Kötü anlamda sormuyorum. . Allahın kelamı deil demişsin ya ben oraya takıldım. . Kurani Kerim'de geçen her ayet Allahın kelamidirahhh bi de okuduğunu anlayabilsen, benimle aynı şeyi söylemişsin zaten
Kötü anlamda sormuyorum. . Allahın kelamı deil demişsin ya ben oraya takıldım. . Kurani Kerim'de geçen her ayet Allahın kelamidir
Canim dini açıdan da dusundum de
"esinden ayri yatan kadina melekler sabaha kadar lanet eder" ayeti geldi aklima, dolayisiyla yanlis yapiyorsunuz.
bugun begenip de yatmadigin esinin yanina biri gelirse cok uzulursun..
Ayri odalarda, yataklarda uyumak evliligi bitirir,araya sogukluk getirir. Küs bile olsaniz ayni yatakta uyumalisiniz. Bence esinin sorununa care bul derim..
Benim esim de cok horlar, ben uykuya dalinca duymam gerisini. Ben de garip yatarim yatagin tam ortasinda.. iyi diyorum buzmana kadar düşmedin yere., Bu kadar da degil, tum yorgani ustume alirim sabaha kadar onu dondururum ertesi gun grip olur
Yani oyle olsa biz ayri yatardik be yawrum
Bence yanında yatmalısın. İkizlerim var benim sabaha kadar kaç kere kalkıyorum bilmiyorum ama yinede çocuklar ın yanında değil eşimin yanında yatıyorum soğukluk olur diye düşünüyorum. Hemde istesem de ayrı yatamamKötümü ediyoruz bilmiyorum da eşimle uyuyamıyrm deli yatıyr horlma gibi vs rahatsız oluyrm B'nde başka odaya geçiyorum .bnm gibi olan varmı .? Tşkrlr
Canim dini açıdan da dusundum de
"esinden ayri yatan kadina melekler sabaha kadar lanet eder" ayeti geldi aklima, dolayisiyla yanlis yapiyorsunuz.
bugun begenip de yatmadigin esinin yanina biri gelirse cok uzulursun..
Ayri odalarda, yataklarda uyumak evliligi bitirir,araya sogukluk getirir. Küs bile olsaniz ayni yatakta uyumalisiniz. Bence esinin sorununa care bul derim..
Benim esim de cok horlar, ben uykuya dalinca duymam gerisini. Ben de garip yatarim yatagin tam ortasinda.. iyi diyorum buzmana kadar düşmedin yere., Bu kadar da degil, tum yorgani ustume alirim sabaha kadar onu dondururum ertesi gun grip olur
Yani oyle olsa biz ayri yatardik be yawrum
evlenince aman kocam aldatırmı aman adamı kaybetmeyelim diye kadınlar çıldırıyor çünküEvli olmadığım için bilmiyorum sadece meraktan soruyorum evlilikte ayrı yatmak bu kadar korkulacak bişey mi? Kuzenlerim falan da bu konuya tepkili yaklaşınca haliyle merak ediyorum evlenince ayrı yatmak neden bu kadar sorun çıkarıyor diye
:) aynı sorun bizdede var öyle yaptığı zaman öbür odaya geçiyor yoksa uyuyamiyorumKötümü ediyoruz bilmiyorum da eşimle uyuyamıyrm deli yatıyr horlma gibi vs rahatsız oluyrm B'nde başka odaya geçiyorum .bnm gibi olan varmı .? Tşkrlr
Konuyu dine getirmenin hiçbir anlamı yok.
Ayrıca bir de heralde burada okunan konulardan, kadınlarımızda genel anlamda bi kocayı kaybetme korkusu oluştu sanırım. "Bugün beğenip de yatmadığın eşinin yanına biri gelirse çok üzülürsün".. Ne kadar gereksiz ve konuyla alakası olmayan bir cümle hey yarabbim :) O zaman "sabaha kadar horultundan uyuyamayan kadın başka birinin yanına giderse" gibi saçma bir karşılığını da düşünebilir miyiz bunun? Kocamı beğenmediğim için yanına yatmıyorum dememiş ki kadın değil mi. Bu aralar çoğu kadın burada hemcinslerine her fırsatta alakalı alakasız kocayı kaybetmemek için yapılacaklardan bahsetmeye başladı. Bırakın bşirazcık da kocalarınız sizleri ellerinde tutmak için kıllarını kıpırdatsın hanımlar, ve birazcık da siz bunun keyfini sürün.
