lütfen konuyu dine getirmeyin. bu yasaktırCanim dini açıdan da dusundum de
"esinden ayri yatan kadina melekler sabaha kadar lanet eder" ayeti geldi aklima, dolayisiyla yanlis yapiyorsunuz.
bugun begenip de yatmadigin esinin yanina biri gelirse cok uzulursun..
Ayri odalarda, yataklarda uyumak evliligi bitirir,araya sogukluk getirir. Küs bile olsaniz ayni yatakta uyumalisiniz. Bence esinin sorununa care bul derim..
Benim esim de cok horlar, ben uykuya dalinca duymam gerisini. Ben de garip yatarim yatagin tam ortasinda.. iyi diyorum buzmana kadar düşmedin yere., Bu kadar da degil, tum yorgani ustume alirim sabaha kadar onu dondururum ertesi gun grip olur
Yani oyle olsa biz ayri yatardik be yawrum
Kötümü ediyoruz bilmiyorum da eşimle uyuyamıyrm deli yatıyr horlma gibi vs rahatsız oluyrm B'nde başka odaya geçiyorum .bnm gibi olan varmı .? Tşkrlr
Kesinlikle katiliyorum ama tv karşısinda uyuyan benim eşim kaldirmaya çalışır genelde.Bu yaşıma kadar annem kuzenim kardeşim kim olursa biriyle yatmak rahatsız edici bir duyguydu
Evlendim, yalnız yatmaktan hoşlanmamaya başladım
Ama bizde de eşim hep salonda tv izlerken uyuyakalırdı, küser gider ayrı yatardı vs vs
Sabahı zor ederdim çünkü sadece uyurken bile olsa elim ayağım illa değsin isterdim (ki o da genel anlamda böyleydi de, değişik tripleri oluyordu)
Yani aynı yatakta yatmak yalnızca cinsellik için değildir zaten.
O yüzden uyurken de olsa birlikte yatılmalı diye düşünüyorum. Tabi 40 yıllık evli değilseniz...
Birlikte uyumamak bir zaman sonra çiftlerin birbirlerinden uzaklaşmasına neden olur diye okumuştum bir yerde. Tabi bu tartışma veya kavga sonrasıydı. Sizin durumda nasıl olur bilemedim.Kötümü ediyoruz bilmiyorum da eşimle uyuyamıyrm deli yatıyr horlma gibi vs rahatsız oluyrm B'nde başka odaya geçiyorum .bnm gibi olan varmı .? Tşkrlr
dagınık yatmanın tabirini yeni baştan yazan,horlama konusunda çıgır açan adamla bile uyunur :) cıftlerin teni ve kokusu önemlidir,birlikte uyumak vazgeçilmez bir alişkanlık olur hatta o olmadan uyuyamam. evli miyim hayır değilim ama birliktelikte aynı yatağı paylaşmak önemlidir yanlış yapiyosunuz.Kötümü ediyoruz bilmiyorum da eşimle uyuyamıyrm deli yatıyr horlma gibi vs rahatsız oluyrm B'nde başka odaya geçiyorum .bnm gibi olan varmı .? Tşkrlr
Öncklle ssl hrflr yttgn icn tskkrlr sprmn.Kötümü ediyoruz bilmiyorum da eşimle uyuyamıyrm deli yatıyr horlma gibi vs rahatsız oluyrm B'nde başka odaya geçiyorum .bnm gibi olan varmı .? Tşkrlr
Canım benim ayetler Allahın kelamı. . Kuran kerim hersey ayet âyet anlatılır. .. bence sen kendini dövmussunArabistan müftüsü müsün?
Bunun bir sonraki aşaması kolunu bacağını ekmek arası yapıp kocaya yedirmek midir?
Bir de dini bilginle bizi dövmüşsün ama bu ayet yani allah kelamı değil, hadis-i şerif.
Canım benim ayetler Allahın kelamı. . Kuran kerim hersey ayet âyet anlatılır. .. bence sen kendini dövmussun