- 15 Nisan 2017
- 3.354
- 8.750
- Konu Sahibi Bir_umudum_olsun_27
Bence siz kocanizi çalıştırmayın erken yasta sakat kalacaksınız bu gidişle yoksa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ertesi gün “kusura bakma böldüm ama” diye başlayan bir sohbet açsaydınBazılarını tanıyorum. Bunu tanıyordum mesela Şirkette beraber çalışıyoruz
Haha yaşanmamış gibi yaptık. Beni aradıklarında açmıyorum ben mesela. İşimi seviyorum ama o kadar da değilErtesi gün “kusura bakma böldüm ama” diye başlayan bir sohbet açsaydın
Yemin ederim ruh hastası bu kadınlar ya. Sen ne dedin merak ettim.Geçenlerde gün içinde iş için görüştüğüm bir okul müdürünün eşi tarafından aranıp rahatsız edildim sen benim kocamı niye arıyorsun diye... Hasta insandan bol bişey yok memlekette.
Konuyu alıntılayan kullanıcı gibi kullanıcı.. teşekkür ederimBir tedavi mi olsanız? Hiç sağlıklı bir halde değilsiniz.
Siz de girin bir işe çalışın eve kapanmayın da dünyanın kocanızdan ibaret olmadığını görün
Bişey dememe fırsat vermedi ki Bağırdı çağırdı, eşiniz kim sorusuna bile cevap vermedi hatta duymadı bile muhtemelen sonra kapattıYemin ederim ruh hastası bu kadınlar ya. Sen ne dedin merak ettim.
Zamanında alıntılanmayan konulardan çok çektik buralarda konu geri gelene kadarKonuyu alıntılayan kullanıcı gibi kullanıcı.. teşekkür ederim
İşte boylelerinin kocalarını alıp yemeğe çıkaracaksın ama bize dua etsinlerBişey dememe fırsat vermedi ki Bağırdı çağırdı, eşiniz kim sorusuna bile cevap vermedi hatta duymadı bile muhtemelen sonra kapattı
Eşi markette çalışıyormuş, kizlarla iletişim halinde diye konu sahibi kendini dövüyormuş.Biriniz de alıntılamamışsınız vijdansızlar!
Ona da fanus önerseydin. Seyyar olandan. Giyilebilir. Kocası hem çalışıp hem de arsız yuva yıkıcı kadınlardan korunabilsin.Bişey dememe fırsat vermedi ki Bağırdı çağırdı, eşiniz kim sorusuna bile cevap vermedi hatta duymadı bile muhtemelen sonra kapattı
Kızlar dediği de 2 tane. Sanki kuaförde çalışıyor adam.Eşi markette çalışıyormuş, kizlarla iletişim halinde diye konu sahibi kendini dövüyormuş.
Geçen gün salıncakta oğlumu sallıyordum. Yan salıncakta bir baba da kızını sallıyordu. Çocuklar birbirlerine tatlı birseyler söyleyince güldük. Adamın karısı kocasını korumak için hemen yanımıza gelip, sen geç ben sallarim çocuğu dedi. Elinden gelse beni döverdi orada sanırım öyle bir hışımla geldi.Geçenlerde gün içinde iş için görüştüğüm bir okul müdürünün eşi tarafından aranıp rahatsız edildim sen benim kocamı niye arıyorsun diye... Hasta insandan bol bişey yok memlekette.
Kadın gibi kadın işte.Geçen gün salıncakta oğlumu sallıyordum. Yan salıncakta bir baba da kızını sallıyordu. Çocuklar birbirlerine tatlı birseyler söyleyince güldük. Adamın karısı kocasını korumak için hemen yanımıza gelip, sen geç ben sallarim çocuğu dedi. Elinden gelse beni döverdi orada sanırım öyle bir hışımla geldi.
Çocuklar birbiriyle iletişim kurmaya devam edince, ağlatarak indirdi çocuğu. Böylesine de ilk defa denk geldim.
Ya çocukları sallarken oracıkta soyunup sevişmeye başlasaydınız ne olacaktı? Akıllı kadın hemen önlemini almış.Geçen gün salıncakta oğlumu sallıyordum. Yan salıncakta bir baba da kızını sallıyordu. Çocuklar birbirlerine tatlı birseyler söyleyince güldük. Adamın karısı kocasını korumak için hemen yanımıza gelip, sen geç ben sallarim çocuğu dedi. Elinden gelse beni döverdi orada sanırım öyle bir hışımla geldi.
Çocuklar birbiriyle iletişim kurmaya devam edince, ağlatarak indirdi çocuğu. Böylesine de ilk defa denk geldim.
Hayır, biz kapandı demeden kapanamaz!1!1!1!Bu konu kapandı
evet kapanmıyor maalesef bende farkındayım yöneticilere bildirdim ne yapılması gerekiyorsa bir an boşluğuma gelip yazdığım şeylerin daha fazla yanlış yere çekilmemesi adına mesajımı değiştirdim.yardımcı olursanız sevinirimHayır, biz kapandı demeden kapanamaz!1!1!1!
Şaka bir yana:
Konu silmek yasak
alıntı yapan ilk ve tek insan olduğun için teşekkür ederim bebeyim. sabahtan beri yorumcular neye bu kadar dehşete düştü diye düşünüp duruyordum. Allah razı olsun. alıntı yapan ellerin dert görmesin. diğer kadın düşmanları da bir dahaki sefere yorum yaparken alıntı yaparlarsa sevinirimBir tedavi mi olsanız? Hiç sağlıklı bir halde değilsiniz.
Siz de girin bir işe çalışın eve kapanmayın da dünyanın kocanızdan ibaret olmadığını görün