Erken Yaşta Uzun İlişki Sorunu

21 yasindayim bende.
4.5 yıllık ilişkim bitti.
Şuan kafam rahat ama kalbim değil oda düzelir..
Ama ilk başlardaki sıkıntıları 35 yıl geçse de unutmam çok zor.

Bence ilk aldatmasında affetmemeliydin içini kemiren bu şüphe ve kafa karışıklığına rağmen iyi düşünmeden evlenirsen geleceğini yakarsın. Çünkü bazı erkekler affedilince o kızı cepte görüp başkalarına gözleri kayabiliyor. Bence senin değerini daha iyi bilen biri çıkabilir karşına iyi düşün derim. Ama senin yerinde olsam ayrılırdım. Sonralarda iş işten geçtiğinde çok geç olabilir.

of of nasıl bitirdiniz ya tahmin edebiliyorum nasıl canının yandığını

Çok nedeni var.
Su bi kaç saattir iç sıkıntısından patlıyorum.
Garip gelebilir ama yüksek ihtimalle onun bi sıkıntısı olabilir şuan çünkü benim bu sıkıntım olduğunda ona bisey olmuş olurdu..
Neden bittiğini ben kkda detayli anlatmıyorum kimi nedenlerden dolayı, ama özelde anlatabilirim.

Farkindayim su devirde " leyla ile mecnun" gibi askindan ölen yok.
Ama sence sizin askiniz saf temiz bi askmi?
Misal ben aldatildiktan snra " bu kirlenmis aski birtek ayrilik temizler, ben torunlarima dedeniz beni nasil aldatti hikayelerini anlatmak istemiyorm" dedim ve bi son verdim. Bilirim bende, kolay olmadi. 1 bcuk sene ask acisi ardindan toparlandim ben
Ama..
Su an kus kadar hafifim.
Cok sukur o gunki ayrilik karari verdigim o gune.

ilkin sonun olsun istiyosun diye bu sekilse bi.iliski yurutemezsin.yani yurutmemelisin.ilerde psman olursun cunku yillarini vermissin su ansa kafanda hala soru isarwtleri var. bi 3 yil daha verirsen emin ol pismanligin alasini yasarsin.gec olmadan kurtulursan kâr dasin bence.ilk olsun diyorsun ama sen o cocugun ilkimisin.? sonu.da olamazsin cunku cocuk belliki havai ve capkin.boyle biriyle evlilik dusunmen hata.oturakli ve seni aldatmicak baskasina eli degmemis teni degmemis bir insanin sevgisini kazanirsin belki birgun.inan bana evlilik cok farkli.bisi cok yollardan gececeksin evlenince ve guven sadakat cok.onemli

Insanin basina ne gelirse kendinden gelir.yahu bebegim daha 21 yasindasin 21..3 senelik iliskim var diyorsun.ayrilirsam hic biseyi bunda tattgim gbi tadamam heycan olmaz diyorsun..yahu sen 21 yasindasn senin aklin gonlun kac yillik ki. daha sen ne gordun ne gecirdin de hayatini ipotek ettin hemen..kac yillik iliskileri olan insanlar ayriliyor..sonrasinda evleniyor daha mutlu oluyor.. sen 20 yillik yipranmisliga sahipsin simdiden..kendini bu sekilde sartlama lutfen.bak demin baska bi konuda yazdm simdi konu adini hatirlmiyorum..4 yillik iliskim toplamda 6 senemi calan bi insan vardi..senin yaslarindayken bittinl iliskim..uzernden 6 yil gecti yuzunu dahi hayltrlayamiyorum suan o kadr sevmeme ragmen.beni o terketmesine ragmen..ondan sora deli gibi asik da oldum cok daha fazla heycan da duydum ve onla kiyas edilmeyecek kadr kaliteli insanlar ckti karsima.her zamn karsina daha iyisi ckar bebegim lutfen bunu unutmam.unutulmayacak vazgecilmeyeck hic bi insan yoktur.daha cok gencsin lutfen ayril ve seni hakeden seni yormayacak huzur getirecek biriyle birlikte olmbu hemen olmak zorunda da degil.sadece bunu iste ve onu hayatindan ckarip unutmakla ise basla..kendinizi salmayin bu kadar 21 yasnda kendinizi mahkum etmeyin lutfen.daha neler neler goreceksinz siz

çok teşekkürler destek verici yorumunuz için

gelecekle ilgili planlarına ve hayallerine odaklan. o plan ve hayallerin içinde sevgilin olsa nasıl olur, olmasa nasıl olur, uzun uzun düşün ve öyle karar ver.
belki 3 sene içinde daha iyi biriyle gerçek bir aşk yaşayacaksın.
ayrıca denenmişi deneme derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…