşımla evlenmem. Benim param diye birşey yok bizim paramız var ama sadece biz bu evlilikte maddi durumu en iyi şekilde nasıl yönetebiliriz bunu sormak istiyorum. Gerçekten hiçbir sorun yaşamak istemem. Hep evlilikte bu çiftlerin sorun yaşayacağını söylüyorlar bende endişeleniyorum.
Herkesin hesabı ayrı olsun para insanları çok değiştiriyor hele siz bir evlenin araya aileler girsin o zaman görürsün hayayı, KonyayıOrtada fol yok yumurta yok. İş bile yokken eşinden 3 kat fazla maaş alacağını nerden biliyorsun. Olmayan işten kazandığın olmayan 3 kat fazla maaşın derdine düşmüşsün
Ortada fol yok yumurta yok. İş bile yokken eşinden 3 kat fazla maaş alacağını nerden biliyorsun. Olmayan işten kazandığın olmayan 3 kat fazla maaşın derdine düşmüşsün
Eş bu dibine kadar güven veriyorsa neden olmasın.Benim şuan işim yok şimdiden dert oldu biliyorum çok düşünüyorum ama eğer hedeflerim gerçekleşirse iyi bir maaş alacağım. bu doğrultuda çalışıyorum, uğraşıyorum, olacağını düşünüyorum. Ama misal; erkek arkadaşım 2 alıyorsa ben 6 alacağım. Erkek arkadaşım eğer bende çalışırsam evlenince ortak hesap açmayı istiyordu. Maddi konuda sorunum olsa zaten erkek arkadaşımla evlenmem. Benim param diye birşey yok bizim paramız var ama sadece biz bu evlilikte maddi durumu en iyi şekilde nasıl yönetebiliriz bunu sormak istiyorum. Gerçekten hiçbir sorun yaşamak istemem. Hep evlilikte bu çiftlerin sorun yaşayacağını söylüyorlar bende endişeleniyorum.
Ortada fol yok yumurta yok. İş bile yokken eşinden 3 kat fazla maaş alacağını nerden biliyorsun. Olmayan işten kazandığın olmayan 3 kat fazla maaşın derdine düşmüşsün
Bunu yazmaya gelmiştim
Yorumlarda herkeste bir benim param modu var
Eşimden ayrı birikim yapacağım/yapıyorum diyen onlarca kadın
Ama eşim annesine her ay 200 TL verecek konusunda da o çocuklarının rızkı yorumları da havada uçuyor
Kadın maaşından ayrıca birikim yapacaksa o zaman erkek de yapar yapmalı
Bu durumda da evlilik gider ortaklığı anlaşması olan şirketlere benziyor
Ortak giderleri karşılayalım kalanını herkes istediği gibi harcasın vs evlilikle uyuşmuyor ki
Mal ayrılığı rejimi var evlilik içi mallara dair ama onda bile günlük harcamalar ayrı değil
Özetle bu kadar para odaklı henüz iş ve maaş olmadan hesap şöyle oldun böyle olsun konuşması bana sağlıklı bir ilişki izlenimi yaratmadı
20 yıldır aynı adamlayım hiç aramızda senin paran benim param muhabbeti olmadı kim çok kazanırsa kazansın
Bu tarz konularda yazdım benim hiç şahsi birikimim yok vs diye sonra fark ettim ev araba ve bankadaki tüm birikim benim adıma zaten hiç benim hissetmesem de
Onlar benim değil bizim zira boşanırsak da paylaşım çocuk odaklı olur
HAyır insanlar özelde halihazırda çalışırken bile yarın ın tasasına düşer ne olur ne olmaz diye siz iş bile yokken nasıl 3 katı maaş alacağınızdan bu kadar eminsiniz merak ettim ondan sordumBu konudan sadece maaşımın derdine düştüğümü mü çıkardınız pes her yerde eleştirilecek birşey çıkaran insanlar oluyor. Evlilikte sorun çıkmaması adına bunu belirttim. Böyle bir konu olduğunda eşim tarafından yanlış anlaşılmamak için. Neyse ben zaten gereken fikirleri aldım.
HAyır insanlar özelde halihazırda çalışırken bile yarın ın tasasına düşer ne olur ne olmaz diye siz iş bile yokken nasıl 3 katı maaş alacağınızdan bu kadar eminsiniz merak ettim ondan sordum
Ne yalan soyleyim bu konuda ben de guvenirrim esime, ama ipler elin oglunda degik elin kizinda bizdeDogrudur, yok illa kavga olur mu diye degilde.. bazi erkekler mesela kotuye kullaniyolar bu ortak hesap mevzusunu, kumar oynuyo kadina gidiyo vs. Bozuk olan her turlu yaparda ne bileyim bu kadar ipleri elin ogluna vermek dogru gelmiyor bana
Ben burada benim param moduna girmedim. Fikir almak için bu konuyu açtım. Farkındaysanız en iyi olan ortak hesap mı diye soru sordum
Sen zaten ipleri tamamen eline almissin:) ama kadinin calisip 3 kurusa muhtac yasadigi aileler var maalesefNe yalan soyleyim bu konuda ben de guvenirrim esime, ama ipler elin oglunda degik elin kizinda bizdeyani ben tutarim hesap isini, hesapkari ben yaparim birikimi de....esin esnaf onu maasi evi gecindirir hatta ben bile gunluk harcligimi alirim benim maasimla da ev kredisi odeyip kalani birikim yapariz, kendime istedigimi alirip sormaz bile o da istedigini alir yani ne bileyim boyle hesaplar bana da cirkin gelir...cok sukur ben aileme de gonderirim hic birsey demez ve sormaz simdi dersinz es ailesine verse kizarsin diye zatem onlarin gelir ortak...dedigiz gibi aldatacak olan kumar oynayacak olan yinr yapar bunu bu sekilde onleyemezsinz hii adam guven vermiyorsa ayirirsin hesabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?