Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Serbest çalışıyorum, belli saatlerim yok yani. Bazen sabahın köründe gidiyorum, bazen akşam saatlerinde.
Sürekli ayak oynatması varsa huzursuz bacak sendromu olabilir. Annemde de var, doktor kas kevşetici gibi bişey vermiş şimdilik daha iyi. Ama adamın sağa sola dönmesine de karışmayalım dimi. Uyuşur insan sabaha kadar dönmezse.
Hicc takma canım. Cok yakın arkadaşım fa eşiyle farklı odalarda yatiyorlar. Evet ilk basta hı nası yani oluyorsun ama anlıyorsun sonucta. Ben de mesela yatarken once bi sarilirim sonraa hoop kendi sınırlarima gecerim yatakta. Bende hicc sarmaş dolaş yatamam.Çok denedîm tıkaç rahatsız edici uyuyamıyrm yastık koysam da atlıyr yastığı vs.kımıldayamıyrm itiyorum yine ayrı sabh erkn uyanıyr ağır işde çalışıyor diye rahatsız da etmk istemiyrm çok uyandırdım ilk zamnlar .öyle alıştık.rahatlığımz daha önde demkki .çok sorun teşkil etmyr sonuçta
karısan yok zaten adamın dönmesine , ben eşiimi uyandırmam sabaha karsı sessızce diğer odaya gecerım . çnk her sabah 7 de işe gitmek için uyanmak zorundayım ve gunde 11 saat calısıyorum , bunun 3 saaati de trafıkte gecıyor
dinlenmek ıstıyorum en azından uykuda ama eşimle yatıyorum sabaha karsı onun hareketlerınden dolayı uyandıgım için bırdaha uyuyamıyorum.
eşim de gtti dr a huzursuz bacak sendromu teshısınden suphelenıp ama cıkmadı, bir ilaç verdi onu da kullandı fayda etmedı
bu eşimin sucu değil zaten ona asla tek kelıme etmem ama sırf onun yanında yatacagım dıye de tek dınlenecegım zamanı aman onun yanında olayım dıyerek onun tatlı tatlı uyuyusunu ızleyemem acıkcası
sonucta burda zorunluluktan dolayı ayrı yatıyormus konu sahıbı
belkı ayrı gırmeyıp yataga ben gbı uyandıgında uykuya dalamazsa baska odaya gecebılır
benım uykum da cok haasas mesela ayayk ucunda odaya bırı gorse uyanırım
belkı sizin daha farklı ise farklı dusunuyor olabılırsınız
Kötü anlamda sormuyorum. . Allahın kelamı deil demişsin ya ben oraya takıldım. . Kurani Kerim'de geçen her ayet Allahın kelamidir
Kötümü ediyoruz bilmiyorum da eşimle uyuyamıyrm deli yatıyr horlma gibi vs rahatsız oluyrm B'nde başka odaya geçiyorum .bnm gibi olan varmı .? Tşkrlr
slm arkadaslar malesef sızınkılerden daha farklı sorunum ben HORLARIM hemde cok kotu uyku apnesi var cok kavga ederız ve cok tatrsır ayrı yatarız
Yanlış araya soğukluk girer beraber uyuKötümü ediyoruz bilmiyorum da eşimle uyuyamıyrm deli yatıyr horlma gibi vs rahatsız oluyrm B'nde başka odaya geçiyorum .bnm gibi olan varmı .? Tşkrlr