Eş ailesiyle görüşmeme kararım ,haklı mıyım ? Siz olsanız ne yapardınız?

Sizin hatanız eşinizi aradan çıkarıp kayınpederden paraları istemek. Ama sorunlu bir aile, ne yapsanız da yaranamazsınız. Eşiniz de hatalı. Gitmemek de haklısınız.
Evet o konuda da şimdi olsa asla öyle bişey yapmazdım ama o dönem baya sıkışmıştık evliliğin sözde en güzel günleri maddi sıkıntılarla yüzleşmiştik üstelik evlenmeden 1 yıl önce ben atanmıştım borç olmasın diye çeyizdi yatak odası takımıydı alıp ödemiştim hepsi borçsuzdu.evlendikten sonra alınan her şeyi yine beraber ödedik eşimle.Enayi yerine kondum anlıycanız.

Yaşanan herşey aslında eşimin hatası bunu söyleyen arkadaşlar o kadar haklı ki .oğlum küçük , hareketli,bakımında katkısı çok o yüzden şuan boşanmayı göze alamıyorum. Ama il dışı tayinler başlayınca yine teklif edeceğim git memleketine böyle deneyelim diye.laf arasında halen ailesini haklı gören imalarda bulunuyor .etme bulma dünyası diyor geçen gün mesela.Ben de evet edenler buldu sonucunu yaşıyorlar dedim sustu.İçten içe onlar haklı ,kardeşine bir mesafe koymadı hep kendi arıyor soruyor . İster istemez gözümde saygınlığı kalmıyor hiç.

haklısınız tabiiki ama sizde yüz göz olmuşsunuz eş ailesini arayıp para verin oğlunuzun durumu sıkışık falan demeniz mesela bunlar iyi şeyler değil, birde bu kadar şeyler oluyor eş ailesinin oradan tayin al demişsiniz eşinize eşiniz oraya gidersek boşanırız ailem sıkıntılı minvalinde konuşmuş buna rağmen siz yine de görüşmeye devam etmişsiniz ve onca şeye rağmen hala size ev alımında yardım ederiz demelerine inanmış bunun muhabbetini yapmışsınız

ben olsam asla para ev muhabbeti bile açmam ısrar ederlerse sizin yaptığınız işi gördük der istemiyorum der çekilirim yani siz hep beklemişsiniz. şimdide hala görüşeyim mi diye soruyorsunuz yaşadıklarınızdan hiç ders almadıysanız görüşün

Herşeye müdahil kaynana
Annesine hayır diyemeyen koca
Ben sizi haklı buldum bu olayda
Madem sizi çok seviyor bırakamam diyor kocanız neden ailesine ezdiriyor üstelik 15 yıldır
Üç yıllık evliyim birinci yılın sonunda kayınvalidem ile yaşadığım şiddetli tartışmada eşim sen benim annemsin hedera benim karım onun hakkında kötü konusamazsın o da senin hakkında konuşamaz dedi konuyu kapattı.
Maddi konulara zaten giremez kv veya kp
Benim evim benim ekonomim.
Kimseden yardım talep etmeden çarkı döndürmeye çalışıyoruz ki bu başlı başına bir olay zaten

Yani zaten 3 tane çocuk onca yol yazık değil mi ne gerek var ?
Onlarda ne evlat ne torun ne de gelin sevgisi var zaten.
Evlatlarını bile senelerce görmemişler eşiniz hep yatılı okumuş maaşı olunca kıymete binmiş.
Tek dertleri iki maaşlı insan var biz de yiyelim etinden sütünden faydalanalim olmuş.
Zaten erkek toruna sevinip gelen zihniyetten ne beklersin ki zır cahiller !
Gitmeyin caniniza yazık ben kendi aileme bile sınır koydum üç günlük dünya kendimizi üzüp duruyoruz değmez .
3 tane çocuğunuz var birdaha bu yaşlarda olmayacaklar tatilin tadını çıkartın onlarla.

Çok genç evlenmişsiniz ilk zamanlar tecrübesizliğinin yaşamışsınız ama artık 15 yolluk evlisiniz. Sizin ev alıp almamanıza neden bu kadar müdahil oluyorlar. Maddi konulara anne baba da olsa kimseyi karıştırmamak gerek. Kocanız 3 çocuğu olmasına rağmen ailesinin kim olduğunu anlamamış.

