Eş ile ayrı uyumak ?

ay_girl

Kalbimin tek sahibi OĞLUM...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.448
221
Kötümü ediyoruz bilmiyorum da eşimle uyuyamıyrm deli yatıyr horlma gibi vs rahatsız oluyrm B'nde başka odaya geçiyorum .bnm gibi olan varmı .? Tşkrlr

Kulak tikaci filan bir cözüm bulsaniz sanki daha iyi olur, cok deli yatiyorsa araya uzun bir yastik size zarar vermesin diye, cünkü ayri yatmaniz, uykunuzun bölünmesinden daha kötü sonuclar dogurabilir diye düsünüyorum.

Çok denedîm tıkaç rahatsız edici uyuyamıyrm yastık koysam da atlıyr yastığı vs.kımıldayamıyrm itiyorum yine ayrı sabh erkn uyanıyr ağır işde çalışıyor diye rahatsız da etmk istemiyrm çok uyandırdım ilk zamnlar .öyle alıştık.rahatlığımz daha önde demkki .çok sorun teşkil etmyr sonuçta

Sorun teskil etmedigini düsünüyorsaniz öyledir tabi sizin evliliginiz, ben objektif yaklasamam haliyle, kendi iliskim üzerinden düsünüp yorum yapiyorum.

Evli olmadığım için bilmiyorum sadece meraktan soruyorum evlilikte ayrı yatmak bu kadar korkulacak bişey mi? Kuzenlerim falan da bu konuya tepkili yaklaşınca haliyle merak ediyorum evlenince ayrı yatmak neden bu kadar sorun çıkarıyor diye

Bu yaşıma kadar annem kuzenim kardeşim kim olursa biriyle yatmak rahatsız edici bir duyguydu
Evlendim, yalnız yatmaktan hoşlanmamaya başladım
Ama bizde de eşim hep salonda tv izlerken uyuyakalırdı, küser gider ayrı yatardı vs vs
Sabahı zor ederdim çünkü sadece uyurken bile olsa elim ayağım illa değsin isterdim (ki o da genel anlamda böyleydi de, değişik tripleri oluyordu)
Yani aynı yatakta yatmak yalnızca cinsellik için değildir zaten.
O yüzden uyurken de olsa birlikte yatılmalı diye düşünüyorum. Tabi 40 yıllık evli değilseniz...

Sesli harfleri parayla mı satıyorlar?

Eşim kadar deli uyuyan ve uykusu ağır olan birine rastlamadım hayatım boyunca. Yine de başka odada yatmayı düşünmem. Bazen uyuyamıyorum kulak tıkaçları kullanıyorum. Ayrı yatmak her zaman kötü sonuçlar doğurmaz ama ben yapamam sanırım. Daha huzursuz olurum öyle.

Çünkü yatak sadece sevişmek için değildir. Yatakta da iletişim kurulur. Uyuyana kadar sohbet edersin, uyku arasında kokusunu duyarsın, eli saçlarının arasında gezer. Uyku anında sevmek sevilmek kadar doğalı, güzeli yoktur. Bunun romantizmle bir ilgisi yok tamamen iletişim.

Evliliğin sağlığı, kalitesi falan sadece aynı yatakta uyumaya mı bağlı? Ben de bekarım ama şunu çok net söyleyebilirim ki gerçekten ben de uyuyamazdım. Tamam, Allah başka dert vermesin ama uykusuzluk da bir dert. Ben konu sahibini haklı buluyorum, yani ayrı yatmanın tek sebebi gerçekten horlaması, deli yatması falan yüzünden rahatsız olmaksa ve eşler birbirine bağlıysa ayrı yatılması dünyanın sonu değil bence. Yerine kendimi koydum, kardeşimle bile aynı odada yatmak zorunda olmaktan nefret eden ve buna rağmen yurt gibi iğrenç bir yerde, aynı odayı 3 kişiyle daha paylaşmak ve bu şekilde okumak zorunda kalan ben çok fazla uyku problemi yaşadım, halen yaşıyorum. Ciddi ciddi bir işe girip çalışmaya başlayınca tek başıma ayrı eve çıkmak falan istiyorum, o derece mesela ve insanlar burada yatakların ayrılmaması gerektiğini söylüyor. Evlilik gerçekten çok zor bişey.

ayni yatakta olmak sadece cinsellik degildirki gece uyur uyanik sarilmak opmektir elinin kolunun ona deymesi sicakligini kokusunu hissetmektir bence ne olursa olsun beraber uyunmali

Evlilikte sofraya ve yatağa küsülmez denir, yani bunları yapmayacaksan aynı evde yaşadığın insanla birbirine uyuz olan iki ev arkadaşı gibi yaşamaya devam edilecekse ne diye evlenilsin? Hadi ev arkadaşına kira azalacak diye katlanılır da, ötekisine katlanmak için sebep kalmaz.

nolursa olsun yatakta kalın. uyanınca ilk onu görün. uyurkenki küçük uyanma anlarında yanınızda hissedin sıcaklığıyla ısının önemli şeyler bunlar. horlamaya karşı burun bantlarını deneyebilirsiniz.

Kötümü ediyoruz bilmiyorum da eşimle uyuyamıyrm deli yatıyr horlma gibi vs rahatsız oluyrm B'nde başka odaya geçiyorum .bnm gibi olan varmı .? Tşkrlr

Canim dini açıdan da dusundum de
"esinden ayri yatan kadina melekler sabaha kadar lanet eder" ayeti geldi aklima, dolayisiyla yanlis yapiyorsunuz.

bugun begenip de yatmadigin esinin yanina biri gelirse cok uzulursun..
Ayri odalarda, yataklarda uyumak evliligi bitirir,araya sogukluk getirir. Küs bile olsaniz ayni yatakta uyumalisiniz. Bence esinin sorununa care bul derim..

Benim esim de cok horlar, ben uykuya dalinca duymam gerisini. Ben de garip yatarim yatagin tam ortasinda.. iyi diyorum buzmana kadar düşmedin yere., Bu kadar da degil, tum yorgani ustume alirim sabaha kadar onu dondururum ertesi gun grip olur
Yani oyle olsa biz ayri yatardik be yawrum

Son düzenleme:

Arabistan müftüsü müsün?
Bunun bir sonraki aşaması kolunu bacağını ekmek arası yapıp kocaya yedirmek midir?
Bir de dini bilginle bizi dövmüşsün ama bu ayet yani allah kelamı değil, hadis-i şerif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…