Eş ile kıskançlık sorunların çözülmemesi lütfen yardım edin konuşmaya çok ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sagliksiz davranislar sagliksiz durumlar dogrurur. Esinizin kiskancligi nasil abartiysa sizinde su anki davranislari abarti. Benim esimi de hastanede calisirken zirt pirt ariyorlardi. Simdi doktorlar kadin diye dizlerimi mi dövmem gerekliydi? Önce o kendinize zarar vermeyi birakin. Cok gereksiz. Ikincisi esinizle iletisiminizi kavga ederek güclendiremezsiniz. Ikinizin de aslinda güveni tam.yok. asil sorun o

Hic normal degil yaptıklarınız. Belki linc yiyecegim ama calisma hayatinda bazi insanlarin kapasiteleri düşük oluyor. Tek baslarina sorumluluk almak istemiyorlar. Bu yuzden surekli onaylanma ihtiyaci hissediyorlar. Ayni seyleri esim ve bende yasiyoruz. Google ile halledilebilecek basit bir konuda bile(bir yazilim programini kullanmak) ariyorlar. Abartmayin isterseniz. 1 saat aglamak dizleri yumruklamak nedir?

Kızlar merhaba ben 3 yıllık evliyim eşim ile 9 sene önce sevgililik zamanımız oldu çok erken tanıştık. Aşırı kıskanç bir insan kendisi bazen abartsada dozunda kalıyor. Ama bende kıskanç bir insanım ben daha da normal şeyleri kıskandığımı düşünüyordum ama eşimin şimdi çalıştığı işe kadar .

Eşim şu an bir markette çalışıyor 4 kişi çalışıyorlar 3 kız tek erkek eşim.Eşim sorunlu değil yardımcı ama sürekli eşimi arıyorlar birtanesi evli 2 tanesi bekar. İzinli gününde bile en ufak birşey olsa eşimi arıyorlar .Bunun canımı sıktığını her zaman söylüyorum görüyorsn 3 defa arıyorlar birini açıyorum diyor. Ama bu beni çok üzüyor kişisel birşey bile olsa arıyorlar bunu düzeltmeye çalışmıyor ben üzülünce de kavga ediyoruz.Dün gece konuşuyoruz yok işte çevredekiler kızları rahatsız ediyor bir gün hepsi ile kavga edecegim felan dedi bende dedim ki en ufak birşeyde karışma ama ileriye giden birşey fark edersen tabiki yapabilirsin dedim .

Ama konuyu açıklama gereği duymadı bende sustum ki malesef üzüntüm yüzüme yansıyor konuşmadık bir süre sonra ağladım ben gizlice umursamıyor diye sonra balkonda oturuyordu yanına gittim ağladın mı sen dedi yok dedim ama canım sıkıldı canım bunda yanlış anlaşılacak birşey yok bile demedin dedim. Yok her zaman ki halin insanlık için yapıyorum felan diye çıkıştı bana bende dedim ki keşkr birazda bana insanlık yapsın beni gururumu düşünsen belki insanlar yanlış anlar dozunda yap ne yaparsan dedim yine kalktı gitti konuyu çözelim dedim aynı şeyler sıkıldım artık dedi gitti uyumaya bu aralar bu sıkıntılar yüzündem psikolojim çok bozuldu 1 saat kadar ağladım geldi kızdı bağırdı geç uyu herşeyden kavga çıkarıyorsın diye o salonda uyudu ben yatak odasına geçtim psikolojim o kadar bozuldu ki dizlerime yumruk vurarak dizlerimi morartıyorum aileme anlatamam bana çok düşkünler eşime kin beslerler diye korkuyorum kimse ile konuşamıyorum ben mi çok abartıyorum sizce ???
Bir tedavi mi olsanız? Hiç sağlıklı bir halde değilsiniz.
Siz de girin bir işe çalışın eve kapanmayın da dünyanın kocanızdan ibaret olmadığını görün 🙄

Yani rahatsız olduğunuz şeyi ben anlamadım. Şunu anladım ama doğru iletişimden aşırı uzak çok fazla dramatik bir yapınız var ve bunu değiştirmek için de bir şey yapmıyorsunuz. Belki konunuzda haklısınızdır gerçekten ne oldugunu anlamadım ama ben buradan okurken bile bu kadar drama yüzünden bunaldım.

e
Sagliksiz davranislar sagliksiz durumlar dogrurur. Esinizin kiskancligi nasil abartiysa sizinde su anki davranislari abarti. Benim esimi de hastanede calisirken zirt pirt ariyorlardi. Simdi doktorlar kadin diye dizlerimi mi dövmem gerekliydi? Önce o kendinize zarar vermeyi birakin. Cok gereksiz. Ikincisi esinizle iletisiminizi kavga ederek güclendiremezsiniz. Ikinizin de aslinda güveni tam.yok. asil sorun o
Evet maalesf farkındayım ama benim anlatmak istediğim ben kıskanç bir insanım ve izinli günümüzde sürekli aramaları zaten rahatsız ediyor birde korumacı tavrını abartıyor yanlış anlaşılacak diye düşünüyorum ama eşim sorun çözmek istemiyor ikimizinde ayrı ayrı da çok sıkıntımız var ailesi yüzünden çok yoruldu bunu hep bize yansıtıyor sanki o kadar şeyi ben yaşatmışım gibi yoruldum kavgadan sıkıntıdan diyor ki ben o konularda her zaman onun yanında oldum

Hic normal degil yaptıklarınız. Belki linc yiyecegim ama calisma hayatinda bazi insanlarin kapasiteleri düşük oluyor. Tek baslarina sorumluluk almak istemiyorlar. Bu yuzden surekli onaylanma ihtiyaci hissediyorlar. Ayni seyleri esim ve bende yasiyoruz. Google ile halledilebilecek basit bir konuda bile(bir yazilim programini kullanmak) ariyorlar. Abartmayin isterseniz. 1 saat aglamak dizleri yumruklamak nedir?
İnanın tek konu bu değil ben sadece ayarını kaçırmamasını istiyorum ve bunu konuşarak aşmak istiyorum

Ben konuyu anlamadim. Sorun eşinizin kiskancligiymis gibi baslamissiniz. Ama esinizin kiskancligina dair bisey yok konuda. Aksine sizin sacma sapan kiskancliklariniz soz konusu. Bir de umursanmadiginiz icin kendinizi dövüyorsunuz. Hmmm....
Yok eşimin değil benim kıskançlığım yüzünden çıkan kavgaları çözemiyoruz bunu anlatmaya çalıştım

aralarında birşey olduğunu düşünmüyorum yazmışsınız niye dövünerek ağlıyorsunuz o zaman?
birşey olmadığını düşündüğünüz kadınları niye kıskanıyorsunuz?
gerçekten sorun ne anlamadım.
kızları rahatsız edenleri uyarmak istemesini mi kıslandınız tam olarak?
ayrıca ağlamak bir iletişim şekli değildir.

e

Evet maalesf farkındayım ama benim anlatmak istediğim ben kıskanç bir insanım ve izinli günümüzde sürekli aramaları zaten rahatsız ediyor birde korumacı tavrını abartıyor yanlış anlaşılacak diye düşünüyorum ama eşim sorun çözmek istemiyor ikimizinde ayrı ayrı da çok sıkıntımız var ailesi yüzünden çok yoruldu bunu hep bize yansıtıyor sanki o kadar şeyi ben yaşatmışım gibi yoruldum kavgadan sıkıntıdan diyor ki ben o konularda her zaman onun yanında oldum

Belki biraz aile danismanina gitseniz iyi olur. Birbirinizi yipratmayi engellemek adina

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X