Eş ile kıskançlık sorunların çözülmemesi lütfen yardım edin konuşmaya çok ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bişey dememe fırsat vermedi ki Bağırdı çağırdı, eşiniz kim sorusuna bile cevap vermedi hatta duymadı bile muhtemelen sonra kapattı
Ona da fanus önerseydin. Seyyar olandan. Giyilebilir. Kocası hem çalışıp hem de arsız yuva yıkıcı kadınlardan korunabilsin.

Geçenlerde gün içinde iş için görüştüğüm bir okul müdürünün eşi tarafından aranıp rahatsız edildim sen benim kocamı niye arıyorsun diye... Hasta insandan bol bişey yok memlekette.
Geçen gün salıncakta oğlumu sallıyordum. Yan salıncakta bir baba da kızını sallıyordu. Çocuklar birbirlerine tatlı birseyler söyleyince güldük. Adamın karısı kocasını korumak için hemen yanımıza gelip, sen geç ben sallarim çocuğu dedi. Elinden gelse beni döverdi orada sanırım öyle bir hışımla geldi.
Çocuklar birbiriyle iletişim kurmaya devam edince, ağlatarak indirdi çocuğu. Böylesine de ilk defa denk geldim.

Kadın gibi kadın işte.

Ya çocukları sallarken oracıkta soyunup sevişmeye başlasaydınız ne olacaktı? Akıllı kadın hemen önlemini almış.

Arkadaşlar yazmaşsanız sevinirim konuyu kapattırmak istiyorum ben konuyu çok ortadan açtım sanırım yanlış anlaşıldım sonuçta her olayın bir öncesi vardır öncesini de dinlemeniz lazımdı ama buraya yazmaya değmezmiş çok yanlış yerlere çekiliyor çok şaşırdım gerçekten ama ben konuyu yanlış açtım affınıza sığınıyorum konunun uzamasını istemiyorum . Herkese yorumları için teşekkür ediyorum .

Son düzenleme:
Hayır, biz kapandı demeden kapanamaz!1!1!1!

Şaka bir yana:
Konu silmek yasak
evet kapanmıyor maalesef bende farkındayım yöneticilere bildirdim ne yapılması gerekiyorsa bir an boşluğuma gelip yazdığım şeylerin daha fazla yanlış yere çekilmemesi adına mesajımı değiştirdim.yardımcı olursanız sevinirim

Bir tedavi mi olsanız? Hiç sağlıklı bir halde değilsiniz.
Siz de girin bir işe çalışın eve kapanmayın da dünyanın kocanızdan ibaret olmadığını görün
alıntı yapan ilk ve tek insan olduğun için teşekkür ederim bebeyim. sabahtan beri yorumcular neye bu kadar dehşete düştü diye düşünüp duruyordum. Allah razı olsun. alıntı yapan ellerin dert görmesin. diğer kadın düşmanları da bir dahaki sefere yorum yaparken alıntı yaparlarsa sevinirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…