Bu arada konu sahibi arkadaş eğer gerçek anlamda güvene, sevgiye, aşka, huzura dayalı bir birlikteliğiniz varsa korkmayın bişeycik olmaz. Bizde de aynı durum var. Kocamla sarılıp uyumak ikimiz için de dünyanın en güzel şeyidir ama ne yazık ki çok horlar. Benim de uykum tilki uykusudur mümkün değil o horlarken uyuyamam. Belki çok yorgunsam duymam. Dolayısıyla belki haftanın 3-4 günü gece yarısı uyandırırım onu kalkar başka odaya gider. Ya da bazen ona kıyamam ben giderim. Ama gözümüzü açar açmaz o ya da ben birbirimizin yanında alırız soluğu. Bizim ilişkimiz yıllardır bundan bir zarar görmedi. Ha istemez miydim sürekli aynı yatakta uyuyup aynı yatakta uyanmayı tabi ki çok isterdim ama çalışan insanlarız ve uykularımız da kaliteli olmalı sonuçta yapcak bişey yok. Yani demem o ki evet evliliklerde birlikte yatılmalı, uyunmalı ama bunun gibi zoraki durumlarda da yapacak bişey yok. Eğer evliliğiniz zaten sağlamsa bişey olmaz, ama pamuk ipliğine bağlıysa ya da sürekli adam kaçacak korkusuyla yaşıyosanız (!) aynı yataktan 24 saat çıkmasanız da işe yaramaz.
Siz Müslüman olabilirsiniz lanetleme olayına(!) inanabilirsiniz ama konu sahibinin inancını bilmeden hem de dini bir makamınız olmadan hüküm veriyorsunuz. Yanlış olan bu.Tatlim bak sonunda yine de ayni seyi dusunuyoruz ama. Ayrica,hepimiz muslumansak dini kismini da dusunmeliyiz tabiki de, belki de bilmiyordur konu sahibi. hatirlatmanin faydasi olur zarari olmaz. dinleyip dinlememek konu sahibine kalmis..
Bunu yazmaktaki amac araya zamanla sogukluk girebilir dusuncesiydi.
Ben de sana katiliyorum bazi konuda bak ne guzel yazmissin, karakteri bozuk olan adamin icinde varsa zaten aldatir kimsenin yaninda 7/24 duramayiz ki. Ama biz onlemini alalim da, o is adama kalsin..
Kaldi ki yazimin sonunda ,esin naparsa yap yaninda kal demedim ki.
Illaki zorlugu vardir ama esinin sorununa care bulun bence dedim.
Nebileyim ona gore yastik mi alir, cift yastik mi kullanir, horlama bandi mi kullanir yoksa ameliyat mi olur bilemem..
Ayri yatmak yerine illa bir cozum yolu vardir diye dusunuyorum, şahsi dusuncem..
Sevgiler...
Tatlim bak sonunda yine de ayni seyi dusunuyoruz ama. Ayrica,hepimiz muslumansak dini kismini da dusunmeliyiz tabiki de, belki de bilmiyordur konu sahibi. hatirlatmanin faydasi olur zarari olmaz. dinleyip dinlememek konu sahibine kalmis..
Bunu yazmaktaki amac araya zamanla sogukluk girebilir dusuncesiydi.
Ben de sana katiliyorum bazi konuda bak ne guzel yazmissin, karakteri bozuk olan adamin icinde varsa zaten aldatir kimsenin yaninda 7/24 duramayiz ki. Ama biz onlemini alalim da, o is adama kalsin..
Kaldi ki yazimin sonunda ,esin naparsa yap yaninda kal demedim ki.
Illaki zorlugu vardir ama esinin sorununa care bulun bence dedim.
Nebileyim ona gore yastik mi alir, cift yastik mi kullanir, horlama bandi mi kullanir yoksa ameliyat mi olur bilemem..
Ayri yatmak yerine illa bir cozum yolu vardir diye dusunuyorum, şahsi dusuncem..
Sevgiler...
slm canım bnimde şuan gözlerimden uyku akıyor sebebi akşam eşimin deli gibi horlaması.yan çevirmeye çalışıyorum yastığını düzeltiyorum birkaç saniye sessizlik ama yeniden devam ediyor horlamalar.önceden de horlardı ama rahatsız etmezdi.şimdi çok gürültülü bir halde.bu sabah tedavi ol bi dr gidelim ddim yataklarımızı ayırmak istemiyorum dedim.tmm halledelim madem özür dilerim uyutmadığım için dedi ama bakalımKötümü ediyoruz bilmiyorum da eşimle uyuyamıyrm deli yatıyr horlma gibi vs rahatsız oluyrm B'nde başka odaya geçiyorum .bnm gibi olan varmı .? Tşkrlr