Eş ile ayrı uyumak ?

lütfen konuyu dine getirmeyin. bu yasaktır

horlama benimde tahammül edemediğim şey.
uyurken saat sesine bile katlanamam.
siz uykusuz kalırsanız gergin olursunuz işte o zaman sorun başlar. çünkü bu bir gün değil iki gün değil
ha ayrıca, kulak tıkacı felaket. rahatsız ediyor .

kuslukten degilse yatilir tabi. uyku kalitesi insanin hayatini etkiliyor. ama alisamaz misiniz ki.

Kötümü ediyoruz bilmiyorum da eşimle uyuyamıyrm deli yatıyr horlma gibi vs rahatsız oluyrm B'nde başka odaya geçiyorum .bnm gibi olan varmı .? Tşkrlr

Ben de böyleyim. Fazla horlamaz ama elini kolunu atsa uyanıyorm kalkıp koltuğa geçiyorum :) küslük olmadıkça ayrı uyumakta bişey yok bence.

Kesinlikle katiliyorum ama tv karşısinda uyuyan benim eşim kaldirmaya çalışır genelde. deli yatanda benin vururum hep ama alıştı Sağolsun. Yani ben hem erkenden uyuyirum hemde şiddet var

Kim nasıl isterse öyle yaşamalı bence.o horultuyla yatıp adamdan soguyacagina,ayrı yatsın.ayrica kimi insanlar uyurken sarilmaktan hoslanirken kimileride en ufak bir dokunmada uykusundan olurlar.ayrica uyuduktan sonra Marsta olsan kaç yazar:)amaan bence takılacak bir mesele değil ama dini boyutunu bilmiyorum neden dini diyorum çünkü Rabbim ne şekilde olmasını isteyse o bizim iyiligimize oluyor.tabi herkesin kendi fikri.

Kötümü ediyoruz bilmiyorum da eşimle uyuyamıyrm deli yatıyr horlma gibi vs rahatsız oluyrm B'nde başka odaya geçiyorum .bnm gibi olan varmı .? Tşkrlr
Birlikte uyumamak bir zaman sonra çiftlerin birbirlerinden uzaklaşmasına neden olur diye okumuştum bir yerde. Tabi bu tartışma veya kavga sonrasıydı. Sizin durumda nasıl olur bilemedim.
Benimde eşim deli yatar ve aşırı horlar burun tıkanıklığı var ve yüksek derecede uyku apnesi. Benden başka hiç kimse aynı odada yatmaya cesaret edemiyor :) başta cok zorlandım uykularım kaçtı, sinirlenmeye başladım filan ama hiç bi zaman ayırmadım yatakları. 3 yıllık evliyiz ve şuan alıştım beni hiç rahatsız etmiyo hatta onsuz uyuduğumda sabaha kadar uyku tutmaz sürekli uyanırım.

Aslinda ayri yatmaya karsiyim , Ama sen keyfine ayri yatmiyosun Sonucta sebeblerin var. .
Bende horlama sesine asla gelemem , uyuyamam herhalde esim horlasa mecburen bende ayri yatardim cunku kesinlikle uyku tutmuyor beni..

ayrı yatmayız valla oda horlar bende horluyormuşum bırbırımızı uyandırırz

dagınık yatmanın tabirini yeni baştan yazan,horlama konusunda çıgır açan adamla bile uyunur :) cıftlerin teni ve kokusu önemlidir,birlikte uyumak vazgeçilmez bir alişkanlık olur hatta o olmadan uyuyamam. evli miyim hayır değilim ama birliktelikte aynı yatağı paylaşmak önemlidir yanlış yapiyosunuz.

Bu konuda kardeşimin üstüne tanımam.
Eniştemin horultusu yan odada beni bile uyutmazken kardeşim hiç duymadığını söylüyor
Alışmış.

Öncklle ssl hrflr yttgn icn tskkrlr sprmn.

Biz bi ytkta 4 kişi yatıyoruz Kimsenin ayrı yatmasına izin vermem :d

Benim Eski öküz eşim çok horlardı delirirdim..
2.kocayı alınca direk horlayıp horlamadığını soracağım
2.de daha bilinçli oluyormuş insan her konuda

Benim eşim de horluyor ve sese karşı hassasımdır,genelde sırt üstü yattıklarında olur.Aşkım yana dön horluyorsun diyorum o da dönüyor,horultu kesiliyor :) O sürede de ben uykuya dalıyorum zaten.

bence yer değiştirip uyuyun faydası olur belki. O senin yattıgın tarafta yatsın sende onun yattıgı tarafta

Canım benim ayetler Allahın kelamı. . Kuran kerim hersey ayet âyet anlatılır. .. bence sen kendini dövmussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…