Erken Yaşta Uzun İlişki Sorunu

arkadaşlar merhaba. günlerdir hatta aylardır beni yiyip bitiren sorunumu burada birçok kişiden görüş alarak çözmek istiyorum. etrafımda paylaşıp görüşünü alacağım insan sayısı az çünkü.
3 buçuk senelki ilişkim var. ilişkimin ilk 6 ayı sorunluydu. karşı tarafın aldatması, bana değer vermemesi vs birçok sorunla karşılaştım. 18 yaşımdaydım. bu sebepten yaşadığım ilk uzun dönemli bu şeyi bitirmek istemedim. ve erkek arkadasıma deli gibi sarıldım. ayrılmak istemiyordum. ama ayrıldık 6 aydan sonra. sonrasında 2 ay kadar ara ara konustuk. bir yerde checkin yaptığımda neden oraya gittin tarzı sahiplenici şeyler söylüyordu. ben bu arada gerçekten aşk acısı çektiğimi düşünüyordum. ve ona hiçbir zaman karşı koyamadım. gel buluşalım dedi koşarak gittim. 2 aydan sonra yine bir gün buluşmak istedi. bana ne benimle ne de bensiz yapamayacağını söyledi. ben de barısmak için can atıyordum. görüşmeye basladık tekrardan ve sevgili olduk.
benim için ilişkimizin en güzel bir o kadar da en zor dönemleriydi. benden ayrıyken hayatına yeni kızlar almıs, evine aldattığı kızı çağırmıs bir gece kalmıslardı. benim acı içinde kıvrandığım zamanlarda kızlarla gününü bitiriyormuş. ben bunları öğrendikçe yıkıldım. ama hala bırakmamak için diretiyordum. çok uğraş verdim. kendisi de değişmişti. ayrılmadan önce it gibi davranıyorsa barıstıktan sonra on katı daha iyiydi. baya değişmişti. hayatında benden baska kız kalmadı. hayatının merkezini ben yaptı. benim de çevremde arkadasım kalmadı. ben de tuttum merkezimi o yaptım. günler güzel geçiyordu. mutluydum. o benden daha mutluydu. ve eminim ki benden daha fazla seviyordu.
günümüze gelirsek, bende eksik olan bir şeyler oldugunu farkındaydım.
sorumsuzluklarına, en ufak ilgi eksikliğine dahi tepkiliyim. tahammülsüzüm. ve yaşım 21. 3 bucuk senelik ilişkim var ve cevremdeki herkes evleneceğiz gözüyle bakıyor.
onun okulunun bitmesine 3 sene var. o mezun olana kadar ben okulumu bitirmiş iş hayatına girmiş olacağım çoktan.
diğer yandan da yaşanan milyon tane şey var ve bunların hiçbirini başkalarıyla yaşayamayacağımı, yaşasam bile aynı heyecanı alamayacağımı düşünüyorum.
ilkim ve de sonum olmasını istiyorum.
ama benim hislerim bu konuda yardımcı olmuyor ne yapmalıyım cok kötü hisediyorum
çıkmazdayım gibi sonu görünmeyen bi yoldayım gibi.
eskileri düşünmek istemedikçe yaptıkları, o kızlar, çektiğim acılar aklıma geliyor. aradan geçen yıllar acımı söndürmeye yetmedi.
o benim için imkansızken kendi kendime yaşadığım aşk daha mı güzeldi, o imkansızken daha mı güzeldi bilmiyorum.
bu düşünce bile üzüyor beni, eğer böyle hissediyorsam gerçekten bu onun için de çok acı verici olacaktır çünkü.
içinden cıkamıyorum arkadaşlar.
tecrübeli olanınız özellikle bir yol göstersin lütfen

21 yasindayim bende.
4.5 yıllık ilişkim bitti.
Şuan kafam rahat ama kalbim değil oda düzelir..
Ama ilk başlardaki sıkıntıları 35 yıl geçse de unutmam çok zor.

