Sorun teskil etmedigini düsünüyorsaniz öyledir tabi sizin evliliginiz, ben objektif yaklasamam haliyle, kendi iliskim üzerinden düsünüp yorum yapiyorum.Çok denedîm tıkaç rahatsız ediciuyuyamıyrm yastık koysam da atlıyr yastığı vs.kımıldayamıyrm itiyorum yine ayrı sabh erkn uyanıyr ağır işde çalışıyor diye rahatsız da etmk istemiyrm çok uyandırdım ilk zamnlar .öyle alıştık.rahatlığımz daha önde demkki .çok sorun teşkil etmyr sonuçta
Yo sadece uyuyunca ayrı yatıyrz .yapack bişy yk B'nde deliriurm uyuyamayınca takıntı olduAyrı yatmak soğukluk getirir evlilikte.Horlama icin amaliyat olabilir..
Evli olmadığım için bilmiyorum sadece meraktan soruyorum evlilikte ayrı yatmak bu kadar korkulacak bişey mi? Kuzenlerim falan da bu konuya tepkili yaklaşınca haliyle merak ediyorum evlenince ayrı yatmak neden bu kadar sorun çıkarıyor diye
Evli olmadığım için bilmiyorum sadece meraktan soruyorum evlilikte ayrı yatmak bu kadar korkulacak bişey mi? Kuzenlerim falan da bu konuya tepkili yaklaşınca haliyle merak ediyorum evlenince ayrı yatmak neden bu kadar sorun çıkarıyor diye
Kötümü ediyoruz bilmiyorum da eşimle uyuyamıyrm deli yatıyr horlma gibi vs rahatsız oluyrm B'nde başka odaya geçiyorum .bnm gibi olan varmı .? Tşkrlr
Canim dini açıdan da dusundum de
"esinden ayri yatan kadina melekler sabaha kadar lanet eder" ayeti geldi aklima, dolayisiyla yanlis yapiyorsunuz.
bugun begenip de yatmadigin esinin yanina biri gelirse cok uzulursun..
Ayri odalarda, yataklarda uyumak evliligi bitirir,araya sogukluk getirir. Küs bile olsaniz ayni yatakta uyumalisiniz. Bence esinin sorununa care bul derim..
Benim esim de cok horlar, ben uykuya dalinca duymam gerisini. Ben de garip yatarim yatagin tam ortasinda.. iyi diyorum buzmana kadar düşmedin yere., Bu kadar da degil, tum yorgani ustume alirim sabaha kadar onu dondururum ertesi gun grip olur
Yani oyle olsa biz ayri yatardik be yawrum