- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Evet, senin benim param yok, bizim paramız var, ancak ortak hesap açacak kadar değil. Yeri gelir sen ödersin, yeri gelir o öder. Ya da birinizin maaşı sadece giderlere bağlı olur, diğeri içeride durur.
Hatta ikinci ayrı (başka bankada) hesap açabiliyorsan, aç derim. Oraya kendi birikimini yaparsın. Bu saklama gizleme değil de, senin için garanti diyelim. Veyahut hesap açmayacaksan, altına yatırım yap, ama bunu söyleme :)
ben şuan gerçekten hiçbir şeyi savunmuyorum iki fikir var ve benim aklım çok karışık :)Yahu aklım almıyor ne demek ayrı hesap, esten “gizli” birikim. Kendini garantiye almak gibi amaçlar varsa o ne tarz bir evlilik nasıl bir güven ilişkisi??
Henğz çalışmaya başlamadım. İşe girersem planımız hazır benim maaşla geçinmeye çalışıp eşimin maaşıylada birikim yapacağız.
Kadın çalışıyorsa her halükarda kendini garantiye almış sayılmaz mı? Ebeveynlerimiz boşunamı okuyunda altın bileziğiniz olsun dedi? Hani ev hanımı olursun çalışmazsın ayrılmak istersin ama maddi açıyıda düşünüp garanti altına almaya çalışırsın kendiniAksi bir durum olduğunda herkes kendini düşünüyor.
Umarım olmaz ama aksini düşünmek lazım.
Eve katkınız olabilir ama ortak para bence yanlış.
Boşanırken tüm paramı eş olacak adiye verdiğim için aylarca bana verdiğim parayı almak için yalvardım.Kadın çalışıyorsa her halükarda kendini garantiye almış sayılmaz mı? Ebeveynlerimiz boşunamı okuyunda altın bileziğiniz olsun dedi? Hani ev hanımı olursun çalışmazsın ayrılmak istersin ama maddi açıyıda düşünüp garanti altına almaya çalışırsın kendini
Aslında bunun güvenlede alakası yok.Burda çok konu okuyoruz bütün çalıştığımı eşime verdim şu anda ortalıkta kaldım boşanıyoruz falan filan diye . Para konusunda kimseye güvenmem her kazığı yemiş biri olarak .
Sevgilinde güven vermiyor bence şimdiden bunların hesabını yaparak .
Boşver, bazılarına anlatamazsın bunu. :)Boşanırken tüm paramı eş olacak adiye verdiğim için aylarca bana verdiğim parayı almak için yalvardım.
Sizce hata kimde ?
Ben maaşım yatınca evin giderlerine göre bi miktar eşime eft yapıyorum. Kalanın bi kısmını kendi giderlerim ve kenara ev için birikim parası koyuyorum. Ortak hesap fazlasıyla saçma bence gizli bi süpriz bile yapamazsın
Boşanırken tüm paramı eş olacak adiye verdiğim için aylarca bana verdiğim parayı almak için yalvardım.
Sizce hata kimde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?