Eş ailesiyle görüşmeme kararım ,haklı mıyım ? Siz olsanız ne yapardınız?

Bide eş biraz pasif.ama bosanin demek inaninki saçma geliyor gidilmez olur biter ya boşanmak kolaymi .o çocukların psikolojisi ki eşim pasiflik dışında sorunu yoksa gitmeyerek idare edilir ama burdakiler çok kolayca boşan diyorlar.ben buna katılmıyorum.kimse dört dörtlük değil idare edilir yani oldukca sorun yok.kendinizden ödün vermeden ondan anlayış bekleyerek o aileyle görüşmeyin önünüze bakın .eğer eşiniz bu kararınıza saygı duymuyorsa o zmn birşeyler yapabilir

dertler

şu durumdan engellemeler, wp da sildi diye laf etmeler ergence ya. ergenler takar mı bunları onu da bilmiyorum. kuzenim beni silmis ama numarası duruyo bende. umursamadım silerse silsin. milletin ergenliğine ergence cevap verecek değilim. bence dertleriniz çok büyük dertler değil. her erkek annesinin lafıyla dolar. her kadın da dolar. o onu dedi bu bunu dedi diye yuvamı yıkılır. hep sorununuz o 3 odali dedi ben sunu aldim gece konud dedi vs vs. bi de ikiniz de ogrermensiniz. ogretmenler baya iyi kazaniyo. kp arayip paraları istemeniz bence saçma.he takılar yeni evli çiftin hakkidir ona lafim yok ama durumunuz zaten iyiyken almayin ne olacak ki. adam harcama yapmis onlari kapatmiştir. bence kucuk seyleri kafanizda buyutup cok takmissiniz tabi bunlar kartopu gibi bir hâl almaya baslamis. uzerinize yurumesi kismini kesinlikle tasvip etmiyorum bu arada. o ayrı

Gitmemekte haklısınız bu konuda gereksiz vicdan yapıyorsunuz eşinizle oturup sorunlarınızı konuşabilirsiniz size aynı şehre gidersek boşanırız dediğine göre ailesinin potansiyelinin farkında sadece eşinize olumlu yaklaşıp konuşun eğitimli insanlarsınız konuşarak çözebilirsiniz eşinizin ailesi yüzünden yuvanızı bozmayın siz görüşmeyin eşiniz de anlamıyorsa biraz denedikten sonra kararınızı verirsiniz

Eşinize de saygısı yok o ailenin aslında.. Olsaydı oğullarının sevdiği evlendiği çocuklarının annesi olan kadına bu kadar saygısızlık yapmazlardı. Kaldıki size saygıları zaten yok. Hiçbir şey olmasa torunlarının hatırını güdüp, çocuklar geliyor gidiyor analarını hoş tutalım demeleri lazımdı. Yani diyeceğim o ki eşinizde çocuklarınızda çok istiyorlarsa gitsinler sizsiz yalnız yokluğunuzu fırsat bilip size karşı ailenizi doldurma çabaları olabilir onuda göze alın gönderecekseniz. Yüzüne bakılacak insan değiller. Heleki sizin babanıza hakaret etmiş olması kayınpederinizin, üzerinize yürümesi falan... Bilemiyorum benim eşim böyle bir şeye rağmen bana o aileyi savunsa, görüşse etse bu boşanöa sebebi derim muhtemelen. Çekilmez o insanlar bırakın inceldiği yerden kopsun. Oğullarıda o kadar sümsük ise -ki kusura bakmayın bu kelime için ama tamde yerinde bir kelime- onların oluversin.

Bence gitmeyin bana sürekli kötü yaklasanlarin, çocuklarıma yakınlığı uzak olsun.

