Deli yatmak konusunda esimden daha iddialisini duymadim henüz.
Kendisi uyurgezerligin bir adim gerisinde yasar.
uyurken beni tekmelemisligi hatta bogazimi sikmisligi bile var.
en son birkac gun once ruyasinda yuksek bir yerden dustugumu gormus, oylr bir abandi ki üstüme tutuyorum korkma diye , nefessiz kaldim altında resmen ciglik attim dusmuyorruuuum iyiyiiim diye.
Uykum da korkunc derecede hassastir.
Buna ragmen yataklari ayirmayi dusunmedim hic.
bazen tv karşısında uyuyakalir , onda da fark ettigim saatte tutar kolundan getiririm yataga.
yatak ayırmak pek hos bir durum degil bana gore.[/QUOT
Uv dayanılmaz :) haklısınız ama bn dayanamıyorum uykusuzluğa uykumn bozulmasına rahatlık daha önmli bizim için .
Henüz horlamaya geçmedik ama ben de gece hiç uyuyamıyorum.
Nevresimi alıp kefene girmiş gibi kafasından itibaren sarınarak uyur, olmadı çapraz yatar, olmadı sırtımı açar, olmadı kocaman boşluğa yastığı yatırıp kendisi bana doğru gelerek beni sıkıştırır.
Daha önce ben de konu açmıştım, bana iki ayrı nevresim almayı önerdiler. Şimdi iki ayrı nevresimde yatıyoruz ama bu sefer de kendi 2 adet yastığını bırakıp benim yastığıma kafasını koyuyor. 4 yastık, iki nevresim ve 1.5 metrelik ben yatak paylaşamıyoruz.
Ben de çaresizim ve deliksiz uykuyu özledim
Doktora filan gitse, ya da sürekli dürt rahatsız olsun kendiliğinden gitsin doktora.. Ayrı yatmayın, tartışsanız bile küs yatmayın der büyükler.Kötümü ediyoruz bilmiyorum da eşimle uyuyamıyrm deli yatıyr horlma gibi vs rahatsız oluyrm B'nde başka odaya geçiyorum .bnm gibi olan varmı .? Tşkrlr
ayyyy ayni sorun bendede var canim esim horluyo bide oglumuz kucul bizle ayni odada kaliyo uyancak diye korkumdan esim cok yprgun oldgunda baska bi odaya atiyoz onu:))) cok haklisin allah sabir versin aslonda yapmamamiz gerekiyo ama baska cozum yok islerden horlamanin tedavisi ici doktorada gidemiyoz hos oglum buyuse biraz yine bi ihtimal dayanilir amaKötümü ediyoruz bilmiyorum da eşimle uyuyamıyrm deli yatıyr horlma gibi vs rahatsız oluyrm B'nde başka odaya geçiyorum .bnm gibi olan varmı .? Tşkrlr
Doğru olmayan olmaz yapacak bişey yok.söyle bana hangi erkek amelikay olur hemde horlama icin adam kanser oluyoda bana bişey olmaz diyor
Sesli harfleri parayla mı satıyorlar?
Eşim kadar deli uyuyan ve uykusu ağır olan birine rastlamadım hayatım boyunca. Yine de başka odada yatmayı düşünmem. Bazen uyuyamıyorum kulak tıkaçları kullanıyorum. Ayrı yatmak her zaman kötü sonuçlar doğurmaz ama ben yapamam sanırım. Daha huzursuz olurum öyle.
Horlama sorununun çözümü var. Deneseniz?Kötümü ediyoruz bilmiyorum da eşimle uyuyamıyrm deli yatıyr horlma gibi vs rahatsız oluyrm B'nde başka odaya geçiyorum .bnm gibi olan varmı .? Tşkrlr
çalışıyor musunuz?
kulak tıkacı sadece sesi önlüyor
sürekli ayak oynatmasını , yatakta donunce yatagın sallanmasını ne yapacak.