Eş ailesiyle görüşmeme kararım ,haklı mıyım ? Siz olsanız ne yapardınız?

Sorun kocanız da bence, hem herseyi görüyor hem ses çıkarmıyor, hem onların dediklerini yapıyor. Bir de gidip 3 çocuk yapmıssıniz

Çocuklara hic bir sey olmaz inanın buna…
Zaten kadınların en büyük yenilgisi cocuklarım için…
Hayır bunu asla kabul etmiyorum.
Mutlu anne mutlu çocuk.
Bir kere gelinen dünyaya kadın cehennemi yaşamamalı.
Sorunluluk sahibi değilse alsın ceketini çıksın gitsin.

Bakın görün boşanma konusu olsun adam nasıl çirkinleşecek…

Benim arkadaşımın o kadar mutsuzdu ki size anlatamam cocuk var destek yok diye kadın bir gün yüzü görmedi. Ayrılmak istiyor ayrılamıyor. Adam borc yapiyor arkadasim ödüyor daha neler neler…
En sonunda ayrıldı. Kadin öyle bi güzel düzenini kurdu ki…

Konu sahibi gitmeyin,zaten ne yaparsaniz yapın ne eşinize ne de ailesine yaranamazsiniz . Çocuklar için gitmek zorunda değilsiniz.Yaşları büyükse, küçük sizinle kalır, diğerleri babasıyla gider ."Yapsanda kötüsün yapmasanda,o zaman yapma "

İşte bırakın mutlu olmasınlar zaten amaç onları mutlu etmek değil, rahatsız olsunlar batsın her yaptığınız. Siz çocuklarınızı yalnız bırakmamak adına ordasınız, dert olsun varlığınız bence böylesi daha iyi.

Boşa at herifi , oğlu baksın. Senin bakacağın 3 çocuk var. Sen de insansın. Milletteki arsızlığa gel ya.

Aile de boşanmamıza çok karşı ,çocuklar ortada kalır ben bakamam aman sana birşey olmasın derdi kv sürekli.günde 5 vakit dua ediyormuş Allah'ım yüzünü bize çevir gelinin diye hiç kendilerinde suç ,kabahat aramazlar mübarekler.Eşim konusunda haklısınız maalesef ancak 7 aydır gıkını çıkaramıyor o da bakalım nereye kadar gidecez böyle
O kadar haklısınız ki babası o hareketi yaptıktan sonra terketmeliydim orayı valizimi toplayıp arabaya atlayıp gitmeliydim ama olmadı ben hep aile kesip atılmaz ,ilişki azami düzeyde devam eder,yüz yüze bakılır diye düşünüp köprüleri atma taraftarı olmadım.
Birgün babamla sohbet ediyoruz bayramdı sanırım kayıınbabanı ara kızım diyor bayramlaş tek gelinisin sevinir falan ben geçiştirdim 3-4 kez söyleyince biraz anlattım yumuşatarak olayı.Babam o zaman arama da sorma da hatta evlerine de neden gidiyorsun gitme kızım dedi .O an aklıma dank etti böyle bir opsiyonum olduğu o kadar şartlandırmışım kendimi illa gidilecek çocuklar için diye.

Bu akşam burdan aldığım fikirler doğrultusunda eşimle konuştum gitmek istemedğimi net bir şekilde söyledim .Tamam sen nasıl istersen öyle olsun ben birşey demiyorum haklısın vs dedi.
Yaz için kurs başvurusu yapmıştım ondan da haber geldi 1 temmuz 30 Ağustos arası kurs vereceğim beni de yormayacak şekilde.
Boşan diyen arkadaşlar da haklı dönem dönem ciddiyetle düşündüm bu konuyu eşimle de paylaştım.Ancak eşim ev işleri ve çocukların bakımıyla ilgilidir, yükümü baya hafifletir bu konular açılmadığı sürece evde de huzursuzluk pek çıkmaz.Bu nedenle o konu biraz askıda LLCsenin hakkında kimseye ağız açtırmam artık söz dedi ama önemli değil artık kim ne yaparsa yapsın dedim .