Maalesef eşiniz karşılarında durup sizi korumadığı sürece, tavrını koymadığı sürece bu saygısızlıklar bitmez. Siz oraya gitseniz de gitmeseniz de arkanızdan konuşacaklar bu çok belli. Hatta belki çocuklarınızı bile doldurmaya çalışacak bu midesiz insanlar. Aile mevzusu bi 15 yıl daha gündeminizde olur eşiniz değişmediği sürece.

Gitmem bu çok net, evime aile içi yaşantıma ve alacağım kararlara da kimseyi karıştırtmam ne kendi ailem ne de eşimin ailesini. Eşiniz gidip gelsin çocuklarda gitmek istemiyor ise zorlamasın torununu çok görmek isteyen kendi gelir görür bu kadar basit.

Gitmeyin ve de görüşmeyin, 15 yılda iyi olamadıysanız daha da iyi olamazsınız eş ailesi ile , eşiniz tek gitsin ailesini görüp gelsin , ha eşiniz bunu da kabul etmiyorsa tekmeyi vurun defolup gitsin ailesinin yanına..

Eşiniz her türlü suclu siz gitmem dememissiniz ki . Ailesini sustursaydi bu kadar kötücül olmasalardı gayet de iyi olurdu aranız. O benim karım hakkında konuşmazsiniz deseydi . Dedikoducular gibi arkanızdan ailesiyle atmasayfi keşke . Çok ayıp geliyor bana ya . Annesinin ortaokula kadar baktığı adamla siz daha çok vakit geçirip emek vermişsiniz . Üstüne üç çocuk çok vefasız bir adam

Hepsini okudum, siz haklısınız. Eşiniz yanlız gitsin gelsin ailesine. Siz görüşmeyin.

Tam nokta atışı yaptınız eşim hep konuşmalarında ailemle anlaşamadınız bir türlü aranız iyi olsun vs derdi .Birgün bak ailem diyorsun hep aileni onlar olarak görüyorsun biz neyiz 3 çocuk var bu evde dedim.Duraksadı birşey diyemedi artık o şekilde konuşmuyor.
Ev alma konumuz benim memleketim olunca dillere düştü kriz haline geldi.1 kuruş paraları geçmedi evime zaten.
Gençlik cahillik gençler eş seçiminde çok dikakt etmeli gerçekten yoksa hayat çekilmez bir hal alabiliyor

Kocanız koca değil yani; evlilik yürütecek, eşini ve kendini birey olarak kabul ettirememiş herkesin lafına göre şekil alan, ailesinin laflarınla evliliğine bitirecek bir adam.

Sizce siz bunları hak ediyormusunuz. Tabii ki hayır.

Bir de bu türler boşanmazlar, ailesiyle sizi çekiştirecek ailesi diyecek cocukların nafakaları var, evi esine bırakacaksın salakmısım bıktır onu o gitsin diyecekler.

Yerinizde olsam boşanırım ne kadar alabiliyor isem alır arkama da bakmam.

15 yılda size yapılan saygısızlıklara rağmen normal standartlarda davranmışsınız.
Ne eşinizin ne ailesinin hayatlarından hiç bir şey eksilmemiş.
Senede bir gidip gelmişsiniz, görüşmeler devam etmiş.
Hal böyle olunca neden bu konuda kendilerini değiştirsinler ki, onların rahatsız olduğu bir durum yok ki.
En ufak bir konuda bile bakış açımızı, tavrımızı değiştirmemiz için bir şeylerin ters gitmesi, raydan çıkması lazım değil mi?
Hem eşinize hem ailesine, işte o tersliği yaşayıp tavırlarını değiştirmeleri için sebep sunmanız lazım.
O sebepte var olan düzeni değiştirmek.
Eşinize "ben normal davrandıkça, onlar beni sevmediklerini ve saygı duymadıklarını hep belli ettiler. Demek ki istenmiyorum dahada ısrarcı olmanın anlamı yok. İstenmediğim, saygı görmediğim yere gitmek istemiyorum bundan böyle. Sen git gör gel" deyin. Eşinizde sizi koluna takıp götürmek için sizi memnun etmek zorunda olduğunu hissetsin, ailesine de hissettirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…