- 11 Ocak 2022
- 30
- 8
- 6
- 30
- Konu Sahibi SevgiAybars
Kızlar gerçekten ben napavağımı bilmiyorum 3 yıllık evliyim 7 aylık bebeğim var. Eşimin tayin durumundan dolayı 3 ay kendi annemde kaldım yani 3 ay bebekten ayrı kaldı esim ara ara gitti geldi.Yeni eve taşınalım 10 gün oldu. Bu süre zarfında Kaç oldu bütün gün napıyorsun evde diye kavga çıkarıyor. Bebek durmuyor bensiz uyuyunca bile beni ynaında istiyor uyanıyor yanında olmayınca diyorum inanmıyor. akşam geldi kiler dolabı aldık onu kurdu duş aldı bnde tuvalete gireyim dedim uyuyan çocuğun yanından ayrıldım çocuk 5 dkya uyandı gitti yanına aldı kucağına iki gezdirdi bi çorba bari yapayım bnde bişe yemedim dedim naptın sabahtan beri dedi uyuyunca naptın dedi ben dısarda yer gelirim dedi çocuğu bırakıp gitmiş yatağa bnde yanında zanneyorum mutfaktaydım çocuk ağlıyo sigara mı içiyo acaba dedim baktım gerçekten gitmiş sonra geldi nereye gittin dedim yedim geldim dedi o kadar şaşkın ve üzgünüm ki ayrı kalmak hiç iyi olmamış. dün annemlerde bile çocuğa 3 saat falan bak gitme bir yere kızlara yardım edeyim dedim(kız kardeşimin sözüne gittik) saat 12 de gitti akşam 6 da geldi millet gelmeden ben hiç yardım falan edemedim bebek onda da duruyor bakınca kendisi zorlanıyor sadece 2 dk sevmeyle nasıl olacak bu işler sürekli beni suçluyor ütü yapmazmısım 2 gün çamaşır yıkamadım yıkamıyorsun diyor işten gelince bari biraz çocukla ilgilense ben herşeyi yaparım çok üzülüyorum çok sabır ediyorum çok alttan alıyorum ama benim herşeye yetişemeyeceğimi onunda yardım etmesi gerektiğini gerekince tüm gün çocuğun onun bakabileceğini yeri gelince ütüsğnü kendisinin yapabileceğini birisi söylemesi lazım ben gercektem napacağımj şaşırdım