Sizlere çok teşekkür ediyorum olaylara geniş açıdan bakmak çok iyi geldi artık 7 /24 kendimi sorgulamıyorum, açıp açıp okuyacağım yazdıklarınızı

Bence çok da zorlamayın artık. Kendi sınırımızı çizmediğimiz sürece insanlar kendilerini hep haklı görüyorlar. Sizin kadar eşiniz de çocuklar büyüklerini bilsin deseydi annesine babasına sizi ezdirmez arkanızdan konuşturmazdı. Kimsenin evliliği dört dörtlük değil ama dışardan müdahaleye bu kadar açık olması sıkıntı.

Tavrınızı net belli edinki ne olacaksa olsun artık. Yoksa ne huzurunuz daim olur ne de mutsuzluğunuz. Bi arafta yaşar durursunuz

Boşver çocuklar sizsiz gitmek istemiyorlarsa girmesinler onlar size herşeyi yapacak siz illa torun görsünler diye çaba sarf edeceksiniz .bosverin gitsin .bide 3. Çocuk erkek olunca sevindiler demeniz dokundu eminim o evde kız çocuğunuzda değer görmüyordu. Oyuzden siz gitmeyin çocuklarda gitmek istemiyorsa gitmesin. Zaten çocuklar değer gördükleri yeri hissederler orada görmediklerini hissetmisler işte .

Herhangi bir ilişkideki ufak tefek her şey elbette 3.kişilere anlatılmamalı fakat burada kocanızla aranızda olanlardan ziyade size eş ailesinin size yaptığı zulüm söz konusu.

Siz iyi niyetinizden senelerce ailenize anlatmayın, sonra darda kalınca yine de kötü olunmasın aman diye yumuşatarak anlatın… karşılığında size aynı kötü tavırlar sergilensin.

Bu da demektir ki iyi niyetiniz suistimal edilmiş/değeriniz bilinmemiş.

Bunun tek sorumlusu siz değilsiniz ki. Sizi bastıran ailenizde de, değerinizi bilmeyen eşinizde de hata var.

Fakat artık her şeyi farkındasınız. Sadece kendinize, hislerinize ve gücünüze güvenin. Sorumluluğu alın ve kurtulun sorunlardan!

Son olarak: son yazdığınızı şimdi gördüm. Adınıza çok sevindim. Önce “ben” dediğiniz, değer görüp çok sevildiğiniz yarınlarınız olsun inşallah.

Süpersin, en azından artık neyi yapıp yapmak istemediğinde; vicdanından önce ben üzüleceğim hiç bir şeyi yapmak istemiyorum ve zorunda da değilim diye kararını ver.
Evlatlar çok seviliyor fakar dram yaşamak zorunda değiliz.

Sizin yerinizde başka birisi olsa inanın çeker giderdi.
Evinde iyi bir baba size yardımcı bir eş ise ailesine karşıda sizi dik bi şekilde savunsun.

Ayrıca bu dünyaya gelirken eşimizin anne babasına bakıcaz diye kontrat imzalamadık öyle bi zorunlulugunuz yok.

Kv niz el acip Allah a yüzünü bize cevirsin diye dua etmiyor el ayaktan düşünce kendine sevdirme oyunları, sakın inanmayın hep aynı palavralar.
Kötülük yapıp yapıp sonra Allaha el açıp dua eden bir kişinin duasını Allah kabul eder mi sanıyor.

Hala onca can sıkıcı olaya ragmen iyi niyetli biri oldugunuzu görüyorum. Sırf büyük diye yaşlı başlı insanların ergenligini,kaprisini çekmenin adı saygı değil inanın bana. Sadece bize bu dayatıldıgı için böyle sanıyoruz. Evli cocuklu oglunun yuvasini bozmak icin hareket eden insan başınızın tacı da olsa atın gitsin. Ne görüşün ne konuşun babaannesiz de büyür cocuklar hicbir sey olmaz. Annesinin üzüldügünü görmesinden iyidir meslektaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…