arkadaşlar merhaba. günlerdir hatta aylardır beni yiyip bitiren sorunumu burada birçok kişiden görüş alarak çözmek istiyorum. etrafımda paylaşıp görüşünü alacağım insan sayısı az çünkü.
3 buçuk senelki ilişkim var. ilişkimin ilk 6 ayı sorunluydu. karşı tarafın aldatması, bana değer vermemesi vs birçok sorunla karşılaştım. 18 yaşımdaydım. bu sebepten yaşadığım ilk uzun dönemli bu şeyi bitirmek istemedim. ve erkek arkadasıma deli gibi sarıldım. ayrılmak istemiyordum. ama ayrıldık 6 aydan sonra. sonrasında 2 ay kadar ara ara konustuk. bir yerde checkin yaptığımda neden oraya gittin tarzı sahiplenici şeyler söylüyordu. ben bu arada gerçekten aşk acısı çektiğimi düşünüyordum. ve ona hiçbir zaman karşı koyamadım. gel buluşalım dedi koşarak gittim. 2 aydan sonra yine bir gün buluşmak istedi. bana ne benimle ne de bensiz yapamayacağını söyledi. ben de barısmak için can atıyordum. görüşmeye basladık tekrardan ve sevgili olduk.
benim için ilişkimizin en güzel bir o kadar da en zor dönemleriydi. benden ayrıyken hayatına yeni kızlar almıs, evine aldattığı kızı çağırmıs bir gece kalmıslardı. benim acı içinde kıvrandığım zamanlarda kızlarla gününü bitiriyormuş. ben bunları öğrendikçe yıkıldım. ama hala bırakmamak için diretiyordum. çok uğraş verdim. kendisi de değişmişti. ayrılmadan önce it gibi davranıyorsa barıstıktan sonra on katı daha iyiydi. baya değişmişti. hayatında benden baska kız kalmadı. hayatının merkezini ben yaptı. benim de çevremde arkadasım kalmadı. ben de tuttum merkezimi o yaptım. günler güzel geçiyordu. mutluydum. o benden daha mutluydu. ve eminim ki benden daha fazla seviyordu.
sorumsuzluklarına, en ufak ilgi eksikliğine dahi tepkiliyim. tahammülsüzüm. ve yaşım 21. 3 bucuk senelik ilişkim var ve cevremdeki herkes evleneceğiz gözüyle bakıyor.
onun okulunun bitmesine 3 sene var. o mezun olana kadar ben okulumu bitirmiş iş hayatına girmiş olacağım çoktan.
diğer yandan da yaşanan milyon tane şey var ve bunların hiçbirini başkalarıyla yaşayamayacağımı, yaşasam bile aynı heyecanı alamayacağımı düşünüyorum.

ama benim hislerim bu konuda yardımcı olmuyor ne yapmalıyım cok kötü hisediyorum
eskileri düşünmek istemedikçe yaptıkları, o kızlar, çektiğim acılar aklıma geliyor. aradan geçen yıllar acımı söndürmeye yetmedi.
o benim için imkansızken kendi kendime yaşadığım aşk daha mı güzeldi, o imkansızken daha mı güzeldi bilmiyorum.
bu düşünce bile üzüyor beni, eğer böyle hissediyorsam gerçekten bu onun için de çok acı verici olacaktır çünkü.

Bence ilk aldatmasında affetmemeliydin içini kemiren bu şüphe ve kafa karışıklığına rağmen iyi düşünmeden evlenirsen geleceğini yakarsın. Çünkü bazı erkekler affedilince o kızı cepte görüp başkalarına gözleri kayabiliyor. Bence senin değerini daha iyi bilen biri çıkabilir karşına iyi düşün derim. Ama senin yerinde olsam ayrılırdım. Sonralarda iş işten geçtiğinde çok geç olabilir.

of of nasıl bitirdiniz ya tahmin edebiliyorum nasıl canının yandığını :KK43:

Çok nedeni var.
Su bi kaç saattir iç sıkıntısından patlıyorum.
Garip gelebilir ama yüksek ihtimalle onun bi sıkıntısı olabilir şuan çünkü benim bu sıkıntım olduğunda ona bisey olmuş olurdu..
Neden bittiğini ben kkda detayli anlatmıyorum kimi nedenlerden dolayı, ama özelde anlatabilirim.

Farkindayim su devirde " leyla ile mecnun" gibi askindan ölen yok.
Ama sence sizin askiniz saf temiz bi askmi?
Misal ben aldatildiktan snra " bu kirlenmis aski birtek ayrilik temizler, ben torunlarima dedeniz beni nasil aldatti hikayelerini anlatmak istemiyorm" dedim ve bi son verdim. Bilirim bende, kolay olmadi. 1 bcuk sene ask acisi ardindan toparlandim ben
Ama..
Su an kus kadar hafifim.
Cok sukur o gunki ayrilik karari verdigim o gune.

