yooookkkkkk
büşra 2çkmş ya yükselme ihtimali yokmymş
belirtiler varmı?
doktor sadece negatif dedi sinirlendim çıktım hiç bişi sormadım((((((((
büşracım bi sakin ol üzülme belkide öle dğldr bir kaç bekle adet olmazsan tekrar test yap ama 2 çkması düşndùrdü beni bnde bşy yoktu 0.1çktı
göğsüm haala acıyor ve şiş ve iki üç tane tomurcuk gbi nokta var ve damar var göğsümde
kızlarr günaydınnn..
herkese iyi haftalarrr..
ben bugün bir enerjisizim sanırım
zaten evde saç kurutma makineside bozuldu noldu anlamadım. ıslak saçla işe geldim..
huysuzumm..
ayrıca herkes bi belirti yazıyor bende belirti falan yokk..
bu nasıl iştir..
canım bak başka bir topicten alıntı;
hatalı çıkma ihtimali varmş o yüzden biraz daha bekle ya da bikaç gün sonra tekrar kan ver bence.
"02-08-2013, 09:33 Konu Sahibi : bigo77 #10 Ebruturk Ebruturk isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Papatya
Giriş tarihi
Mar 2013
Benim adetim 8 gün geçmesine rağmen kan testim negatifti. Negatif çıktığında hamileymişim. Ama testte çıkmadı. Tabi doktor 10 güne adet olursun dedi ben yine olmadım tekrar test yapıldı. Hamileymişim:) darısı isteyenlerin başına hayırlı bir şekilde.
Beğen
Alıntı ile Cevapla Alıntı ile Cevapla Bu mesajdan Alıntı "
canım sen biraz daha bekleyip bir test daha yap olmazsa..
ben anlamadım bu işi :/
betülüm keşkeeeeee benimde öyle olsa keşkeeeee(((
betülüm keşkeeeeee benimde öyle olsa keşkeeeee(((
inşallah canım hiç belli olmaz sen rahat olmaya çalış bebeğim, acaba bi idrar testi mi yapsan yaa aynı topic te kan verip negatif çıkınca idrar da 2. çizgiyi görüp tekrar kan vererek öğrenenler de var.
günaydın canım üzülme yalnız değilsiinnnz, bende de hiç belirti yok sadece göğüslerim şişmeye başladı o da perşembe günü regl günüm o yüzden standart regl belirtim :)
biraz daha beklicem canım napyım başka çare yok
canım özellikle vücuduma bakmıyorum ama benimde göğsümün yanları ağrıyor dokununca..
ben regl olacağım zaman bazen ağrım olurdu..
amannn bazen sıkılıyorum valla..
zaten ters kalktım bugün yataktan..
kızlar yazıyor şu oldu bu oldu diyee.. arkadaş bizdeki vücut değil mii :)) bizimkinde niye bişey olmuyor :)))))
[MENTION][/MENTION]
Ama stres yapıyorsun nerde yaptırdın testi, test için kullanılan makina kaynaklı yanlışta çıkabiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?