Eş ile kıskançlık sorunların çözülmemesi lütfen yardım edin konuşmaya çok ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sagliksiz davranislar sagliksiz durumlar dogrurur. Esinizin kiskancligi nasil abartiysa sizinde su anki davranislari abarti. Benim esimi de hastanede calisirken zirt pirt ariyorlardi. Simdi doktorlar kadin diye dizlerimi mi dövmem gerekliydi? Önce o kendinize zarar vermeyi birakin. Cok gereksiz. Ikincisi esinizle iletisiminizi kavga ederek güclendiremezsiniz. Ikinizin de aslinda güveni tam.yok. asil sorun o

Hic normal degil yaptıklarınız. Belki linc yiyecegim ama calisma hayatinda bazi insanlarin kapasiteleri düşük oluyor. Tek baslarina sorumluluk almak istemiyorlar. Bu yuzden surekli onaylanma ihtiyaci hissediyorlar. Ayni seyleri esim ve bende yasiyoruz. Google ile halledilebilecek basit bir konuda bile(bir yazilim programini kullanmak) ariyorlar. Abartmayin isterseniz. 1 saat aglamak dizleri yumruklamak nedir?

Bir tedavi mi olsanız? Hiç sağlıklı bir halde değilsiniz.
Siz de girin bir işe çalışın eve kapanmayın da dünyanın kocanızdan ibaret olmadığını görün

Yani rahatsız olduğunuz şeyi ben anlamadım. Şunu anladım ama doğru iletişimden aşırı uzak çok fazla dramatik bir yapınız var ve bunu değiştirmek için de bir şey yapmıyorsunuz. Belki konunuzda haklısınızdır gerçekten ne oldugunu anlamadım ama ben buradan okurken bile bu kadar drama yüzünden bunaldım.

e
Evet maalesf farkındayım ama benim anlatmak istediğim ben kıskanç bir insanım ve izinli günümüzde sürekli aramaları zaten rahatsız ediyor birde korumacı tavrını abartıyor yanlış anlaşılacak diye düşünüyorum ama eşim sorun çözmek istemiyor ikimizinde ayrı ayrı da çok sıkıntımız var ailesi yüzünden çok yoruldu bunu hep bize yansıtıyor sanki o kadar şeyi ben yaşatmışım gibi yoruldum kavgadan sıkıntıdan diyor ki ben o konularda her zaman onun yanında oldum

İnanın tek konu bu değil ben sadece ayarını kaçırmamasını istiyorum ve bunu konuşarak aşmak istiyorum

Ben konuyu anlamadim. Sorun eşinizin kiskancligiymis gibi baslamissiniz. Ama esinizin kiskancligina dair bisey yok konuda. Aksine sizin sacma sapan kiskancliklariniz soz konusu. Bir de umursanmadiginiz icin kendinizi dövüyorsunuz. Hmmm....
Yok eşimin değil benim kıskançlığım yüzünden çıkan kavgaları çözemiyoruz bunu anlatmaya çalıştım

aralarında birşey olduğunu düşünmüyorum yazmışsınız niye dövünerek ağlıyorsunuz o zaman?
birşey olmadığını düşündüğünüz kadınları niye kıskanıyorsunuz?
gerçekten sorun ne anlamadım.
kızları rahatsız edenleri uyarmak istemesini mi kıslandınız tam olarak?
ayrıca ağlamak bir iletişim şekli değildir.

Belki biraz aile danismanina gitseniz iyi olur. Birbirinizi yipratmayi engellemek adina

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…