ilkin sonun olsun istiyosun diye bu sekilse bi.iliski yurutemezsin.yani yurutmemelisin.ilerde psman olursun cunku yillarini vermissin su ansa kafanda hala soru isarwtleri var. bi 3 yil daha verirsen emin ol pismanligin alasini yasarsin.gec olmadan kurtulursan kâr dasin bence.ilk olsun diyorsun ama sen o cocugun ilkimisin.? sonu.da olamazsin cunku cocuk belliki havai ve capkin.boyle biriyle evlilik dusunmen hata.oturakli ve seni aldatmicak baskasina eli degmemis teni degmemis bir insanin sevgisini kazanirsin belki birgun.inan bana evlilik cok farkli.bisi cok yollardan gececeksin evlenince ve guven sadakat cok.onemli

Insanin basina ne gelirse kendinden gelir.yahu bebegim daha 21 yasindasin 21..3 senelik iliskim var diyorsun.ayrilirsam hic biseyi bunda tattgim gbi tadamam heycan olmaz diyorsun..yahu sen 21 yasindasn senin aklin gonlun kac yillik ki. daha sen ne gordun ne gecirdin de hayatini ipotek ettin hemen..kac yillik iliskileri olan insanlar ayriliyor..sonrasinda evleniyor daha mutlu oluyor.. sen 20 yillik yipranmisliga sahipsin simdiden..kendini bu sekilde sartlama lutfen.bak demin baska bi konuda yazdm simdi konu adini hatirlmiyorum..4 yillik iliskim toplamda 6 senemi calan bi insan vardi..senin yaslarindayken bittinl iliskim..uzernden 6 yil gecti yuzunu dahi hayltrlayamiyorum suan o kadr sevmeme ragmen.beni o terketmesine ragmen..ondan sora deli gibi asik da oldum cok daha fazla heycan da duydum ve onla kiyas edilmeyecek kadr kaliteli insanlar ckti karsima.her zamn karsina daha iyisi ckar bebegim lutfen bunu unutmam.unutulmayacak vazgecilmeyeck hic bi insan yoktur.daha cok gencsin lutfen ayril ve seni hakeden seni yormayacak huzur getirecek biriyle birlikte olmbu hemen olmak zorunda da degil.sadece bunu iste ve onu hayatindan ckarip unutmakla ise basla..kendinizi salmayin bu kadar 21 yasnda kendinizi mahkum etmeyin lutfen.daha neler neler goreceksinz siz

ilişkinizin sonucu nasıl oldu acaba merak ettim

Başlarda aynı anlattığınız olaylardaki gibiydi. Bende seviyordum sizin gibi tamamen kusursuzmuş gibi geliyordu ama zamanla içimde şüpheler oluşmaya başlamıştı. Bi fotoğraf atardı en alakasız şeylerine 200-300 beğeni gelirdi yani cevresinde kizlar olan biriydi ve bunu bilen bi erkek olduğu için egosu tavandı. Arada sakayla karisik alttan alttan sende gobek var makyajin akmis o bu gibi igneleyip guluyordu. Neyse biz ayrildik bunun cevresindeki kizlardan dolayi o kadar guzel rol yapti ki yok ben sen varken kiminle konustum kime baktim vefat etmis babam ustune yemin ederim baskasi yok falan diyip ustume dusmeye basladi. Icimde sizin gibi acaba elde ettigimden dolayi mi boyle dusunuyorum seviyordur ustume de dusuyor bikac kiz yazdiysa onlarin sorunu benimki cevap vermez diye kendi kendi kandiriyordum. Her ayrildigimizda vi telefonumda gelir yeniden barisirdik. Baristigimiz ilk gunler cok ilgili diger gunler 2 gun ilgiliyse 5 gun ilgisizdi. Ben bunlari dusunmekten kendime değer veremez olmuştum aynaya baktığımda kendimi sevemiyordum çevrem tarafindan hep guzel sempatik bulunurken herşeyime kusur bulan bunları da şakadan yapıyo gibi davranip elestiren erkek yuzunden sevginin bu kadar olduğunu daha fazlasının olmadığını, var da haketmedigimi dusunup onun da karakteri bu ilkimdi sonum olsun diye çok direndim. Daha geçen pazar sabahı ondan günaydin mesaji değil de benim bilmedigim 3 yildir birlikte olduğu sevgilisi tarafından bir mesajla uyandim. 2 agustos gecesi birlikte olmuşlar fotograflarini atti alkol baska maddeler falan 3 agustos gecesi de beni ne kadar sevdigini asla bitmesini istemedigini eskisi gibi madde kullanmadigini biraktigini soyleyip ertesi gun benimleydi. O gün kafama dank etti ve aynaya baktigimda karsimda bana bakan kişiyi tanıyamadım. Ben değildim, o kadar yorulmuşum bu iliski beni o kadar yormuş ki göz altlarım mosmor sırf göbeğin var dedi diye 50 kiloluk bedenime yemek yemememin cevabini bildigim halde kendi kendime yalan söyleyişlerim o baska kizlara gülerken gecelerce ona ağlayıp geceyi gunduz edislerim,ilkti son olsun baskasina dokunanam diye sacma dusunculerim yuzunden kendime zarar verislerim o kadar sacmaydi ki. Onsuz mutsuz olacagimi dusunurken onsuz o kadar mutluyum ki ben bile kendime sasiriyorum. Yasadim biliyorum ki bir kez aldatan bir kez daha aldatir. Nasil olsa cevremde kadinlar bol diye sizin egonuzu da siz farketmeden sarsmaya kalkar. Yalanları oyle güzel soylerler ki son ana kadar siz onu sevdiginiz icin farketmez hayal kirikligini toplu halde yasarsiniz. Size tavsiyem şu an icinizdeki huzursuz eden sesi dinleyin emin olun o ses doğru soyluyor, kadinlar hisseder. O gittikten sonra bu dusunceleriniz de bitecek ve kendinize ne kadar zarar verdiginizi bittiginde farkedeceksiniz. Ilk diye son olmak zorunda degil kimse sizden daha değerli degil sıfır taviz sonsuz mutluluk:KK6:

