Eş ile ayrı uyumak ?

Deli yatmak konusunda esimden daha iddialisini duymadim henüz.
Kendisi uyurgezerligin bir adim gerisinde yasar.
uyurken beni tekmelemisligi hatta bogazimi sikmisligi bile var.
en son birkac gun once ruyasinda yuksek bir yerden dustugumu gormus, oylr bir abandi ki üstüme tutuyorum korkma diye , nefessiz kaldim altında resmen ciglik attim dusmuyorruuuum iyiyiiim diye.
Uykum da korkunc derecede hassastir.
Buna ragmen yataklari ayirmayi dusunmedim hic.
bazen tv karşısında uyuyakalir , onda da fark ettigim saatte tutar kolundan getiririm yataga.
yatak ayırmak pek hos bir durum degil bana gore.[/QUOT
Uv dayanılmaz :) haklısınız ama bn dayanamıyorum uykusuzluğa uykumn bozulmasına rahatlık daha önmli bizim için .

Henüz horlamaya geçmedik ama ben de gece hiç uyuyamıyorum.
Nevresimi alıp kefene girmiş gibi kafasından itibaren sarınarak uyur, olmadı çapraz yatar, olmadı sırtımı açar, olmadı kocaman boşluğa yastığı yatırıp kendisi bana doğru gelerek beni sıkıştırır.
Daha önce ben de konu açmıştım, bana iki ayrı nevresim almayı önerdiler. Şimdi iki ayrı nevresimde yatıyoruz ama bu sefer de kendi 2 adet yastığını bırakıp benim yastığıma kafasını koyuyor. 4 yastık, iki nevresim ve 1.5 metrelik ben yatak paylaşamıyoruz.
Ben de çaresizim ve deliksiz uykuyu özledim:KK43:

hahahah :KK70: güldüm valla çok hoş :KK70: aynılarını ben yapıyorum ne yapayım ki?? :KK33::KK33::KK73::KK73::KK73: çapraz yatarım, asla bacaklarım birleşmez , iyice gerilmem lazım kaslarım ağrıyor sanki , kollarımı oraya buraya atarım,yorgan çekerim , sıkıştırırım ayy hepsi hepsi :KK70: en son eşimi tepiklerimde az git benim bölgeme geçmişsin diye , ama tamamen elde olmayan şeyler bunlar ya, benden şikayetcı olsa yeter dese ne yapacagımki yani uyuyorum farkında olmadan yapıyorum nasıl duzelteblrmkı imkansız... :KK69::KK69: Demekki adamın uykusu deriin olmasa ne kadar şikayetçi olacaktı :KK31::KK31:

Gece esimle uyumayacaksam evliligin ne anlami var diye dusunurum.

3 senedir çokça horlayan, arada rüyasında kapı tekmelerken beni de yavaşça tepikleyen deli gibi aşık olduğum adamla beraberim. (tü tü tü tü maşallah :nazar::KK28:)
Arada sırada ayrı odalarda uyuyoruz ve bence bunun hiç bir sakıncası yok. Hatta geçenlerde okuduğum bir araştırma diyor ki, gece yatağa beraber girin, konuşun, kitap okuyun, sevişin ama iş uykuya geldiğinde birbirinizin uyku kalitesini etkiliyorsanız yatakları birbirinden ayırmak daha sağlıklı. Çünkü insanın gününü iyi geçirebilmesi kaliteli uyku uyuyabilmesinden geçiyor. Gece uykunuz kalitesiz olunca;
Sakarlaşıyorsunuz, dikkatiniz çok çabuk dağılıyor, iş verimliliğiniz düşüyor, hafızanız zayıf kalıyor vs vs.
Aynı odada yatakları birbirinden ayırmak sizin için bir çözüm olabilir. 2 tane 1.5 kişilik şilteyi yanyana koyabildiğiniz ve tekerlekli bir karyola sistemi kurabilirseniz
hem deli yatmasından hem de horlamanın yataktaki titreşiminden uzak kaliteli bir uykuyu sevdiğiniz adamla aynı havayı tenefüs ederek uyuyabilirsiniz.
Nacizane fikrimdir... :KK25:

Yatakları ayırmak çok saçma. Ünlü bi replik bile var "Belki kavga edebiliriz,küs kalabilirz, birbirmizi üzebiliriz, mutsuz edebiliriz. Ama ne olursa olsun her gece benimle uyu." :KK68: Birlikte uyuyamadıktan sonra evliliğin ne anlamı var ki?

Kötümü ediyoruz bilmiyorum da eşimle uyuyamıyrm deli yatıyr horlma gibi vs rahatsız oluyrm B'nde başka odaya geçiyorum .bnm gibi olan varmı .? Tşkrlr
Doktora filan gitse, ya da sürekli dürt rahatsız olsun kendiliğinden gitsin doktora.. Ayrı yatmayın, tartışsanız bile küs yatmayın der büyükler.