Ayni sorunlari bende yaşadım sonra baska bi şehre yerlestik tum sulaleyi sildik attik numaralarimizi değiştirdik esimle birlikte suan kimseyle alakamiz yok ve kafamiz cok rahat ve cokta mutluyuz bin şükür

Büyük kızların gıtmek ıstemıyorlarsa gıtmezler ama 2 yas bebeğin varmıs. O sana baglı oldugundan 1 gun de olsa o torununu göstermek ıcın gıtmenı ısterdım konu farklı ama ılıskıler aynı ıkımızde de . Su an oglumu göstermeye gıdıyorum. Bı dusun bı kac yıl en azından deneyebılırsın ama kotu yanı da var bu sure zarfında bırbırınızden de kopabılırsınız esınle. onların cenelerı kapanmıycak. Esını doldurmaya devam edecekler. Eşin cok önemli bu konuda. Senın hakkında konusturmamalıydı..

Evet çok haklısın ben de senelerdir hep aynını düşündüm aile ,et tırnak ayrılmaz çocuklar var mecburum dedim ama olmadı her gidiş gelişte laf söz , memnuniyetsizlik oldu.Eşime bu yaz geleyim ben öğretmen evinde kalayım oğlanı akşam olunca getirirsin kızlarla 2 gün kalın görsünler dönelim beraber dedim.Öyle hiç olmaz saçmalama dedi .Haftaya gidecek eşim bakalım dönüşte nasıl olacak göreceğiz .Kendine çok ciddi söyledim artık çekemeyeceğimi ,hayatın kavga dövüşle bu şekilde geçmeyeceğini bir yerde artık boşanmanın gerekli hale gelebileceğini .o da anladı gibi ama bilemiyorum yaşayıp göreceğiz

Sizinki de epey sert bir karar olmuş ama öyle gerekmişse yapacak bişey yok huzurlu bir hayat dilerim
Olmuyorsa bazi seyleri zorlamamak gerekir canim...gorusmemek artik ne onlari kirmama sebep oluyo nede onlarin yaptigi seylere benim kirilmam...en azindan kimse kimseyi uzup kırmiyo...birer yabanci gibi olduk ölsek kimsenjn haberi yok ölseler bizim haberimiz yok

Vallahi okumadım. Ama ben 2 yıldır eşimin ailesi ile görüşmüyorum. Sildim attım hepsini. İsimlerini bile anmıyorum. Sormam, merak etmem,yorum yapmam. Çünkü artık hakkettiler. Benim kuyumu kazan çocuğum hakkında da iyi düşünmez,görmese de olur. Tabi bu benim fikrim. Eşim gitmek isteyince annesini görüp gelir, o kadar.. benim hiç bir şeyim değil çünkü. Anne olmak yerine kaynana olmayı tercih etti.

Mecbur değilsiniz gitmeye içinizden gelmiyorsa gitmeyin tabi. Sizi bu duygulara itenler düşünsün hem saygı duymayacalar sizi kabul etmeyecekler birde haklaroymış gibi laf söylemek moral bozmak fitne fesatta bulunacaklar ne işiniz var orada. Asıl sözü söylemişsiniz gitmeniz katlnmanoz için eşinizin hatrı olması lazım ki o da bu hatrı çürütmüş bitirmiş o zaman neyin vicdanı oturun huzurunuza evinizde eşinizin ailesi gitme diyemezsiniz çokta etkide kalıp huzurunuzu bozacak olsa minnet etmeyin kapı orada anan orada

Çok kızıyorum hala analarının eteğinin altına saklanan ama bize gelince Aslan kesilen adam kılığındakilere

Gitmezseniz meydanı boş bulup eşinizi iyice dolduracaklar. Boşanmayı gerçekten istiyorsanız gitmeyin.

Ben asla gitmezdim ! 15 yıllık degil 150 yolluk eşim olsun isterse.... Eşinizin ailesi size saygısı sevgisi yok o belli ne yaparsanızda ztn bu saatten sonra artık olmaz. Eşiniz sizi zorlamıyorsa gitmeyin ama zorluyorsa gitmıyorum gerekirse boşanırım dersiniz. Cunku es diye insan kendi psikolojisinden olacak değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…