Eş ile kıskançlık sorunların çözülmemesi lütfen yardım edin konuşmaya çok ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnanın tek konu bu değil ben sadece ayarını kaçırmamasını istiyorum ve bunu konuşarak aşmak istiyorum
Hakli ya da haksiz olarak esimizden bir takim taleplerimiz, rahatsizlik duyduğumuz seyler olabilir. Her iliskinin dinamigide farklidir. Buna itirazim yok. Yadirgadigim sey sizin dizlerinizi dove dove saatlerce aglamaniz. Esiniz is arkadaslariyla diyalogu tamamen bitiremez. 3 kez ariyorlarsa birkez aciyormus. Bence yapabilecek baska birseyi yok ki. Bu kadar aglamaniza gerek yok

Bence başka sorunları var, sorunu çıplak gözle görmekten daha kolay geliyor bu iki kadının üzerine gitmek. Soruna elbise giydiriyor.

Aldattığını düşünmüyorsanız sorun ne?
Ya aldatırsa korkusu mu yaşıyorsunuz?

Tamam asıl sorununuz neyse onu anlatın, eşinizin olmayan aldatma ihtimalinden bir çıkalım .

çözmek istiyorsanız bir uzmandan yardım almalısınız.
biz burada anlattığınız tek bir olaydan neden böyle davrandığınızı, dövünerek ağlamanıza sebep olan hırsınızın sebebini anlayamayız ki.
ha abartıyormuyum sorusuna cevap verebiliriz ancak. evet abartıyorsunuz.

Bence başka sorunları var, sorunu çıplak gözle görmekten daha kolay geliyor bu iki kadının üzerine gitmek. Soruna elbise giydiriyor.

aynen bencede bu davranış biçiminin bir temeli olmalı ama yardımı biz edemeyiz. profesyonel destek almalı. dizlerimi morarta morarta ağlıyorum diyen biri sağlıklı düşünce yapısına sahip değildir bizim lafımızla da kendini nasıl değiştirecek.

Kıskanıyorsanız bu ne kendinize ne de ilişkinize güveniyorsunuz demektir. Terapiye gidebilirsiniz.. Bir de eşiniz market müdürü mü? Ne için arayıp duruyorlar ki? Birbirlerine sorsunlar? Arkadaşlar izinli günümde / işten sonra beni aramayın kendi aranızda halledin diyebilir eşiniz. Nükleer santralde çalışmıyorlar sonuçta...

Geçen sabah 4 de amirimle mesajlasiyordum, eşimi de gece 12, 1 demeden ararlar. İş bu, gerekiyorsa arayacaklar tabi ki. Aman bunun evde nazlı eşi var aramayalim mi diyecekler?
Geçenlerde gün içinde iş için görüştüğüm bir okul müdürünün eşi tarafından aranıp rahatsız edildim sen benim kocamı niye arıyorsun diye... Hasta insandan bol bişey yok memlekette.

ağlarken kendimi aşırı kaybediyorum anlaşılmamak beni çok yoruyor
İnsan her ağladığında kendini kaybetmez. Kaybetmemesi lazım. Eğer her ağladığınızda kendinizi kaybedecek duruma geliyorsanız-ki ufak şeylerden ağlamaya meyillisiniz - eşinize sabır diliyorum. Size de profesyonel destek.

Geçenlerde gün içinde iş için görüştüğüm bir okul müdürünün eşi tarafından aranıp rahatsız edildim sen benim kocamı niye arıyorsun diye... Hasta insandan bol bişey yok memlekette.
İşim gereği insanları gece 3-4 te aramışlığım çok. Ne yuvalar yıkıyorum ne dizler morarıyor benim yüzümden kimbilir :////

Bu kadınları mağarada mı büyütüyorlar evlenene kadar, hiç mi insan içine çıkmıyor bunlar ya, nedir?

Yalnız kadın da tam insanına denk gelmiş :d iyi ruh halinize denk geldi umarım :d
Deli heralde dedim geçtim Kimin karısı olduğunu da anlamadım ki ilk başta sonra adam arayıp özür dileyip sizinle çalışmak isteriz görüşmeye bekleriz falan deyince jetonum düştü. Ben sizinle çalışmak istemem dedim. Bir aramaya bu derece dellenen kadının kocasıyla bütün gün dirsek dirseğe çalışmak hayırlı bir yere varmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…