- 25 Eylül 2011
- 7.416
- 11.122
Kötümü ediyoruz bilmiyorum da eşimle uyuyamıyrm deli yatıyr horlma gibi vs rahatsız oluyrm B'nde başka odaya geçiyorum .bnm gibi olan varmı .? Tşkrlr
söyle bana hangi erkek amelikay olur hemde horlama icin adam kanser oluyoda bana bişey olmaz diyorAyrı yatmak soğukluk getirir evlilikte.Horlama icin amaliyat olabilir..
Evliliğin sağlığı, kalitesi falan sadece aynı yatakta uyumaya mı bağlı? Ben de bekarım ama şunu çok net söyleyebilirim ki gerçekten ben de uyuyamazdım. Tamam, Allah başka dert vermesin ama uykusuzluk da bir dert. Ben konu sahibini haklı buluyorum, yani ayrı yatmanın tek sebebi gerçekten horlaması, deli yatması falan yüzünden rahatsız olmaksa ve eşler birbirine bağlıysa ayrı yatılması dünyanın sonu değil bence. Yerine kendimi koydum, kardeşimle bile aynı odada yatmak zorunda olmaktan nefret eden ve buna rağmen yurt gibi iğrenç bir yerde, aynı odayı 3 kişiyle daha paylaşmak ve bu şekilde okumak zorunda kalan ben çok fazla uyku problemi yaşadım, halen yaşıyorum. Ciddi ciddi bir işe girip çalışmaya başlayınca tek başıma ayrı eve çıkmak falan istiyorum, o derece mesela ve insanlar burada yatakların ayrılmaması gerektiğini söylüyor. Evlilik gerçekten çok zor bişey.
Tüm mesajları okumadan yapmışsınız sanırım bu yorumu. Ben yazdığım en son mesajımda (veya sondan bir önceki de olabilir) eş durumunun başka bişey olduğunu söyledim. Size göre evli olmayabilirler ama bu o çifti ilgilendirir, bana göresi ona göresi yok. Tek problem "rahat uyuyamamak" ise diye de vurgulamışım orada. Arada başka sorunlar da varsa o ayrı konu. Ben birlikte rahat uyuyamadığım için "uyumak için yatağımı ayırdığım"da benden soğuyacak olan insandan bana koca olmaz o halde. Bana göre de böyle o zaman.yurtta kalmak kardeşle aynı odada uyumak çok başka şeyler. eşinin kokusunu duyup ona sarılarak uyumak evliliğin temelini oluşturan şeylerden biridir. aynı yatakta uyumayan çiftler evli değildir bana göre, sadece kağıt üzerinde evlilik.
Hanımlar yorumlarınızı okudum tek tek .çok teşekkürler.dinen filan doğru olabilirsiniz benim de o yüzden de aklımı karıştırıyor yanlış ama 3yıllık evliyiz doğru düzgün birlikte uyanamıyr ve uyanamıyrz.kızıyr onu uyandırırsın vs.uykusu bölünüyor iyisimi oda bende rahat olalım diyorum :) ameliyat vs o kdr değil .ömür boyu tıkaçmı takıcm rahatsız eder bn zatn sağlıklı uyuyamıyrm rahatlık en iyisi
Tabi cnm her yönden düşünmek lazım .ne kırması aksine bilgi sahibi oluyrm ben açığım her yoruma sıkıntı yok .teşekkürlrCok sukur beni bi tek sen anlamissin, hak vermissin, bi yerde sen de benim gibi dusunmussun cok tesekkurler.
Kotu niyetimle yazmamistim. Niyetim ahlak dersi vermek de degil. aklima geldi ve paylasmak istedim ,nedense senin dışında herkes yorum yapmis..
Seni kırdıysam ve kızdırdıysam özür dilerim arkadaşım :)
Valla ya Aynn öyle :) soğumak yok ya her türlü iyiyiz oda halinden memnun öyle alıştık gece yarısı kalkayım ben en iyisi diyorm valla iyi olur diyr 2.80 seriliyor :) sıkıntı yokmuş demkkiTüm mesajları okumadan yapmışsınız sanırım bu yorumu. Ben yazdığım en son mesajımda (veya sondan bir önceki de olabilir) eş durumunun başka bişey olduğunu söyledim. Size göre evli olmayabilirler ama bu o çifti ilgilendirir, bana göresi ona göresi yok. Tek problem "rahat uyuyamamak" ise diye de vurgulamışım orada. Arada başka sorunlar da varsa o ayrı konu. Ben birlikte rahat uyuyamadığım için "uyumak için yatağımı ayırdığım"da benden soğuyacak olan insandan bana koca olmaz o halde. Bana göre de böyle o zaman.
Bencede.bende karşıyım ameliyat filan riskli işler .burun ameliyatı olabilir ileriki zamnda bakarız şimdi zor.tıkanıklk vr diyrdu kemikte.aman Aynnsöyle bana hangi erkek amelikay olur hemde horlama icin adam kanser oluyoda bana bişey olmaz diyor
Hihi çok güldüm :) ayrı uyu rahat oluyr valla kendimi iyi dinlemiş ve rahat oluyrm ..Henüz horlamaya geçmedik ama ben de gece hiç uyuyamıyorum.
Nevresimi alıp kefene girmiş gibi kafasından itibaren sarınarak uyur, olmadı çapraz yatar, olmadı sırtımı açar, olmadı kocaman boşluğa yastığı yatırıp kendisi bana doğru gelerek beni sıkıştırır.
Daha önce ben de konu açmıştım, bana iki ayrı nevresim almayı önerdiler. Şimdi iki ayrı nevresimde yatıyoruz ama bu sefer de kendi 2 adet yastığını bırakıp benim yastığıma kafasını koyuyor. 4 yastık, iki nevresim ve 1.5 metrelik ben yatak paylaşamıyoruz.
Ben de çaresizim ve deliksiz uykuyu özledim