Kötümü ediyoruz bilmiyorum da eşimle uyuyamıyrm deli yatıyr horlma gibi vs rahatsız oluyrm B'nde başka odaya geçiyorum .bnm gibi olan varmı .? Tşkrlr
ayyyy ayni sorun bendede var canim esim horluyo bide oglumuz kucul bizle ayni odada kaliyo uyancak diye korkumdan esim cok yprgun oldgunda baska bi odaya atiyoz onu:))) cok haklisin allah sabir versin aslonda yapmamamiz gerekiyo ama baska cozum yok islerden horlamanin tedavisi ici doktorada gidemiyoz hos oglum buyuse biraz yine bi ihtimal dayanilir ama:KK43:(

ayri uyumak bana gore de yanlis... esiniz ile bu duruma bi cozum arayin bence. omur boyu ayri uyuyacaksaniz nerede kaldi bi yastikta yaslanma durumu

ben sizi çok iyi anlıyorum çünkü bi tanede benim başımda var aynısı aylardır eşimle aynı odada uyuyamıyorum horultusu o kadar kötü ki ve bunu kendisi kabul etmiyor ne yazıkki, çok yorgunum ondan diyor valla onun yanında bu durum yüzünden yatamıyorum çünkü uykuya dalmakta çok zorlanan bir yapım var ve tam uykuya geçerken birden bi horlama sesiyle yerimden sıçrıyorum resmen, arada yanıma gel diyo gidiyorum ama o uyuyunca ben tekrar başka odaya ne yapayım tedavi bile olmak istemediği için bana da başka bi yol bırakmadı

horlamak kotu ama caresı var amelıyat olabılır, yastıgını degıstırın ortopedık yastık kullanırsa daha rahat edebılır, alkolden uzak dursun ve asırı yorgunluktan tum bunlara ragmen gecmıyorsa alın bır kulak tıkacı takın , ya da kendınızı psıkolojık olarak bu seslerı duymamaya programlayın :KK66:

bız hıc ayrı yatmayız, ben ayrı yatılmasına karsıyım, arada esımde horlar cok yorgunsa falan belkı bende horluyorumdur kı horlamasam da gaz cıkardıgım cok olur cunku bagırsak sıkıntım var ama bız bırbırımızı bu sekılde sevıyoruz :KK66:

Herkes 'yanlış' demiş.Uyumasın mı kızcağız? Yanında uyuyamıyorsan başka odada uyuyacaksın tabii ki.Sonuçta küs değilsin, kavgalı değilsin.'iyi geceler aşkım' der öpersin, gider istediğin yerde uyursun.Ben bunda yanlış bişey görmüyorum.

slm arkadaslar malesef sızınkılerden daha farklı sorunum ben HORLARIM hemde cok kotu uyku apnesi var cok kavga ederız ve cok tatrsır ayrı yatarız

Biz de beraber yatıyoruz ama sabah ben kendımı hep oturma odasında buluyorum
uykumun son bır ıkı saatı hep odada ayrı gecıyor.12 de yattık dıyelım ,5-6 saat onunla uyuyorum ama uyanınca bırdaha onun hareketınden uykuya dalamıyorum
kendısı 190 boyunda ve 90 kg
süreklı yatakta donuyor ayaklarını hareket ettiriyor
bazen sesli nefes allıyor
benım de uykum cok hassas
evde onlarca kulak tıkacım var her gece onlarla yatıyorum ama o sadece sesi engellıyor
bazen espiri yapıyorum senı baglıycam ya da kundaga sarıcam uyurken dıye
beraber yatınca hıc uykuya dalamıyor musunuz
ben direkt ayrı yatmak ıstemedım , dediğim gbi sabaha karsı uyanıyorum işe gıdene kadar koltukta uyuyorum her aksam boyle bu.

Cnm ilk evlendigim zaman 1 hafta kadar hic saglikli uyuyamadim evlenene kadar hep tek yattim rahattim simdi esim horluyo sariliyo, bacagini atiyo, itiyo falan :KK8:
Hic ayri yerde yatmadim ,alistim uyaniyorum ara ara cok hafiftir uykum ama yapacak bisey yok ayri yatmak dogru degil cnm

Sesli harfleri parayla mı satıyorlar?

Eşim kadar deli uyuyan ve uykusu ağır olan birine rastlamadım hayatım boyunca. Yine de başka odada yatmayı düşünmem. Bazen uyuyamıyorum kulak tıkaçları kullanıyorum. Ayrı yatmak her zaman kötü sonuçlar doğurmaz ama ben yapamam sanırım. Daha huzursuz olurum öyle.

çalışıyor musunuz?
kulak tıkacı sadece sesi önlüyor
sürekli ayak oynatmasını , yatakta donunce yatagın sallanmasını ne yapacak.

çalışıyor musunuz?
kulak tıkacı sadece sesi önlüyor
sürekli ayak oynatmasını , yatakta donunce yatagın sallanmasını ne yapacak.

Serbest çalışıyorum, belli saatlerim yok yani. Bazen sabahın köründe gidiyorum, bazen akşam saatlerinde.

Sürekli ayak oynatması varsa huzursuz bacak sendromu olabilir. Annemde de var, doktor kas kevşetici gibi bişey vermiş şimdilik daha iyi. Ama adamın sağa sola dönmesine de karışmayalım dimi. Uyuşur insan sabaha kadar dönmezse.

X