Eş ile kıskançlık sorunların çözülmemesi lütfen yardım edin konuşmaya çok ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bir_umudum_olsun_27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2021
169
40
Kızlar merhaba ben 3 yıllık evliyim eşim ile 9 sene önce sevgililik zamanımız oldu çok erken tanıştık. Aşırı kıskanç bir insan kendisi bazen abartsada dozunda kalıyor. Ama bende kıskanç bir insanım ben daha da normal şeyleri kıskandığımı düşünüyordum ama eşimin şimdi çalıştığı işe kadar .

Eşim şu an bir markette çalışıyor 4 kişi çalışıyorlar 3 kız tek erkek eşim.Eşim sorunlu değil yardımcı ama sürekli eşimi arıyorlar birtanesi evli 2 tanesi bekar. İzinli gününde bile en ufak birşey olsa eşimi arıyorlar .Bunun canımı sıktığını her zaman söylüyorum görüyorsn 3 defa arıyorlar birini açıyorum diyor. Ama bu beni çok üzüyor kişisel birşey bile olsa arıyorlar bunu düzeltmeye çalışmıyor ben üzülünce de kavga ediyoruz.Dün gece konuşuyoruz yok işte çevredekiler kızları rahatsız ediyor bir gün hepsi ile kavga edecegim felan dedi bende dedim ki en ufak birşeyde karışma ama ileriye giden birşey fark edersen tabiki yapabilirsin dedim .

Ama konuyu açıklama gereği duymadı bende sustum ki malesef üzüntüm yüzüme yansıyor konuşmadık bir süre sonra ağladım ben gizlice umursamıyor diye sonra balkonda oturuyordu yanına gittim ağladın mı sen dedi yok dedim ama canım sıkıldı canım bunda yanlış anlaşılacak birşey yok bile demedin dedim. Yok her zaman ki halin insanlık için yapıyorum felan diye çıkıştı bana bende dedim ki keşkr birazda bana insanlık yapsın beni gururumu düşünsen belki insanlar yanlış anlar dozunda yap ne yaparsan dedim yine kalktı gitti konuyu çözelim dedim aynı şeyler sıkıldım artık dedi gitti uyumaya bu aralar bu sıkıntılar yüzündem psikolojim çok bozuldu 1 saat kadar ağladım geldi kızdı bağırdı geç uyu herşeyden kavga çıkarıyorsın diye o salonda uyudu ben yatak odasına geçtim psikolojim o kadar bozuldu ki dizlerime yumruk vurarak dizlerimi morartıyorum aileme anlatamam bana çok düşkünler eşime kin beslerler diye korkuyorum kimse ile konuşamıyorum ben mi çok abartıyorum sizce ???

Siz de normal değilsiniz “çevredekiler kızları rahatsız ediyor onlarla kavga edicem” diyen kocanız da normal değil. Ona mı düşmüş elalemin kızları için kavga etmek?

ağlarken kendimi aşırı kaybediyorum anlaşılmamak beni çok yoruyor
Ortada anlaşılacak bir şey yok ki. Hezeyanlar içinde debelenen bir kadın var, adam da bıkmış artık. Aldatmıyorsa bile bu tavırlarınızla eninde sonunda dışarı iteceksiniz adamı.

Anlaşılacak birşeyin yok ki. Yaptıkların anlamsız. Bence bir dahakine bayıl.
Pardon size zorla mı cevap verdiriyorum yaşadığım daha da zor olaylar var ben sadece kıskançılığı ben mi abartiyorum diye sormak istiyorum bu ne acımasızlık anlamsız olduğunun bende farkındaym konuşup rahatlamak için yazdım buraya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…