Eş ile ayrı uyumak ?

Arada olsa hanı özlersiniz birbirinizi
tskrlr

Serbest çalışıyorum, belli saatlerim yok yani. Bazen sabahın köründe gidiyorum, bazen akşam saatlerinde.

Sürekli ayak oynatması varsa huzursuz bacak sendromu olabilir. Annemde de var, doktor kas kevşetici gibi bişey vermiş şimdilik daha iyi. Ama adamın sağa sola dönmesine de karışmayalım dimi. Uyuşur insan sabaha kadar dönmezse.

karısan yok zaten adamın dönmesine , ben eşiimi uyandırmam sabaha karsı sessızce diğer odaya gecerım . çnk her sabah 7 de işe gitmek için uyanmak zorundayım ve gunde 11 saat calısıyorum , bunun 3 saaati de trafıkte gecıyor
dinlenmek ıstıyorum en azından uykuda ama eşimle yatıyorum sabaha karsı onun hareketlerınden dolayı uyandıgım için bırdaha uyuyamıyorum.
eşim de gtti dr a huzursuz bacak sendromu teshısınden suphelenıp ama cıkmadı, bir ilaç verdi onu da kullandı fayda etmedı

bu eşimin sucu değil zaten ona asla tek kelıme etmem ama sırf onun yanında yatacagım dıye de tek dınlenecegım zamanı aman onun yanında olayım dıyerek onun tatlı tatlı uyuyusunu ızleyemem acıkcası

sonucta burda zorunluluktan dolayı ayrı yatıyormus konu sahıbı
belkı ayrı gırmeyıp yataga ben gbı uyandıgında uykuya dalamazsa baska odaya gecebılır

benım uykum da cok haasas mesela ayayk ucunda odaya bırı gorse uyanırım
belkı sizin daha farklı ise farklı dusunuyor olabılırsınız

Çok denedîm tıkaç rahatsız edici :KK43: uyuyamıyrm yastık koysam da atlıyr yastığı vs.kımıldayamıyrm itiyorum yine ayrı sabh erkn uyanıyr ağır işde çalışıyor diye rahatsız da etmk istemiyrm çok uyandırdım ilk zamnlar .öyle alıştık.rahatlığımz daha önde demkki .çok sorun teşkil etmyr sonuçta
Hicc takma canım. Cok yakın arkadaşım fa eşiyle farklı odalarda yatiyorlar. Evet ilk basta hı nası yani oluyorsun ama anlıyorsun sonucta. Ben de mesela yatarken once bi sarilirim sonraa hoop kendi sınırlarima gecerim yatakta. Bende hicc sarmaş dolaş yatamam.
Diger arkadasim da esiyle tek yastikta yatiyorlar yaw nasil.beceriyorlar bilemiyorum. . Yanii ilişki dinamikleri iliskiye ozguu. Bakma sen. Kendi iliskinde sorun yaratmiyorsa bosverr

karısan yok zaten adamın dönmesine , ben eşiimi uyandırmam sabaha karsı sessızce diğer odaya gecerım . çnk her sabah 7 de işe gitmek için uyanmak zorundayım ve gunde 11 saat calısıyorum , bunun 3 saaati de trafıkte gecıyor
dinlenmek ıstıyorum en azından uykuda ama eşimle yatıyorum sabaha karsı onun hareketlerınden dolayı uyandıgım için bırdaha uyuyamıyorum.
eşim de gtti dr a huzursuz bacak sendromu teshısınden suphelenıp ama cıkmadı, bir ilaç verdi onu da kullandı fayda etmedı

bu eşimin sucu değil zaten ona asla tek kelıme etmem ama sırf onun yanında yatacagım dıye de tek dınlenecegım zamanı aman onun yanında olayım dıyerek onun tatlı tatlı uyuyusunu ızleyemem acıkcası

sonucta burda zorunluluktan dolayı ayrı yatıyormus konu sahıbı
belkı ayrı gırmeyıp yataga ben gbı uyandıgında uykuya dalamazsa baska odaya gecebılır

benım uykum da cok haasas mesela ayayk ucunda odaya bırı gorse uyanırım
belkı sizin daha farklı ise farklı dusunuyor olabılırsınız

Niye sinirlendiniz ki? Hepimiz bişeyler yazıyoruz sonuçta şuraya. Siz öyle düşünürsünüz ben böyle. Ben yatağım ve yastığım dışında bir yerde uyuyamam mesela. Bir hafta tatile gideriz zombi gibi gezerim ortalıkta. Yatak ayırmak gibi bişey söz konusu olsa o yatağı terkedecek olan kişi eşim olur. Ondan vazgecerim yatağımdan vazgeçmem :) Koltukta uyumak falan çok ütopik benim için. Ve uykum çok çok çok hafiftir. Gece yarısı karanlık evde elektrik gidince uyanabiliyorum, gelince tekrar uyanıyorum.

Ben az uyuyan bir insanım, uykusuzluk çok zorlamaz beni. Dün gece 3 te yattım bu sabah 7.30 da kalktım mesela. Cin gibiyim şu an. Ama herkes ben değil. İnsanlar önceliklerine göre hareket ederler. Benim önceliğim eşimin yanında olmak ya da yatağımdır sizinki uykunuzdur.

sinirlenmedim
benim önceliğim de eşimin yanı
zaten o yuzden bırlıkte yatıyoruz ama uyandıgım zaman uyuyamayınca da mecbur diğer odaya gecıyorum
eşimi uyandırıp da yataktan git diyemem
ben 4 saatlık uyku ıle ayakta duramam mumkun değil , o0 yuzden uyandıgımda yenıden uyuyamayınca baska secenekler aramak durumundayım

Neredeyse 1 senelik konu neden hortlatılmış ki?? :rolleyes::rolleyes:

Valla 12 senelik evliyiz,12 senedir ayrı yatıyoruz.çok şükür her evde olan sorunlar dışında bişey yok.Bırakın Allah aşkına klişe lafları. Herşey insanın içinde,niyetinde biter.Bütün gece koyun koyuna yatıp eşinden 5 dk ayrıldığında her haltı yiyen insanlar biliyorum. Ben karşıyım genel kalıplara.Sabahın köründe kalkıp işe gidip,akşama pert bişekilde eve geliyoruz. Bi de evimde rahat uyuyamayacaksam nerde uyuyacağım. Boşverin yatağı yorganı.Saygı sevgi varsa aranızda gerisi hiç sadece ayrıntı.

Kötümü ediyoruz bilmiyorum da eşimle uyuyamıyrm deli yatıyr horlma gibi vs rahatsız oluyrm B'nde başka odaya geçiyorum .bnm gibi olan varmı .? Tşkrlr

Varr,ben! Evlendigimin 2.gununden beri ayri uyuyorum.cokda mutluyuz cok sukur..

Son düzenleme:
Valla horlama çekilir gibi değil. Eniştemden biliyorum. Halam nasıl dayanıyor bilmem. Sanırsın evde aslan yatıyor. Kükreye kükreye horluyor hemde.

Kocan dr gitsin horlamaya çare olsun. Valla benimki de horlasa yatamam. Çünkü en ufak sese uyanıyorum.

Benm esim de horluyo (suan ki gibi) hic bu yuzden yatagimi ayrmadm ama bazen nefessiz kalio oxaman yan don diye durtuyorum onu.kiyamam bazen dioki ben salonda yatiyim sen kizimla rahat rahat uyu ben cok horluyorum lan dedm senin horlamana kurban olurum ben cok sukur varsn yanmdasn ve horluyosun.allahim bu horlamadan mahrum etmesn seni omrum boyunca mefesine kurban oldugummm

X