Insanin basina ne gelirse kendinden gelir.yahu bebegim daha 21 yasindasin 21..3 senelik iliskim var diyorsun.ayrilirsam hic biseyi bunda tattgim gbi tadamam heycan olmaz diyorsun..yahu sen 21 yasindasn senin aklin gonlun kac yillik ki. daha sen ne gordun ne gecirdin de hayatini ipotek ettin hemen..kac yillik iliskileri olan insanlar ayriliyor..sonrasinda evleniyor daha mutlu oluyor.. sen 20 yillik yipranmisliga sahipsin simdiden..kendini bu sekilde sartlama lutfen.bak demin baska bi konuda yazdm simdi konu adini hatirlmiyorum..4 yillik iliskim toplamda 6 senemi calan bi insan vardi..senin yaslarindayken bittinl iliskim..uzernden 6 yil gecti yuzunu dahi hayltrlayamiyorum suan o kadr sevmeme ragmen.beni o terketmesine ragmen..ondan sora deli gibi asik da oldum cok daha fazla heycan da duydum ve onla kiyas edilmeyecek kadr kaliteli insanlar ckti karsima.her zamn karsina daha iyisi ckar bebegim lutfen bunu unutmam.unutulmayacak vazgecilmeyeck hic bi insan yoktur.daha cok gencsin lutfen ayril ve seni hakeden seni yormayacak huzur getirecek biriyle birlikte olmbu hemen olmak zorunda da degil.sadece bunu iste ve onu hayatindan ckarip unutmakla ise basla..kendinizi salmayin bu kadar 21 yasnda kendinizi mahkum etmeyin lutfen.daha neler neler goreceksinz siz

çok teşekkürler destek verici yorumunuz için :KK1:

o diyebiliyor. ona kalsa her seyi barıstıgı gün silmişti. ama ben yapımdan dolayı yapılanları sindiremiyorum, kinimi almadıkça. akrep burçluluğa atayım sucu burda :KK43:

aşırı elde etmek istediğimden gözüm kapalı kabul etmiştim döndüğünde. ben de hatamı orda yaptıgımı düşünüyorum. sonu olmayacak yola girmişim gibi hissediyorum.

neden öyle söylediniz örneği var mı çevrenizde :KK43:

eğer 3 yılı da geçirirsek birlikte sonrasında ondan ayrılmak daha da zor ve imkansız olur bence.
6 buçuk yıl dolmus olacak. onunla büyümüş belki de olgunlasmıs olacagım sonrasında baska bir insanı tanımaya cesaret edemem sanırım.
gelecekle ilgili planlarına ve hayallerine odaklan. o plan ve hayallerin içinde sevgilin olsa nasıl olur, olmasa nasıl olur, uzun uzun düşün ve öyle karar ver.
belki 3 sene içinde daha iyi biriyle gerçek bir aşk yaşayacaksın.
ayrıca denenmişi deneme derler.

Back
X